Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - wykonam serwer według Twojego pomysłu.

Kraftowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

54028.png
Zostanę:

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft!
Zrobie cały serwer według twojego pomysłu!

Oferuję:
- Zabezpieczenia serwera przed atakami hackerów

- Konfigurowanie serwera by nie lagował

- Umiejętność wiedzy technika

- Konfigurowanie serwera

- Spolszczanie pluginów

- Ogarnianie pluginów

- Pisanie skryptów

- Bycie aktywnym

- Miłą atmosferę

- Dobry kontakt

Oczekuję:

- Dobrego kontaktu

- Jakiejś aktywności
- Dogadywania się
- Miłej atmosfery

- Wynagrodzenia

Co potrafie? / znane mi pluginy:

Potrafie pisać różne skrypty, tak aby spełniały swoją rolę i jak najmniej obciążały serwer, również konfiguruję pluginy i robie skrypty tak, aby serwer był stabilny. Mogę też stworzyć dobrać paczkę pluginów po serwer, skonfigurować ją całą, ogarnąć tak jak ma być pod różne tryby gier jak np: skyblock, survival, sv+factions i takie tam. Osobiście jestem zwollenikiem silniku serwera Bukkit, ponieważ według mnie jest on troche lepszy, ale miałem też doczynienia z silnikiem Spigot i nie różnią się zbyt wiele od siebie, po za tym, że spigot ma więcej funkcji. Jak one działają - to zależy od dobrej konfiguracji serwera, a żeby to zrobić trzeba być pomysłowym i to potrafić zrobić ;)

Znane mi pluginy: ogółem pluginów znam mase kilka z nich takich najbardziej wszystkim znanych to zapewne AuthMe, PermissionsEx, Essentials - oczywiście ja znam dużoooo więcej, a żeby to napisać to bym musiał spoiler otwierać a w nim masa tego musiała by być wypisana.

O mnie / Kontakt:

Zapraszam na PW (prywatne wiadomości)

Jak się dogadamy to podam inny kontakt

Pamiętaj!
Ja konfiguruję tak serwer, aby miło się grało bez lagów, oraz żeby nic nie brakowało! Nie ważne jest jakim pluginem, jakim sposobem, ważne jest to żeby serwer był stabilny, nie lagował, nie wyłączał się i żeby graczą umilić przez to grę, a nie gdy kopią kamień czy coś podobnego to im to cofało (widziałem na nie których serwerach i to jest naprawdę wkurzające)
Więc jeśli chcesz mieć dobrze ogarnięty serwer, lub jakiś skrypt - pisz do mnie! ;)

Nie bój się! Napisz! Dogadamy się! ;D

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sczerze za duzo nie umiesz.

Kazdy wlasciciel serwera to potrafi.

Jeszcze oczekujesz wynagrodzenia w postaci $?

Gdybys pisal pluginy to rozumiem, ale to co wyzej wymieniles nie jest godne uwagi.

Opublikowano

dokładnie, każdy właściciel to potrafi, ja szukam technika, aczkolwiek byłby z Ciebie jedynie dobry pomocnik, po za tym to za $ na pewno nikt Cię nie zrekrutuje. Osobiście to nie wiem czy nawet wydał bym kasę za napisanie plugina. W sumie mam jedynie problem ze skonfigurowanie NoCheat PLUS a tak to luz.

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

@Etaku i @szyszuPL aha kazdy potrafi? Dobrze to popierwsze napisze wam ze ten temat nie sluzy to takiego czegos - nabijania postów, po 2 zgłoszeń mam dużo także jak was nie stać no to nie moja sprawa ;D

I widze ze nie dalo wam sie przeczytać całego tematu?
Dlaczego?
Właściciele serwera potrafią tyle zrobić tak? Napisać skrypty itp? To tera wam coś napisze i przeczytajcie..

Jeśli ktoś chce własny autorski serwer, albo zwykły np EasyHc lub coś innego z własnymi dodatkami/pomysłami to ja potrafie się tym zająć! Potrafie zrobić serwer minecraft według kogoś pomysłu...
Potrafie zrobić jakiś fajny serwer według pomysłu właściciela (kogoś kto mnie rekrutuje) Więc nie piszcie takich głupich komentarzy jak nie czytacie ze zrozumieniem

I jeszcze jedno tylko do tych 2 komentarzy up, ja nie robie jak kazdy własiciel, który się nie zna Z FILMIKÓW NA YT bo to każdy potrafi, a jakbyście kazali takiemu kolesiowi zrobić coś co samemu wymyśliliście czego jeszcze nie ma, to by nie zrobił

409.jpg?7190

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

my tylko, CI doradzamy żebyś zapomniał o $ za takie coś, bo jak nawet ktoś czegoś nie potrafi to wejdzie na MPC i znajdzie kogoś kto mu pomoże. Jak masz zgłoszeń dużo, to chyba temat do zamknięcia, tak samo po co piszesz że możesz zostać technikiem w innych tematach, skoro masz zgłoszeń DUŻO, po co miałbym nabijać posty?

sygnatura.png

Opublikowano

@szyszuPL czy to twoja sprawa? Chcesz? Rób komuś prosze bardzo i gdzie napisałem wynagrodzenie w $ ? Co do wynagrodzenia dogadujemy się, z tego wnioskuję was obu NIE POTRAFICIE CZYTAĆ

409.jpg?7190

Opublikowano

gdyby nie to że edytowałeś ten post dziś o 14:08 to wyszło by na to że $, i @Etaku potwierdzi, idze zgłoszenie za kłamstwa, oj dzieciaku dzieciaku.

edit: tak potrafię czytać ze zrozumieniem, ale ty widocznie nie potrafisz pisać ze zrozumieniem, po czym musisz edytować post i zmieniać

sygnatura.png

Opublikowano

@szyszuPL mam dość idioto edytowałem górną linijkę dodałem to matole:
Zrobie cały serwer według twojego pomysłu!

I jeszcze raz mnie o takie coś oskarz, Jeśli nie potrafisz czytać tylko górny post to się zamknij i idz gdzie indziej, niech potrwiedzą ci co widzieli że nie zmieniłem ALBO ADMINISTRATOR FORUM

409.jpg?7190

Opublikowano

@szyszuPL czy to twoja sprawa? Chcesz? Rób komuś prosze bardzo i gdzie napisałem wynagrodzenie w $ ? Co do wynagrodzenia dogadujemy się, z tego wnioskuję was obu NIE POTRAFICIE CZYTAĆ

Szczyt cham.stwa z Twojej strony. Ludzie Ci pomagają a Ty do nich z ryjem? Człowieku ja Ci powiem jedno, to co napisałeś może mi zrobić 15 latek za free bez wynagrodzenia i bez żadnej rangi. Jeśli byś potrafił, questy wgrywać/pisać. Ustawiać drop/exp. Dodawać systemy np : petów. Dodawać eQ. Edytować różne rzeczy. Język c++ i inne. Umiesz to ? Wątpię. Więc o czym ty chcesz rozmawiać ? Chcesz być technikiem nie znając 3/4 rzeczy co powinno się. Możesz jedynie być pomocnikiem technika, innymi słowami "murzynem". A z Twojego pisania wnioskuje, że jesteś osobą emocjonalną która nie potrafi przyjąć słowa krytyki i już zaczyna się denerwować, wnioskuje również, że gdybym Cię posadziła na plikach chociażby torenzo nie potrafiłbyś nawet peta usunąć bądź dodać. Nie polecam. 

Ps. zamiast spamić 

Uwaga na (Skeype)ak.4772 oszust! Dobrze ze mu nie dalem kompletnego skryptu..

byś się wziął za naukę, aby być takim chociaż średnim technikiem. Bo to co piszesz po 1000 razy na aktualizacji, robisz z siebie kompletnego osła i Twój wiek wynosi w 100% max 15 lat.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

@Unga nie pisz bzdurnych komentarzy, a nie potwierdzaj innych jesli nie wiesz oco chodzi, czy wiesz co potrafie? Czy wywnioskowałeś to z czego? Szczerze mam dość takich ludzi (skonczonych debili) jak ty? Dlaczego? Nie wiesz oco chodzi i udzielasz sie nie miejąc co napisać żeby pochwalić sie przed kolegami mysląc ze szybko natrafisz na glupszego od siebie... Nie kolego musisz dluzej poszukać
Co do etaku i szyszu, to nie jest ich sprawa kogo ja przyjmuje kogo nie, pisze wyraznie gdzie kontakt prawda? Na Pw tam sie pytamy, a nie wczynamy klotnie jak 8 letnie dzieci na forum.
I jeszcze raz @Kraftowy jak ci pomagają? Kto sie nie zna 3/4 ? Co cie to obchodzi pytam poraz kolejny? Ty myslisz ze jestes gdzie? Bo jakos nie wiem, jak mi pomagają? Tak samo jak ty? Krytykując mnie niczym o mnie nie wiedząc? To nie totolotek ze mozesz sobie zgadywac, sorry to jest cos innego... Ciekawe dlaczego mowi sie ze nie ktore kobiety stoją najpierw po wzrost a potem po rozum, bo piszą i gadają bzdury takie jak ty, mam takie zdanie o tobie konkretnie

tak i wiem ze pisalem przez em do ciebie, ale nie będe teraz tego poprawiał, zresztą dla ciebie nie warto

Wiec nie pisz glupich komentarzow, dla postow, skoro raz.. nie znasz mnie, dwa jestes zalosna... i trzy najwazniejsze bylem u ciebie moze technikiem? Nie więc co odemnie oczekujesz? Ze potwierdze twoje bzdety?
To sie mylisz i nie pisz to juz nic wiecej

aha i co do opisu statusu.. jak sie cos k***a uzgadnia to sie dotrzymuje tego, dotrzymalby tego, dostalby normalny skrypt i co ty myslisz ze ja tylko skrypty potrafie pisać? Nie tak jak inni kopiować z neta? Pomyliłaś siebie, ze mną

@refam, dla tych którzy poszukują technika, który potrafi robić, a nie sciągać pliki z YT tak jak ta wyzej

409.jpg?7190

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...