Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AnBrowser v1

WellyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No k***a. Znowu wróciła ta durna moda na przeglądarki w VB?...

Kiedy zrozumiecie, że te silniki nie zostały udostępnione z myślą o przeglądarkach? W sumie jak takie osoby mogą znać ich inne zastosowania ;-;

Jedyne co tu mogę ocenić to design - mocne 7/10. Przejrzyście i miło.

Natomiast ta "przeglądarka" to zwykły syf jakich wiele.

winking wink GIF by nog

Opublikowano

No k***a. Znowu wróciła ta durna moda na przeglądarki w VB?...

Kiedy zrozumiecie, że te silniki nie zostały udostępnione z myślą o przeglądarkach? W sumie jak takie osoby mogą znać ich inne zastosowania ;-;

Jedyne co tu mogę ocenić to design - mocne 7/10. Przejrzyście i miło.

Natomiast ta "przeglądarka" to zwykły syf jakich wiele.

Ciesz się, że to nie kolejna używająca webbrowsera xD

7891614428580671076560.png

Opublikowano

Projekt anulowany - dużo bugów a pozatym gdzieś zgubiłem source :(

Jeżeli mnie natchnię to zacznę od nowa i tym razem zrobię coś bardziej rozbudowanego

np. na WebKit ( obecny silnik Chrome ).

Do zobaczenia dzięki za oceny :)

694101439111178842252.png

Opublikowano

WebKit to nie jest obecny silnik chroma :| Jak już to Blink, który BAZUJE na WebKit. Dziękujesz za oceny, które były negatywne o.O.

.

Opublikowano

WebKit to nie jest obecny silnik chroma :| Jak już to Blink, który BAZUJE na WebKit. Dziękujesz za oceny, które były negatywne o.O.

Czy wszystkie oceny muszą być pozytywne?

Dziękuje za oceny, bo wie co zrobił okej, a co nie.

winking wink GIF by nog

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tsia "wymiękam" bo nie mam zamiaru tworzyć kolejnej pseudo przeglądarki. Dodajesz rzeczy który są wszędzie (Opera, Firefox, Chrome) - Wszystkie te przeglądarki mają wbudowane te funkcje a nawet o wiele więcej. Więc nie rozumiem czemu ktoś miał by wybrać twoją przeglądarkę a nie np. sprawdzonego chroma. 

Moze to ze jakbys sie znal troszeczke na tematach w ktorych sie udzielasz to bys mowil inaczej. 

Napisanie przegladarki ktora nie bazuje na juz istniejacej to nielada wyczyn, czym sie wyroznia? Moze tym ze autorzy nie beda Cie szpiegowac tak jak to robi Chrome czy Opera lub nie wpierdzieli Ci sie stato ruskich na Twojego PCa tak jak to dziala z IE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...