Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje GM , TECHNIKA,TGM

JayJayBlast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Poszukuje GM , TECHNIKA,TGM ,na mój serwer vps "Alador.pl, który zna komendy na pamięć, ma dużo wolnego czasu i jest rozgarnięty i ogarnia wiele graczy.
1.GM musi mieć co najmniej 16 lat gdyż nie chcę by dzieci bawiły się komendami.
2.GM musi mieć  pojęcie o grze Metin2.
3.Jeżeli ktoś napisze mi na PW. to chciałbym uwzględnić to, że nie odpisuje na takie wiadomości: "Cześć! Dasz mi GM? Nie znam komend, ale mam ich spis" .
4.GM musi być wytrwały i nie może dawać itemów graczom poza konkursem lub, gdy Administrator czyli ja da mu takie zadanie.
5.GM musi pomagać graczom na serwerze jak tylko umie najlepiej (nie chodzi mi tu o itemy i lv. lecz o podpowiedź w istotnych sprawach).

:rolleyes: 

Odpowiedzi na moją prośbę proszę udzielać pod Tematem.

lub na ts : 178.217.190.7:6350

post-1048493-0-46359900-1439031224.png

post-1048493-0-11599500-1439031289.png

Opublikowano

hmm jedno zasadnicze pytanie ile Ty masz lat 14 ? 15 ? bo z tego co tu wypisales tak to wynika , nie ze by hejt ale cala Twoja wypowiedz sie nie trzyma " kupy " ;D

Opublikowano

Beka z tematu ;P

Tak wgl. ten serwer jest na rynku czy zamierzasz z nim startować ? strony takiej nie ma tak więc dopiero masz nazwę na serwer ?

Poszukujesz technika okey.. gm'a który musi znać wszystkie komendy na pamięć ( beka :D )

A w takim razie co ty robisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...