Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja ,Technik,GM,TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Poszukuje GM , TECHNIKA,TGM ,na mój serwer vps "Alador.pl, który zna komendy na pamięć, ma dużo wolnego czasu i jest rozgarnięty i ogarnia wiele graczy.
1.GM musi mieć co najmniej 16 lat gdyż nie chcę by dzieci bawiły się komendami.
2.GM musi mieć  pojęcie o grze Metin2.
3.Jeżeli ktoś napisze mi na PW. to chciałbym uwzględnić to, że nie odpisuje na takie wiadomości: "Cześć! Dasz mi GM? Nie znam komend, ale mam ich spis" .
4.GM musi być wytrwały i nie może dawać itemów graczom poza konkursem lub, gdy Administrator czyli ja da mu takie zadanie.
5.GM musi pomagać graczom na serwerze jak tylko umie najlepiej (nie chodzi mi tu o itemy i lv. lecz o podpowiedź w istotnych sprawach).

Odpowiedzi na moją prośbę proszę udzielać pod Tematem.

lub na ts : x

post-1048493-0-82383200-1439028902_thumb.png

post-1048493-0-85879200-1439029714_thumb.png

Opublikowano

Więcej kolorów nie było dostępnych w mpctowej palecie? Jakieś chore wymagania. GM MUSI ZNAĆ KOMENDY.Bi*ch pls. Każdy ma spis i z niego korzysta. Po zrzutach z gry widać jak bardzo jesteś profesjonalny.

Nie polecam.

Opublikowano

haha juz to widze

czyli co pierwszemu gmowi dasz dostep od razu do eq? nie znasz goscia moze ci server zjebac..  4.GM musi być wytrwały i nie może dawać itemów graczom poza konkursem lub, gdy Administrator czyli ja da mu takie zadanie.

Opublikowano

Szukam posady:

- GA/SGM/GM

Doświadczenie:

Posiadałem SGM na jednym dedyku jakieś 2 lata temu, lecz upadł po 1,5 miesiąca z przyczyn prywatnych GA, a tak to masa hamachi. Byłem także testerem, osobą od rekrutacji gm'ów.

Czemu właśnie to ja mam dostać tę posadę:

Samą grą interesuję się już około 4 lata, prywatnymi serwerami 3. Posiadałem swój serwer hamachi, lecz było to dawno.

Jestem osobą stanowczą, szczerą, punktualną, uczciwą, mam silną psychikę, która czasem się przydaje na takim stanowisku, umiem się opanować dzięki niej, a zarazem jestem miły i chętnie służę pomocą.

Sądzę, że jestem w stanie wywiązywać się z obowiązków bez problemu.

Kilka zdań o sobie:

Mam na imię Adrian, mieszkam w Kaliszu. Poza Metinem gram także w League of Legends, na przyzwoitym poziomie. Lubię pomagać ludziom, jeżeli oczywiście jestem w stanie.

Interesuję się grami (nie większością, ale parę się znajdzie) oraz informatyką. Uwielbiam imprezy typu IEM (Intel Extreme Masters).

Czym mógłbym się zająć jako GA/SGM/GM:

- pilnowanie porządku na serwie, pomoc i inne obowiązki gma

- organizował eventów typu PvP, OX, Znajdź GM, Kopania Rud, Zuo

- poszukiwanie bugów na serwie i rozmowa z graczami w celu dodania zmian

- mógłbym także zostać osobą od kontaktu z graczami, osobą od wymian (mam zaufane konto steam).

- reklamą serwera 

YouTube

Twitch

FaceBook

Kontakt:

GG - 38498212

Opublikowano

4.GM musi być wytrwały i nie może dawać itemów graczom

Pierwszej lepszej osobie dasz dostęp do komendy /item? Może od razu podaj passy do bazy. xD

Serwer VPS? Pewnie za 30zł i przy 20 osobach będą lagi.

Po tym jak to opisałeś ukazuje poziom Twojego rozgarnięcia, osoby które się zgłoszą zgłaszają się po to, by mieć znaczek dla szpanu przed kolegami z podstawówki.

1.GM musi mieć co najmniej 16 lat gdyż nie chcę by dzieci bawiły się komendami.

A co ma wiek do tego? Niejedna osoba mająca 14 lat jest bardziej ogarnięta niż wiele osób mających 18+ lat.

Opublikowano

Nie polecam. Komendy na pamięć ? A co to za różnica czy będzie znał na pamięć czy będzie korzystał z spisu ? LOL A ten serwer na ss to wygląda jak mój pierwszy za czasów 2k12. Nawet k***a gorszy. Jeszcze raz nie polecam!

Opublikowano

Chętnie zostane Test Game Masterem / Game Masterem. Mam 17 lat,oraz znam KOMENDY na pamięć :).

Wiedzę o Metinie mam dość dużą. Posiadałem swoje serwery jak i byłem Test Game Masterem na jednym z dedyków dawnych. Zachowuję poprawną polszczyznę oraz znam ortografię,zachowanie mam bardzo dobre jak i również cierpliwość,staram się pomagać innym :).

Nie widzę sensu się rozpisywać tutaj. Jeżeli byłbyś zaufać mi,albo chciałbyś się dowiedzieć więcej,chętnie wbije na TS3 i porozmawiam.

Opublikowano

Chętnie zostane Test Game Masterem / Game Masterem. Mam 17 lat,oraz znam KOMENDY na pamięć :).

Wiedzę o Metinie mam dość dużą. Posiadałem swoje serwery jak i byłem Test Game Masterem na jednym z dedyków dawnych. Zachowuję poprawną polszczyznę oraz znam ortografię,zachowanie mam bardzo dobre jak i również cierpliwość,staram się pomagać innym :).

Nie widzę sensu się rozpisywać tutaj. Jeżeli byłbyś zaufać mi,albo chciałbyś się dowiedzieć więcej,chętnie wbije na TS3 i porozmawiam.

Znasz ortografię? I jaka ona jest, pewnie niezła z niej laska co? xD  Jak można znać ortografię? Jakbyś zachował poprawną polszczyznę tak jak napisałeś, że zachowujesz to byś napisał, iż znasz ZASADY ORTOGRAFII. Poza tym po przecinku daje się spacje i kropkę daje się po ostatnim słowie w zdaniu, a nie po emotce. o.O

Opublikowano

1. Gm nie daje się dostępu do itemów, chyba zdajesz sobie sprawę czemu. 

2. Widać że jesteś nieogarniętą osobą czemu? Piszesz tak bezsensownie co Gm musi a czego nie że śmiać się chce.

3. Jeśli szukasz Gm to wiadomo że do pomocy graczom, robienia eventów. 

4. Nikt w 100% nie zna wszystkich komend, a nawet podstawowe czasem się zapomną, bo i tak mogą Cię w konia zrobić i mieć spis a powiedzieć że potrafią.

5. Po co Ci Gm na vps ? Jeśli ma on poznać serwer to powinieneś przekazać mu Swój projekt jak ma to +/- wyglądać, bo na pewno on nie będzie siedział 24h na serwerze wbijał od 1lvl do max aby poznać w 100% serwer i każdy jego magiczny sekret. 

Moje pytanie czym Ty się zajmujesz? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Witam jestem zainteresowany:

Imię: Mateusz

Lat: 18

Doświadczenie: Byłem GM'em na wielu serwerach dedykowanych jak i hamachi. Posiadałem też własny serwer HexagonMT2.

Komendy: Wszystkie które są potrzebne w pełni znane na pamięć.

Kontakt:

GG: 37178685

E-Mail: [email protected]

Opublikowano

Czyżby brak zainteresowania ze strony rekrutującej osoby? Czekam na odpowiedź kogokolwiek, kto odpowiada za rekrutację.

Opublikowano

Brak aktywności, rekrutującej osoby, wciąż czekam na odpowiedz mojej oferty, a tu nic, nie polecam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...