Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redakcja Anime

Ariness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, dobrze przeczytaliście tytuł. Są redakcje gier, które zajmują się newsami, poradnikami, pomocą dla użytkowników, dlaczego więc nie wprowadzić by takiej grupy dla mangusów? Tutorali można by wiele zrobić (skąd pobierać, gdzie oglądać, co oglądać, gdzie szukać synchr itp.), a i nowości jest od groma. To co? Pomożecie?

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja osobiście nie interesuję się takimi rzeczami, ale jestem na tak. Myślę, że będzie to fajne urozmaicenie dla tych, którzy takimi rzeczami się interesują.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Dam tak bo Zaraxowi się pomysł podoba :v 

Ale tak to ogólnie fajny pomysł :) Z tego co widziałem sporo osób na forum zadaje pytania "CZy jest mi ktoś w stanie podać jakieś fajne anime"

Więc dam Tak może wam się to jakoś rozwinie :P  

86226145013474567463.png

Opublikowano

­

No i po co to komu? Nastepna grupka-glupota, ktora bedzie tylko zasmiecac forum. NIE

Takim sposobem myślenia można uznać każdą redakcję za zbędną, ponieważ każda z nich opiera się na tych samych zasadach - na pisaniu artykułów.

Jestem pewien, że taka redakcja znalazłaby odbiór wśród poszczególnych forumowiczów, jestem na tak.

Opublikowano

Nie, to jest jeden z gorszych pomysłów jaki tutaj dodano imo.

Za dużo anime, za dużo roboty. Z miesiąc albo i dłużej będzie dyskusja na jakim tytułem dokładnie się skupicie a pamiętajmy jeszcze, że artykuł trzeba napisać zanim news się nie przedawni ;)

Może i intencje dobre ale pomysł jak dla mnie zły.

Opublikowano

Za dużo anime, za dużo roboty. Z miesiąc albo i dłużej będzie dyskusja na jakim tytułem dokładnie się skupicie a pamiętajmy jeszcze, że artykuł trzeba napisać zanim news się nie przedawni ;)

Dokładnie. ;)

­

Opublikowano

Jestem na Tak. Fajna sprawa. Chociaż nie będzie spamu w dziale Anime. *-*

Opublikowano

Jakoś kiepsko mi się widzi taka redakcja. Nie wiem czym dokładnie miała by się zajmować, jest przecież dział Anime, który jest bardzo aktywny i jest w nim sporo dyskusji. Tutoriale to raczej nie działka redakcji. Pomysł nie najgorszy, ale wątpię, że to wypali.

Opublikowano

Opublikowano

Pomysł nie jest zły i jest o czym pisać. Spróbować nie zaszkodzi, może fajnie to wyjdzie. Sama jestem "fanką anime", więc ZA :)

Jeżeli przejdzie pomysł, to proszę mnie dodać, z chęcią wesprze graficznie, bo z anime to czysta przyjemność :3

Opublikowano

Co trzeci użytkownik ma jakieś hentaje na avatarach, więc ktoś się na pewno zgłosi.

Jednak nie wiem czy to dobry pomysł to jest w końcu forum o komputerach, a pogaduszki są tylko dodatkiem.

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...