Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już jesteśmy przy stronach bombworka to znalazłem coś takiego u Zielska:

1087514390322461088904.jpeg

Czego my wkoncu oczekujemy od naszych grafikach z kraju kwitnacej cebuli xD. Duzo prac ktore sie widuje ostatnio to plagiat jest np taka strona serwera na A to tez grafika kupiona za 4$ i zmienione elementy tylko i prawa autorskie do niej oczywiscie sobie mizune przypisał ;D

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Czego my wkoncu oczekujemy od naszych grafikach z kraju kwitnacej cebuli xD. Duzo prac ktore sie widuje ostatnio to plagiat jest np taka strona serwera na A to tez grafika kupiona za 4$ i zmienione elementy tylko i prawa autorskie do niej oczywiscie sobie mizune przypisał ;D

Kupił, nie ukradł, gdzie widzisz problem? Prawa autorskie przypisał do MODYFIKACJI tępy łbie.

Człowieku z mentalnego kraju kwitnącej cebuli.

BombWork jak i reszta ferajny są chujowi i wiele ludzi się na nich przejechali.

Najdziwniejsze jest to, że niektórzy g****o potrafią a wołają za swoją pracę np 1500zł (przykład strony na serwer)

Oczywiście jak wiemy podpięcie gotowego stylu i zamiana plików jpg/png specjalnie przyciętych pod gotowy layout nie jest żadną umiejętnością.

0LsM05U.png

Opublikowano

Kupił, nie ukradł, gdzie widzisz problem? Prawda autorskie przypisał do MODYFIKACJI tępy łbie.

Najdziwniejsze jest to, że niektórzy gówno potrafią a wołają za swoją pracę np 1500zł (przykład strony na serwer)

Oczywiście jak wiemy podpięcie gotowego stylu i zamiana plików jpg/png specjalnie przyciętych pod gotowy layout nie jest żadną umiejętnością.

Zapłaciliśmy więcej za stronę u kogoś innego niż osoba o której jest temat, a jest tak nieoptymalna jeżeli o sql chodzi że zastanawiam się czy była warta swojej ceny. Prawda jest taka, że strony i tak większość ocenia po nicku autora a nie samym wykonaniu.

Opublikowano

Kupił, nie ukradł, gdzie widzisz problem? Prawda autorskie przypisał do MODYFIKACJI tępy łbie.

Najdziwniejsze jest to, że niektórzy gówno potrafią a wołają za swoją pracę np 1500zł (przykład strony na serwer)

11133678_1586700898252078_27831866982130

JESTEM NAID TRZYMAM BROŃ W NADGARSTKU.

Opublikowano

Zapłaciliśmy więcej za stronę u kogoś innego niż osoba o której jest temat, a jest tak nieoptymalna jeżeli o sql chodzi że zastanawiam się czy była warta swojej ceny. Prawda jest taka, że strony i tak większość ocenia po nicku autora a nie samym wykonaniu.

Właśnie mój post po części się do tego odnosi. :P

Najbardziej mnie denerwuje to, że większość metinowskich skrypterów stron opiera się ciągle na zrobionych już skryptach a tylko laya podpinają.

Co ciekawe jeśli zamówisz u jednej osoby np 3 strony w różnych terminach to będą miały takie same bugi. Jeśli ja bym robił strony ciągle na tych samych skryptach to jeśli bym usłyszał o bugu to bym go po prostu załatał aby następna strona była bardziej bezpieczna. W polskim przypadku lenistwo niszczy wszystko.

11133678_1586700898252078_27831866982130

JESTEM NAID TRZYMAM BROŃ W NADGARSTKU.

Przecież tutaj błąd leży po stronie zbroi których nie robię bo szkoda zachodu.

Następnym razem najpierw zbierz informacje a potem dopiero się wypowiadaj, wyjdziesz wtedy na normalnego człowieka zamiast na podludzia.

0LsM05U.png

Opublikowano

Najbardziej mnie denerwuje to, że większość metinowskich skrypterów stron opiera się ciągle na zrobionych już skryptach a tylko laya podpinają.

Co ciekawe jeśli zamówisz u jednej osoby np 3 strony w różnych terminach to będą miały takie same bugi. Jeśli ja bym robił strony ciągle na tych samych skryptach to jeśli bym usłyszał o bugu to bym go po prostu załatał aby następna strona była bardziej bezpieczna. W polskim przypadku lenistwo niszczy wszystko.

Nie wszyscy :)

Chociaż logiczne jest to że nie opłaca się pisać od nowa całej strony skoro mamy już dobrą i sprawdzoną.

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

Armentis, Vesteris, Invoria s1, Invoria s2, Invoria s1.

Więcej stron nie sprawdzałem, a błędy wciąż te same. Ahh ten zielsko.

Opublikowano

Armentis, Vesteris, Invoria s1, Invoria s2, Invoria s1.

Więcej stron nie sprawdzałem, a błędy wciąż te same. Ahh ten zielsko.

Widziałeś może stronę w której działało przypomnienie haseł za 1 razem? Obojętnie jakiego kodera.

0LsM05U.png

Opublikowano

Przecież każdy tak robi .. Ktoś ma przygotowane skrypty pod stronę koduje layout i podpina skrypty. Nie tylko w Metinie. Mają pisać skrypty od nowa które mają robić dokładnie to samo? Co jakiś czas po prostu piszą skrypty na nowo i wtedy na nowych stronach używają nowych skryptów bez błędów, bardziej optymalne itp. Teraz Kongo zrobił sobie nowe skrypty w których są 3 SQL-i więc beka.

To jest Metin tutaj każdy orze jak może.

Opublikowano

Przecież każdy tak robi .. Ktoś ma przygotowane skrypty pod stronę koduje layout i podpina skrypty. Nie tylko w Metinie. Mają pisać skrypty od nowa które mają robić dokładnie to samo? Co jakiś czas po prostu piszą skrypty na nowo i wtedy na nowych stronach używają nowych skryptów bez błędów, bardziej optymalne itp. Teraz Kongo zrobił sobie nowe skrypty w których są 3 SQL-i więc beka.

To jest Metin tutaj każdy orze jak może.

Naucz się czytać. Jeśli ktoś używa gotowych skryptów to ma je aktualizować aby następny klient nie miał błędów poprzedniego klienta.

Czy to k***a takie trudne? Pokonała Cię umiejętność z podstawówki.

Pamiętaj, że żadna osoba robiąca strony łaski klientowi nie robi, klienci z miesiąca na miesiąc są bardziej wymagający

jak skrypter nie podoła to ma wypierdalać ze sceny a nie grać wariata.

0LsM05U.png

Opublikowano

Przecież tutaj błąd leży po stronie zbroi których nie robię bo szkoda zachodu.

Następnym razem najpierw zbierz informacje a potem dopiero się wypowiadaj, wyjdziesz wtedy na normalnego człowieka zamiast na podludzia.

Nie ważne, chodzi o fakt nie o przyczynę. Reklamujesz się że "przygotujesz" modele 3D do Metina to chociaż jakoś się reprezentuj.

Opublikowano

Widziałeś może stronę w której działało przypomnienie haseł za 1 razem? Obojętnie jakiego kodera.

1. Błędne grafiki

2. Niepotrzebne pętle w skryptach wywołujące query

3. Niedziałające wysyłanie maili

4. Połowa wysyłanych maili zamiast do gracza leci do autora strony

A już najbardziej bawiło mnie to: Jak u was i na Thorii odnosniki w niektorych miejsach były do Vesterisu. W sumie na Thorii były nawet moje testowe newsy xD

PS. Co Ty tu  gadasz o przypomneiniu haseł za 1 razem? Ile storn już zielsko zrobił? Ile lat robi strony?

Opublikowano

Nie ważne, chodzi o fakt nie o przyczynę. Reklamujesz się że "przygotujesz" modele 3D do Metina to chociaż jakoś się reprezentuj.

Ja się nie muszę reprezentować, jestem chodzącą marką.

Ci którzy u mnie zakupili model dobrze wiedzą, że jeśli jest jakiś błąd to poprawka dociera do nich wciągu minut.

0LsM05U.png

Opublikowano

Naucz się czytać. Jeśli ktoś używa gotowych skryptów to ma je aktualizować aby następny klient nie miał błędów poprzedniego klienta.

Czy to k***a takie trudne? Pokonała Cię umiejętność z podstawówki.

Pamiętaj, że żadna osoba robiąca strony łaski klientowi nie robi, klienci z miesiąca na miesiąc są bardziej wymagający

jak skrypter nie podoła to ma wypierdalać ze sceny a nie grać wariata.

Nie musi, to jest ludzka głupota że kupują c*****e skrypty. Jak ktoś jest sumienny to poprawi a jak nie to nie musi. Nikt z nikim nigdy umowy żadnej nie podpisywał tylko kupuję od freelancera. Co innego jak masz umowę na której piszę że osoba która wykonała stronę jest za nią odpowiedzialna.

Opublikowano

Ja się nie muszę reprezentować, jestem chodzącą marką.

Ci którzy u mnie zakupili model dobrze wiedzą, że jeśli jest jakiś błąd to poprawka dociera do nich wciągu minut.

To fajnie jesteś taką zajebistą marką że twój kolega Hooltras wolał zapłacił za modele Treenowi niż osobie z która współpracuje < tobie.

#EMERYTURA

Opublikowano

Nie musi, to jest ludzka głupota że kupują c*****e skrypty. Jak ktoś jest sumienny to poprawi a jak nie to nie musi. Nikt z nikim nigdy umowy żadnej nie podpisywał tylko kupuję od freelancera. Co innego jak masz umowę na której piszę że osoba która wykonała stronę jest za nią odpowiedzialna.

Może po prostu ja jestem jakiś niedojebany bo po prostu nie lubię sprzedawać gówna ani dostawać gówna.

Zawsze się zastanawiam dobrze przed sprzedażą jak i przed kupnem np.

"Nie zamówię tego jeśli nie mam pewności bo nie chciałbym, żeby mi kiedyś klient odesłał paczkę bo się rozmyślił"

Takie powinno być podejście, powinno się pracować i żyć aby nie utrudniać innym życia i oszczędzać nerwów.

Mnie kurwica bierze gdy np prosta rzecz nie działa w czymś co kupiłem i muszę na to poświęcić chociaż 1 minute pracy aby poprawić.

Przecież to k***a kupiłem i to ma działać i nie pyskować.

0LsM05U.png

Opublikowano

Może po prostu ja jestem jakiś niedojebany bo po prostu nie lubię sprzedawać gówna ani dostawać gówna.

Zawsze się zastanawiam dobrze przed sprzedażą jak i przed kupnem np.

"Nie zamówię tego jeśli nie mam pewności bo nie chciałbym, żeby mi kiedyś klient odesłał paczkę bo się rozmyślił"

Takie powinno być podejście, powinno się pracować i żyć aby nie utrudniać innym życia i oszczędzać nerwów.

Mnie kurwica bierze gdy np prosta rzecz nie działa w czymś co kupiłem i muszę na to poświęcić chociaż 1 minute pracy aby poprawić.

Przecież to k***a kupiłem i to ma działać i nie pyskować.

Pracować i żyć żeby nie utrudniać innym życia.

Nie rozpierdalaj mnie. Jak chcesz tak żyć to wyprowadź się na Marsa. Człowiek człowiekowi wilkiem. Tutaj każdy robi tak żeby zarobić zresztą jak na całym świecie, każdy  chce zarobić i się nie napracować. I to działa na wszystko.

Startują c*****e serwery które są tylko pod zarobek.

Ludzie robią c*****e strony tylko po to żeby działały jako tako i dało się je sprzedać. Nie ważne że exploit nie ważne że strona wolno chodzi. - Działa? Działa!

Tak samo jest jak ktoś kupuje modele, czy k***a cokolwiek.

"Jak chcesz coś zrobić dobrze, to zrób to sam"

"Umiesz liczyć? Licz na siebie"

PS. Twoje zdrowie.

Opublikowano

I tu cie uswiadomie ze jesli chodzi ci o niedochace e mail na poczty typu o2 to nie wina skryptu tylko zle ustawionego serwera pocztowego i blednej konfiguracji rekordów spf na domenie i w serwerze pocztowym. Do tego niezgadzajacy sie revdns moze być z tym przy poczcie

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

­

Jestem posiadaczem strony od Zielska i nie widze problemów wiec o co chodzi? Strona działa, moze i posiadała kilka bledow wynikających z braku wiedzy o grze ale to nie problem poprawić sobie samemu. Nie jest to moze i szczyt marzeń ale zrozumcie w koncu ze ważny jest serwer a nie to jak napisana jest strona. A jak wam sie nie podoba to napiszcie sami strone i elo, najlepiej w pythonie aby był swag.

Pseudo developer który nie wie jak wygląda dobra strona. Zielsko nie daje autorskiej strony, zwykła sklejka i nie pierdol mi głupot że nie, on nawet nie używa MVC.

@topic

Bombwork wszystkich kopiuje, począwszy od tego nieszczęsnego zielaka , skończywszy na autorskich modelach z gier. Gość jest fałszywy, tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...