Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Olał Cię i dobrze zrobił. Nawet jeżeli się wspomógł to i tak za taką cenę to tylko brać.

A co do ceny, to jeżeli miałbym kupować sety broni u kogoś lub u Worka, nie zastanawiałbym się i sięgnął do kieszeni po te kilka ojro więcej.

Dobra, zmieniam zdanie. Pomyliłem się, co do tego osobnika..

Opublikowano

No dobra beka sety od zera dlatego się cenią 100zł+

no ale faktem jest że umiejętnie je skleja.

Mam nadzieje że nikt już nie nabierze się i nie zapłaci 100zł za pełni autorski set robiony od zera

1912513.jpeg

Opublikowano

Od dawna wiadomo że bombwork to złodziej.
Sety broni to tam nic, my wysłaliśmy mu layouta do zakodowania, zaliczkę wziął, a layouta sprzedał innemu serwerowi.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

I co ma ten temat na rzeczy? Adaptacja modeli do Metina to dosłownie 2 minuty na model, oprócz zbroi.  Jedni sprzedają drudzy robią tylko dla siebie.

Zresztą to że on tak drogo chce za sety to nie znaczy że każdy, na epvp są ludzie którzy ci za 3 dolary sprzedają seta. Wiem bo sam kiedyś kupowałem NPC od jakiegoś randoma co miał reklamę w sygnie.

Te 15 dolarów wy płacicie za markę a nie za model, serio skumaj to.

I dodam że mimo wszystko nie wszystkie jego modele są exportowane tylko robi tak jak ty bierze model i go lekko przerabia.

Od dawna wiadomo że bombwork to złodziej.
Sety broni to tam nic, my wysłaliśmy mu layouta do zakodowania, zaliczkę wziął, a layouta sprzedał innemu serwerowi.

Nie będę ci cisnął bo jest k***a za gorąco, ale.. on przynajmniej umie dopasować broń do ręki a nie jak na Atreyi rękojeść jest w łokciu.

Opublikowano

Jezu Polska zaraz chcę każdego kto umie coś zrobić lub stał się popularny udupić albo zniszczyć jego reputacje. 

Nawet jak nie robi tego od zera to co wam do tego?

Zazdro macie że on coś umie osiągnąć a wy nie? 

Opublikowano

Prawda jest taka ze gdyby nie BombWork to byście latali w dziurawych stronach zielska... idioci. Goli z was kase i bardzo dobrze;) Tak to ma własnie wyglądać, jeśli jest głupie ale zarabia to znaczy ze nie jest głupie ;). Nikt sie nie bedzie rozczulał nad bandą gimbusów, ma chłop pojecie i niech was gili dalej. Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano

Prawda jest taka ze gdyby nie BombWork to byście latali w dziurawych stronach zielska... idioci. Goli z was kase i bardzo dobrze;) Tak to ma własnie wyglądać, jeśli jest głupie ale zarabia to znaczy ze nie jest głupie ;). Nikt sie nie bedzie rozczulał nad bandą gimbusów, ma chłop pojecie i niech was gili dalej. Serdecznie pozdrawiam

Nikt by nie używał dziurawych stron zielska bo jest jeszcze Kongo który też c*****o koduje(lepiej niż bw) ale za stronę bierze 2x mniej. Chociaż jego kod nie jest warty tych zł.

Bombwork nie ma pojęcia stary, jego php jest na poziomie Lekcji 15 na pewnym kanale na yt.

Opublikowano

Nikt by nie używał dziurawych stron zielska bo jest jeszcze Kongo który też c*****o koduje(lepiej niż bw) ale za stronę bierze 2x mniej. Chociaż jego kod nie jest warty tych zł.

Bombwork nie ma pojęcia stary, jego php jest na poziomie Lekcji 15 na pewnym kanale na yt.

I co z tego? gość zarabia i będzie zarabiał na gimbach wiec w czym problem?. Lekką pracą goli młodych jak złoto ;)

Opublikowano

A debile i tak biorą u niego strony  xD

I co z tego? gość zarabia i będzie zarabiał na gimbach wiec w czym problem?. Lekką pracą goli młodych jak złoto ;)

Ty surka nie obrażaj bo zaraz drugi będzie cie sądem straszył xD

Opublikowano

Jestem posiadaczem strony od Zielska i nie widze problemów wiec o co chodzi? Strona działa, moze i posiadała kilka bledow wynikających z braku wiedzy o grze ale to nie problem poprawić sobie samemu. Nie jest to moze i szczyt marzeń ale zrozumcie w koncu ze ważny jest serwer a nie to jak napisana jest strona. A jak wam sie nie podoba to napiszcie sami strone i elo, najlepiej w pythonie aby był swag.

Opublikowano

Jestem posiadaczem strony od Zielska i nie widze problemów wiec o co chodzi? Strona działa, moze i posiadała kilka bledow wynikających z braku wiedzy o grze ale to nie problem poprawić sobie samemu. Nie jest to moze i szczyt marzeń ale zrozumcie w koncu ze ważny jest serwer a nie to jak napisana jest strona. A jak wam sie nie podoba to napiszcie sami strone i elo, najlepiej w pythonie aby był swag.

W tym miejscu napisałbym zabawną historię ale nie mogę :(

A co do tematu, od dawno wiadomo że pieczara to złodziej.

Opublikowano

Chodzi o to że kiedyś każda strona zielska miała "exploit" z loginem Zielsko.

Na dodatek było parę błędów jak SQL-i. Do tego te smy xD.

PS. PISZĘ STRONY W BASHU JAK KTOŚ CHCE KUPIĆ

Opublikowano

Chodzi o to że kiedyś każda strona zielska miała "exploit" z loginem Zielsko.

Na dodatek było parę błędów jak SQL-i. Do tego te smy xD.

PS. PISZĘ STRONY W BASHU JAK KTOŚ CHCE KUPIĆ

Debilem jest ten kto nie przegląda strony pod takim punktem jak ten login.

Opublikowano

@Endymion

No i dochodzimy do sedna, że 90% ludzi kupuje "coś" nie sprawdzając, czy to "coś" jest dobrej jakości, nie starają się choć trochę zobaczyć, czy nie ma jakichkolwiek błędów itd.

No, ale czego można wymagać, potem tylko płacz.

Opublikowano

Bomb Work jest osobą taką jaką jest. 

Na pewno nie zamawiałbym od niego czegoś co krąży po sieci (tylko nie każdy to wykorzystuje).

http://scr.hu/59e8/hujpiwszystko działa. Kompletne paczki, które sprzedaje.
Bomb Work to złodziej. Dostał layout do zakodowania. Zapłaciliśmy mu z góry. Pieniędzy nie odzyskaliśmy, layout miał nagle inny serwer. 
Nie polecam jeszcze raz współpracy z tym gościem.
P.S kolega zawsze straszy, że idzie do sądu etc. oraz lubi pisać z innych numerów GG.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

To jest strona xenoxa: http://xenoxmt2.com.pl/     w wykonaniu mistrza BombWorka

A tutaj macie prawdziwego autora: http://evil-s.deviantart.com/art/Burned-Grunge-Web-UI-KIT-294223921

Tak jest z każdą jego stroną. 

Kurlz od którego bierzesz grafikę też kradnie grafikę i co z tego? Kiedyś pamiętał były gdzieś skriny patchera i www z innej gry które sprzedał jako swoją grafikę.

Do tego nawet te jego strony co teraz ma w sprzedaży to też kopie.

Ja tam nie mam nic do ludzi co zarabiają na innych. Jak ktoś jest na tyle głupi by ufać BW to jest debilem i musi za to zapłacić.

Opublikowano

Kurlz od którego bierzesz grafikę też kradnie grafikę i co z tego? Kiedyś pamiętał były gdzieś skriny patchera i www z innej gry które sprzedał jako swoją grafikę.

Do tego nawet te jego strony co teraz ma w sprzedaży to też kopie.

Ja tam nie mam nic do ludzi co zarabiają na innych. Jak ktoś jest na tyle głupi by ufać BW to jest debilem i musi za to zapłacić.

Od jakiego Kurlza biorę grafikę jak jestem grafikiem (BolekART) i sam wykonuję grafikę na swój serwer? 

Coś Ci się pomyliło :D 

Opublikowano

Od jakiego Kurlza biorę grafikę jak jestem grafikiem (BolekART) i sam wykonuję grafikę na swój serwer? 

Coś Ci się pomyliło :D

Myślałem że ty to React.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...