Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Fallen Angel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@xNerhu22 Kolejna odmiana SkyBlocka. Baaaardzo oryginalne 

@eSUBA Lucker Żalisz się czy chwalisz? I dobrze zrobił bo jesteś dzieckiem MC neokidem który nie potrafi sam zarobić i stalkujesz innych. Pochwal się 3 zegarkami które nosisz wszystkie na raz. Kolejny j****y cebulak który nie potrafi poradzić sobie samemu ze sobą i musi się żalić wszystkim dookoła 

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gosciu jestes smieszny... Po pierwsze nie mam serwera tylko jestes zalosny tagujesz sie pod czyims nickiem... Ktos chce obejrzec skkf'a a wyskakuje mu jakies gowno.

A i to ty masz ból dupy my tylko wyrażamy swoja opinie. Dla nas ten serwer to dno i tyle po co placzesz? Cebulak cebulak i tylko to napisac potrafisz?

Opublikowano

@Lord Green Po 1. Jesteś kolejnym nastolatkiem przepraszam gimbusem, który lubi wyzywać innych. Bo co twój serwer jest najdoskonalszy, ponieważ załóżmy będzie tam więcej graczy "cheaterów", których wiek nie dorasta nawet do prawilnego gimbusa.

Po 2. Hejtujesz cudze serwery na "swojej" powtarzam swojej prezentacji.

Po 3. [@xNerhu22 Kolejna odmiana SkyBlocka. Baaaardzo oryginalne ] kolejna podróbka serwera Irolla bardzo pomysłowe (skoro już sie do tego pana serwera odnosimy)

Po 4. To mam nadzieje, że ci ten humorek szybko zniknie, jak graczy przestanie ci ubywać, z powodu tego, że pastwisko cheaterów będzie wymykać się spod kontroli (czuję max. 1 tydzień).

A po 5 i ostatnie: Już wolę zagrać na serwerze zyx niż na takim szczerze żeby nie używać słowa zcheatowanego "zmaszynowanym" serwerze.

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Kolejna żałosna podróba znanego serwera który zakończył działalność

Jest jak z Kwadratową Masakrą gdzie skkf zapomniał opłacić domeny i ktoś mu ją wykupił i żeruje na rozreklamowanej nazwie.

Ten serwer nie dorasta do pięt temu prowadzonemu przez Irolla

[...] Jak iroll miał serwer i był premium tylko to nikt nie miał bólu dupy. [...]

Hymmm może dla tego że Iroll nie podje... nikomu nazwy serwera ?

Twierdzisz, że jesteś oryginalny perfidnie kradnąc kogoś pomysł, domenę  i beczysz bo wszyscy cię jadą. 

Tagujesz serwer "skkf" i wyzywasz się z innymi w własnej prezentacji jak gimbusy i beczysz bo wszyscy tak cię właśnie traktują .

Serwer nie ma nic wspólnego z znanym cheaton'em  a jego właściciel w tym temacie już pokazał swój poziom .

Jedynie co serwer przyniesie do kolejne hordy kidcheaterów

Udostępnie sklep sms, api dowolne - Więcej info pw

Opublikowano

Japie rdole maj maj ... MELODYYYY!!! w końcu serwer gdzie można czitować a już myślałem że po tym jak era kwadratowości minęła to nagle można wycisnąć co tylko się da :D

ty.. no genialne Panie.. każdy sie stara każdym możliwym sposobem, czituj albo giń­

Opublikowano

@Niquein Czepiasz się tagów to masz 29 stron do czepiania się.

http://www.mpcforum.pl/tags/forums/skkf/

@NPPr Gimbusów to poszukaj w swoich znajomych. Jestem od ciebie starszy i nie zdziwiłbym się jakbyś był jeszcze w podstawówce.

@Ahmed97 Jak tam wasz Erpeg. A sory zapomniałem już niema. Co do domeny to ją dostałem i zostałem poproszony o zrobienie serwera. Nie ukradłem pomysłu tylko go kontynuuje. 

Opublikowano

@NPPr Gimbusów to poszukaj w swoich znajomych. Jestem od ciebie starszy i nie zdziwiłbym się jakbyś był jeszcze w podstawówce.

@Ahmed97 Jak tam wasz Erpeg. A sory zapomniałem już niema. Co do domeny to ją dostałem i zostałem poproszony o zrobienie serwera. Nie ukradłem pomysłu tylko go kontynuuje. 

To ile masz lat?

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Ja sie zastanawiam co za idiota moderuje ten temat?

Dajesz warningi wszystkim ktorzy sa na nie co do tego serwera i maja racje. Chetnie bym Ci perma wsadzil, bo pomagasz znajomym z internetuf...

Serwer to lipa, kiepsko zaprojektowany, nie obchodzi mnie jakie masz tam pluginy, mi bardziej chodzi o gameplay...

Serwer gdzie sa nodusy i inne syfy, jest kiepskim pomyslem. Powodzenia z serwerem.

Opublikowano

I co ,że niby te 29 stron usprawiedliwia cię w jakikolwiek sposób ? -.-'  Nie pogrążaj się .

@Ahmed97 [...] Co do domeny to ją dostałem i zostałem poproszony o zrobienie serwera. Nie ukradłem pomysłu tylko go kontynuuje.

.. Zostałeś poproszony i dostałeś domene ? Ach tak..  Tak samo jak jesteś stałym klientem ovh.(Kupując vps po 10 zł .) dalej wysyłają Ci te indywidualne oferty  ? Ciekawe czy Iroll wie ,że Cie poprosił o prowadzenie jego serwera -.-'

Prosze cie takie bajki to 9-cio latkom opowiadaj. Nawet jak bym Cie nie znał to bym nie uwierzył ze Iroll osobie prezentującej tak niski poziom mógł przekazać domene  może jeszcze cie po pleckach poklepał na dobry

początek ? -.-' Skoro cie poprosił to czemu nie dostałeś wielkiej reklamy od Irolla przecież jeśli powierzył ci swój serwer to na pewno ci ufa  i chce ci pomóc ... ?

Udostępnie sklep sms, api dowolne - Więcej info pw

Opublikowano

@Ahmed97 Pokaż mi gdzie napisałem że ją dostałem od Irolla. Dostałem ją od znajomego i tyle to cie powinno interesować 

@NeqGPlay Następny... Człowieku nie chcesz to nie graj nikt cie nie zmusza

@NPPr Zobacz sobie u mnie na profilu 

Opublikowano

@Ahmed97 Pokaż mi gdzie napisałem że ją dostałem od Irolla. Dostałem ją od znajomego i tyle to cie powinno interesować 

@NeqGPlay Następny... Człowieku nie chcesz to nie graj nikt cie nie zmusza

@NPPr Zobacz sobie u mnie na profilu 

Problem ze zrozumieniem ze komus nie musi podobac sie to co zrobiles, serwer jest kiepski koniec.

Opublikowano

widze ze moda na podjebywanie komus serwerow sie nie skonczyla... najpierw kwadratowamasakra a teraz cheaton...

@antyblezur

nic ciekawego...  spawn to kloc z drewna i lisci...

po wbiciu na serwer byla niewyobrazalnie wielka ilosc osob az 6/200

i oczywiscie na czacie gimbo hc   

za 10 min zakladam gildie

dajcie donejta

ahahhaa polizal itp 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

Co za debilna administracja wymyśliła taki serwer zjebany ! Administracjo głupia usuńcie ten zjebany serwer! To największa porażka wszystkich serwerów! Tyle programistów w administracji a żeby nie wymyślić jakiegoś nowego trybu to jest porażka! sami piszecie żeby nie robić serwerów EasyHC MediumHC  Hardcore i innych trybów a sami zrobiliście najgorsze gówno! Czekam na wasze głupie zdania...

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Serwer fajny. Ogarnięci administratorzy, ładny spawn, forum itd... Tylko żeby za szybko nie padł ;)

post-1354750-0-74396600-1488571067.png

Opublikowano

No to czas złapać 5%

#dużowarnówwtemacie #żartowałemztymiprockami @nowarn @antyblezur i inne tarcze antyochronne xD

A teraz na poważnie : też myślę że serwer jest przereklamowany, ale nie myślę go aż tak hejcić, ponieważ jak na premce dało rady utrzymać taki serwer to myślę że i na non-premium nie padnie.

@Edit xD #50 post

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...