Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Fallen Angel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

14_7788314369916121204585.png

Informacje:

>> Adres IP: CheatON.pl <<

>> Sloty: 200. <<

>> Wersja: 1.8 x. <<

>> WWW: Cheaton.pl. <<

>> Forum: Cheaton.pl.

>> TeamSpeak: TS.Cheaton.pl. <<

>> Drop: Drop Cheaton.pl. <<

>> Typ serwera: MediumHC. <<

>> Bany: Po śmierci na 7 dni. <<

6501014372092391204585.png

>> Właściciel: @Lord Green <<

>> Współwłaściciel & Programista: filippop1 << 

>> Główny programista: TheMolkaPL.  <<

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(aktualnie tutaj te napisy są bez grafiki, ale pamiętajcie, że to nie jest najważniejsze, a serwer).

Cheaton.pl. ~ Serwer Hardcore.

Tutaj się rozpoczyna Twoja walka! 

Kim jesteśmy? 

Kolejny Hardcore, ale czy faktycznie taki sam jak reszta?

I czy ''Kolejny'' to na pewno.

Słowo adekwatne do określenia naszego serwera?

Uważamy, że zdecydowanie Nie! ;) 

Dlaczego?

Wejdź, a sam się przekonasz! 

Dodatkowe informacje serwerowe:

Premium: OFF 

Sloty: 200

Whitelist: OFF

Wersja: 1.8.X.

Dołącz do Nas już dziś!

~ CheatON.pl

59733.gif

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najbardziej debilny, idiotyczny i beznadziejny pomysł, niszczący społeczność nieczitujących graczy.

Jeśli wydaję wam się, że wasz serwer jest oryginalny to się mylicie za grosz tutaj oryginalności i pomysłowości.

Szczerze nie polecam, nadal nie potrafię zrozumieć co za chory człowiek mógł wpaść na taki pomysł.

Opublikowano

Pomysł na serwer ciekawy i oryginalny. Nigdy dotychczas nie spotkałem się z taką koncepcją serwera. Z checią wejde i przekonam się jak to wygląda w praktyce.

images.jpg

Opublikowano

@Qwant1 Jest oryginalny. Pokaż mi taki sam serwer. No chyba ciężko będzie zaleźć. Debilny i beznadziejny to możesz być ty i twoje serwerki oparte o Skripta. I jak możesz czegoś nie polecać jak nawet nic nie widziałeś. A w sumie nawet dobrze jeden wpis w Iptables mniej.

@Galador256 A zapraszamy :) Dzisiaj postaram się dokończyć stronę z Cheatami 

Opublikowano

Serwer dalej prowadzony przez administrację "skafa" czy kupiliście od nich domene?

PS: Jakieś fajne haxy na 1.8? ^^,

Opublikowano

@Qwant1 Jest oryginalny. Pokaż mi taki sam serwer. No chyba ciężko będzie zaleźć. Debilny i beznadziejny to możesz być ty i twoje serwerki oparte o Skripta. I jak możesz czegoś nie polecać jak nawet nic nie widziałeś. A w sumie nawet dobrze jeden wpis w Iptables mniej.

Nie wiem gdzie ty u mnie widzisz skrypty i nie wiem co do nich masz.

99.99% serwerów wygląda tak samo :)

Opublikowano

@HJRxKING Jest całkowicie nowa ekipa 

@Qwant1 Proszę dowody an to ze posiadacie Pr0EloScript

iPlFPE6.png

Dziękuję za dodatkowe dowody, że posiadam autorskie pluginy, jeśli tak mamy rozmawiać.

Skryptami rozwiązuję drobne rzeczy, żeby nie tracić czasu i nie widzę w tym problemu.

Znając was wy też pewnie macie skrypty, w sumie po co wam są potrzebne skoro pluginy na takim niskim i tak mało profesjonalnym i  mało ciekawym serwerze nie są, w ogóle zaawansowane.

Gratuluje umiejętności korzystania ze strony dinnerbone, mogłem to oczywiście zablokować, lecz po co mam ukrywać autorskie pluginy ? :)

Serio dostałem ostrzeżenie za to, że próbuję administratorom tego serwera coś udowodnić ?

Fajnie macie, że posiadacie moderatora w swojej administracji na serwerze, zaraz pewnie dostanę zakaz pisania na forum.

W każdym razie wnioskując po tej sytuacji pewnie i administracja na tym serwerze jest tępa, może też sobie nie długo poszukam moderatora na swój serwer z mpcforum :)

Opublikowano

m7ozHeu.png

Prędzej bym oddał bym ten serwer niż wrzucił skripta. Mało profesjonalny to może być twój serwer i reprezentujemy troszkę wyższą klasę niż ty.

Opublikowano

Jeżeli spam w tym temacie nadal będzie się szerzyć, to każdy z Was dostanie ode mnie prezent wakacyjny w postaci 3 dni odpoczynku pisania od postów. Załatwiajcie takie sprawy na PW.

Opublikowano

Pomysł fajny, ale czy serwer się czymś wyróżnia? No niezbyt ;/

Na każdym serwerze ok 50% graczy to cheaty :D

Ściągnij sobie crystal launcher i zobacz ile osób używa nawet tego Huzuni ^^ +dodaj do tego masę innych clientów z cheatami :)

Opublikowano

@Atai Co nas wyróżnia? To że możesz sobie wejść ze znajomymi i legalnie pograć na cheatach bez obawy o bana 

Opublikowano

@Atai Co nas wyróżnia? To że możesz sobie wejść ze znajomymi i legalnie pograć na cheatach bez obawy o bana 

Proszę Cię... 

Bez urazy, ale na każdym serwerze administracja ma to w dupie czy ktoś używa czy nie. Dopiero po zgłoszeniu owego osobnika się nim zajmują żeby było, że niby coś robią.

Na jednym z większych serwerów mój kumpel został oskarżony o cheaty. Kazali im pokazać folder versions i podfoldery... No bo tak trudno zmienić nazwę albo przenieść te pliki xD

W tej grze nie ma większej skutecznej blokady na cheaterów ;)

Opublikowano

m7ozHeu.png

Prędzej bym oddał bym ten serwer niż wrzucił skripta. Mało profesjonalny to może być twój serwer i reprezentujemy troszkę wyższą klasę niż ty.

Pierdoli mnie twój prezent wakacyjny drogi Lordzie, muszę mu odpisać a i tak bym dostał bana tak jak pisałeś :)

Wyższą klasę jakimś gówno-survivalem ?

Chłopie za nim coś napiszesz to pomyśl, czy ty serio myślisz, że tworząc serwer, na którym trzeba czitować reprezentujesz jakąś klasę ?

Reprezentujesz najniższy poziom jaki może być, na tym serwerze gracz nie bierze udziału w grze tylko program, cheat.

Wykonaj serwer typu Archia, bo o swoim nie wspominam, bo ta opinia się nie liczy, albo coś w stylu Mineplex..

Widać także, że jesteś kolejną mądrą osobą, dla której najważniejsze są pluginy, ale nie wiem jak dla was dla mnie pluginy nie są najważniejsze, tylko fabuła, gra, ja chce się bawić a nie grać na kolejnym plagiatowanym serwerze, na którym nie znajdę niczego nowego a tylko odnajdę jakieś młodsze, czitujące społeczeństwo wyzywające od: "fk", "polizałeś".

Mam nadzieję, że coś zrozumiesz i przemyślisz to i zaczniecie tworzyć coś na wysokim poziomie..

Opublikowano

@Qwant1 Spokojnie coś ala "Projekt Ares" już powstaje zostało jeszcze MongoDB podpiąć. @filippop1 i @Uu7Sg1S.pngHardStyl3r mogą ci potwierdzić 

@Atai Nie wiem gdzie grał ale na serwerach gdzie pomagam to dobry AntyCheat i szybko reagująca administracja ogranicz takich ludzi prawie do zera 

Opublikowano

Czy ten serwer nie był iroll'a?  o.O

Bo jeśli tak to tylko skopiowaliście jego serwer i tyle.

Nie polecam.

Ps.J**** cheaterów i takie serwery.  ;)

Opublikowano

@NANMinecraftNAN Hmm serwer do zarobku powiadasz. Tylko jest taki mały szczegół że maszyne opłacam 6 miesięcy z własnej kieszeni.

@NieZnany998 Nie skopiowałem. dostałem domenę aby kontynuować ten projekt 

Opublikowano

zgodze sie z qwant1 kompletnie bez sensu :D tzn serwer widac robiony raczej dla mlodszych pokolen. czyli max do 9 roku zycia. poniewaz szkoda marnowac czasu na cos gdzie gra jest bez celowa brak osagniec brak wyzwan i zadnej rywalizacji, bo co to za pvp na aurze? czy na innym wspomagaczu, lub cokolwiek innego pvp kopanie budowanie wszystko jest doslownei zdeptane przez cheaty. no coz osobiscie mi sie nie podoba i wystawian negatywna opinie. oczywsicie mozan sie z tym nie zgadzac

Opublikowano

Najbardziej idiotyczny serwer w Polsce. Właśnie przez takie serwery z debila robicie jeszcze większego debila (bez obrazy). Pewnie taki typ powstał, ponieważ administracja ma wyje***ne na jakiekolwiek skargi/helpopy i postanowiła sobie zrobić serwer dla cheaterów. Przecież każda normalna osoba, która nie gra na cheatach nie wejdzie na taki serwer z powodu tego, że na serwerze jest mnóstwo cheaterów, oraz każdy gracz to dziecko max do 12 lat gdzie na chacie pisze: "fk" "polizałeś" "cienias" itp. a administracja ma to w dupie.

@Edit zapomniałem dodać, że nie ma tu ani jednego screena z serwera Dziękuje :)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Co do serwera nudy nudy nudy... Nie da sie grac bo pojedynek jest o to kto ma lepiej skonfigurowana killaure Gracz ktory gra czysto nawet z koxami nie ma szans. 0 Atmosfery tylko wyzywanie sie na czacie . A i przestancie to w ten sposob tagowac idioci co to ma do : (Grotto, Skkf) Powinna byc za to kara bo wprowadzaja w blad.

Opublikowano

@NPPr Kolejna osoba która ma ból dupy. Wyjebane to to możesz mieć na swoje życie. Nie chcesz to nie graj. Nie byłeś nawet an serwerze a się wypowiadasz. Co do tego że nie ma SS z serwera dodam dzisiaj tylko muszę znaleźć chwile czasu 

@Niquein U ciebie widzę jeszcze większy ból dupy. Nie wiem może u ciebie na serwerze się wyzywają bo u mnie jest pełna kultura. A co do tagów to mogłem tam wpisać sobie nawet Blezzur czy Wielka masa bólduperów nadciąga  

@xNerhu22 Porażka to jest twój serwer. Nie rozumiem debilizmu mając własny serwer idziesz i komentujesz innych.

Widzę tu tylko typowa cebuladnia potrafi coś napisać. Jak iroll miał serwer i był premium tylko to nikt nie miał bólu dupy. Druga edycja jak miała wprowadzić non-premium To biedaczki-cebulaczki już zbóldupowały ze nie bo i milion powodów z dupy. A teraz gdy to przejął normalny człowiek to całą cebulandia idzie i ma taki problem że to jest głowa mała. Powiem wam tylko tyle że dzięki waszym wypowiedziom poprawiłem sobie humor z rana. I tak na koniec dam wam na pocieszenie tą maść wykorzystajcie ją dobrze jak znowu zobaczycie że komuś dobrze coś wychodzi.

20131111094606.jpg

Opublikowano

Serio dostałem ostrzeżenie za to, że próbuję administratorom tego serwera coś udowodnić ?

Fajnie macie, że posiadacie moderatora w swojej administracji na serwerze, zaraz pewnie dostanę zakaz pisania na forum.

W każdym razie wnioskując po tej sytuacji pewnie i administracja na tym serwerze jest tępa, może też sobie nie długo poszukam moderatora na swój serwer z mpcforum :)

Ja gorzej obrywałem. Jak ktoś napiszę prawdę to zaraz pkt lecą. Były mod mpcforum u niego w ekipie wyzywał mnie od dziecka minecrafta a to ja dostałem warna.... a na koniec zbanował mnie jeszcze na ts3 mpcforum mimo że na niego nie wchodziłem.

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...