Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andrzej Duda - nowy prezydent

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nie podoba mi się żaden z prezydentów, którzy wywodzili/wywodzą się z głównych partii, które są praktycznie takie same. Mimo wszystko mam nadzieję na zmianę progu kwoty wolnej od podatku. Postulat o zmianie wieku emerytalnego jak i tych socjałach na dzieci wydają się być śmieszne dla kogoś, kto w miarę logicznie rozumuje, ponieważ Polska nie ma pieniędzy na dawanie po 500 zł na dziecko, nawet co biedniejszym, a co dopiero na przywrócenie poprzedniego wieku emerytalnego, gdzie aktualni emeryci żyją z pieniędzy wpłacanych przez pracujących w tej chwili ludzi.

Opublikowano

­

Już wolę Komorowskiego od Dudy. Gdyby nie córka i żona z fajną dupą, to przegrałby wybory.

To widocznie jesteś bardzo dobrze zmanipulowany. Duda nie miał okazji się wykazać, a Ty i tak wolisz już sprawdzone zło.

Opublikowano

­

To widocznie jesteś bardzo dobrze zmanipulowany. Duda nie miał okazji się wykazać, a Ty i tak wolisz już sprawdzone zło.

C**j ci do tego, co, jak, gdzie, po co i dlaczego myślę tak, a nie inaczej. Wysil resztki swoich szarych komórek i dowiedz się co nieco o wolności słowa. Pomyśl też, że istnieją poglądy sprzeczne z twoimi. Poza tym, nie mam zamiaru dyskutować o polityce (bo i tak się nie zgodzimy w tej kwesti, skończyłoby się na tym, że zostałbyś zwyzywany, popełniłbyś samobójstwo, a ja dostałbym bana) i to z osobą o tak wąskich horyzontach myśleniowych, czerpiącą swoją wiedzę głównie z serwisów typu kwejk i TVN'u. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

C**j ci do tego, co, jak, gdzie, po co i dlaczego myślę tak, a nie inaczej. Wysil resztki swoich szarych komórek i dowiedz się co nieco o wolności słowa. Pomyśl też, że istnieją poglądy sprzeczne z twoimi. Poza tym, nie mam zamiaru dyskutować o polityce (bo i tak się nie zgodzimy w tej kwesti, skończyłoby się na tym, że zostałbyś zwyzywany, popełniłbyś samobójstwo, a ja dostałbym bana) i to z osobą o tak wąskich horyzontach myśleniowych, czerpiącą swoją wiedzę głównie z serwisów typu kwejk i TVN'u. Nie pozdrawiam.

Nie unoś się tak. Wolność słowa nie oznacza uległości, ja też mam prawo do wyrażenia własnej opinii, chociażby co do Twojego zdania. Nie rozumiem tego, że oceniasz mnie (oraz obrażasz) po kilku zdaniach napisanych w temacie. Wątek służy do dyskusji na poziomie, nie flamewaru.

P.S. Telewizji nie oglądam, no chyba, że jakiś film raz na jakiś czas, a kwejka nie przeglądałem i przeglądać nie zamierzam, ten protal mnie nie zachęca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...