Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 NA PC !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Hmm GeForce 9800 x2 to z czego co sie orientuje razem 1024 mb.Wiec na tym ruszy bez problemu...

btw.te 2x 9800 kosztują chyba 600++++$ (nie chce mi sie sprawdzac).

Ja myśle ze wymagania GTA 4 na PC bedą takie:

2,5-3.0 Ghz

1gb ram

karta 512

minimalne/średnie wymagania GTA 4. (tak sie mi wydaje) ;)

@offtop

300.jpg post xD

I jest moja ulubiona ranga-CWANIAK!

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Procesor i karte graficzną trzeba pewie bedzie miec przepotężną ;P

Mało kto se pogra...

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

Mahooni no co ty karta 512? Chyba ze to bedzie maksymalne ale watpie zeby byla 512, ja nic nie musze dokupywac mam procka 6000+ (6,3GHz) i 2gb ramu wiec sie nie martwie:)

11hbhnt.png

Opublikowano

czemu mowicie ze wam nieruszy niegraliscie wiec niewiecie :P ja gralm na "xbox"e i wiem jaka jest grafa wiec mysle ze wiekszosci ruszy :)

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Raczej nie bedzie na BLUE... bo by sie slabo sprzedawalo-malo kto ma BLUE bo jest drogie...

A gra jest b.fajna. Mi sie najbardziej podoba fizyka tej gry :P Te piękne wgniecenia w autach xD

Mysle ze mi pojdzie:

Intel Core 2 Duo 8400 3,00ghz

Radeon 4850 Asus 512MB

Ram: 4GB

Opublikowano
Raczej nie bedzie na BLUE... bo by sie slabo sprzedawalo-malo kto ma BLUE bo jest drogie...

A gra jest b.fajna. Mi sie najbardziej podoba fizyka tej gry :P Te piękne wgniecenia w autach xD

Wgniecenia o tak xD musze powiedziec ze sie z tym postarali :)

PS.Wczoraj na mp przez przypdek wlecialem smiglem od helikoptera w goscia z druzyny

polecial az za mape xD xD ale mialem polew xD

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

G4TV.com ujawniło okładkę brytyjskiego wydania GTA 4 w wersji na PC.

75e35c5db12fa458.png

Oprócz tego mamy kilka nowych informacji.

Z napisu "Games for windows" który umieszczony jest na górze okładki, możemy wywnioskować iż gra będzie obsługiwać technologie 32 oraz 64 bitowe.

Druga informacja to napis "Live" po prawej stronie pudełka, który daje nam do zrozumienia iż multiplayer będzie opierać się o tą samą technologie co wersja na Xbox360. Istnieje także prawdopodobieństwo że gracze zarówno z wersji PC jak i Xbox360 mogli by grać razem i korzystać wspólnie z usługi "Live".

Niestety póki co to są plotki, których R* nie zdementował oraz nie potwierdził.

Dalej z niecierpliwością czekamy na chyba najważniejsze info czyli wymagania sprzętowe oraz kiedy ukażą się pre-ordery GTA 4 w Polsce.

Źródło - gtasite.net

Opublikowano

Ja tez nie moge sie doczekac ciekawe co dla nas przyszykuja wlaczajac w to wymogi kompa watpie ze beda male xD

Moze wystarczy jakos moj komp (2.8 athlon 512 ram i radek 9550) nie zamierzam narazie zmieniac kompa (brak funduszy) narazie bedzie musialo mi najwyzej wystarczyc EMS jesli gta nie pojdzie :) jakos moze wytrwam xD

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znamy już oficjalne ZALECANE wymagania

System operacyjny: Windows XP SP2

Procesor: Dual Core (Intel Pentium D lub lepszy)

Pamięć RAM: 2GB

HDD: 18GB wolnego miejsca na dysku

Karta graficzna: 512MB, obsługa Direct3D 10 lub Direct3D 9 i Shaderów

Napęd: DVD-ROM Dual-Layer (dwuwarstwowy)

Chciałbym jeszcze raz poinformować wszystkich zdesperowanych fanów serii, że są to zalecane wymagania sprzętowe, a nie minimalne...
Weteran
Opublikowano

Teraz w nowych komputerach jest minimum dysk 250 gb więc to nie jest, aż tak sporo. Hmmm ale troche się będzie instalowało. ;p

...

Opublikowano

Oh Mamo!Komp nowy a za miesiak zmieniam net :D Oh yea! Tygodnie bezsensownej mordowi,miesiace pięknego zwiedzania miast i ogromne kłopoty za zarwaną szkołe!Wreście czuje,że żyje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...