Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 NA PC !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wreszcie :D :

Dzisiejszego pięknego dnia, firma Take Two, dystrybutor serii Grand Theft Auto, powiedział naprawde ciekawą wiadomość, mianowicie to, iż Grand Theft Auto IV zostanie wydane na PC! Nie, to nie jest żart! GTA IV na PC zostanie wydane 18 Listopada 2008 roku w Ameryce, a 21 Listopada w Europie! Tak więc, wszystkie "przepowiednie" się potwierdziły, a teraz pozostaje nam tylko czekać...

Oto wypowiedź Sama Housera, dyrektora Rockstar Games na ten temat:

,,Jesteśmy bardzo podekscytowani wydaniem Grand Theft Auto IV na PC. Cały zespół został dedykowany do stworzenia jednej z najlepszych gier na PC. Gra wygląda bardzo przepięknie, jest super grywalna i nie możemy doczekać się, aby wszyscy mogli w nią zagrać. Zapraszamy niedługo na stronę GTA IV, aby dowiedzieć się więcej!"

P.S. XdtgS, dzięki za napisanie tego newsa razem ze mną!

Źródło :

http://gtasite.net/

Co o tym sądzicie :D ???

Jestem wielkim fanem całej serii gta , więc to dopiero będzie hit tego roku ! Gra jest tak realna jak prawie prawdziwe życie

Zachęcam do obejrzenia bardzo dobrej polskiej recenzji gta 4 :

http://pl.youtube.com/watch?v=jLgZXJbKICA

PS

Powinniście już zbierać/odkładać kasę na oryginała :P Taką grę trzeba mieć oryginalną a poza tym jest multiplayer więc nie pogracie sobie przez neta na piracie (jeśli już to tylko na pirackich serwerach)

Opublikowano

Mam gta 4 orginal na xbox 360 i powiem wam ze sie spisali a zwlaszcza z multi playerem xD

PS.Powiem wam ze sie bardziej realistyczniej jezdzi :D i ze fajne sa wybuchy samochodow.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

@up

I tyle :O?

Człowieku jak ja odpaliłem GTA4 to wszystko ale to absolutnie wszystko w tej grzy było dla mnie "whoah".

Wprawdzie troszke sie mi juz znudziło (85%) ale nadal potrafi zaskoczyć.Szkoda tylko ze głowna fabula konczy sie dość szybko (bodajże przy 50-60%gry) ;(.

Czekam na CoD 5 xD

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Na komputery rozgrywka będzie o wiele dłuższa , dlaczego ?

Zaczną powstawać mody tak jak do gta sa/vc/3 i gra będzie nadał "żyła"

Gta SA miało premierę w 2005 roku , a nadal powstają nowe mody , dużo osób gra przez neta

Ja już się nie mogę doczekać gierki, muszę kupić jakąś edycje kolekcjonerską (podobną co była na konsole (mam nadzieje że będzie xD) )

Opublikowano
jest super grywalna i nie możemy doczekać się, aby wszyscy mogli w nią zagrać

Tiaaa, ja sobie zagram jak juz będzie GTA V o_O Mój komp ma pewnie z 50%-60% wymiagan minimalnych ^^

Ale ofc jak tylko będe miał nowego kompa, na 100% kupuje orginałke, bez wzgledu na cene ;D

@Down

Tylko to zadna przyjemnosc - robisz misje, zalozmy ze musisz gonic goscia a tu bach kilkuminutowy freeze ^^

Opublikowano

Oficjalne wymagania będą pewnie za 1,5 miesiąca

Co do kompów :

Rockstar potrafił zawsze zoptymalizować gry , np w gta sa można było grać bez problemu na GeForce 2 (sam wtedy miałem taką karte xD) tak samo było z VC , więc wymagania nie będą kosmiczne

Grafikę gta na konsoli można porównać do Crysisa tylko że jest jeszcze gorsza , dlatego niema co narzekać że nie pójdzie wam na kompach

Opublikowano

ja zamiast odkładać kasę na grę muszę odkładać na nową kartę graficzną ;D bo nie wiem czy dociągnie ;D

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

Wymagania dla GTA IV będą pewnie takie jak dla Crysisa.

Widziałem trailery i game play i grafika naprawde zadowala.

Więc raczej beż nowych kompów z gry dupa.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

yeah torrenty beda zawalone ^^ hmm kto wie czy nie pogra sie przez multiplayer ;) zalerzy czy bedzie sytuacja podobna jak np. w cod 4 gdzie zeby polaczyc sie do wszystkich serverow potrzeba prywatnego cd-keya do multi, SA:MP go nie wymaga ale tez to nie jest oficjalny multiplayer GTA San Andreas, ehh zobaczymy jak bedzie tez jestem wielkim fanem i juz nie moge sie doczekac :D

moj sprzet to:

- AMD Athlon X2 Dual Core Processor 4600+

- Karta Nvidia GeForce 8600 GTS

- 2GB Ram

Crysis mi chodzi na pol srednie/wysokie wymagania a mam nadzieje ze GTA IV bedzie na najwyzszych chodzil! ta gra to klasyk musi byc po polsku zeby wczuc sie w klimat i musi byc doskonala grafika inaczej nie gram ;P

2006-2010

Opublikowano

Jak macie slabego kompa to wam wspolczuje z gta xD bo jak bendziecie szybko jechac to gra niezdazy sie naladowac. :) na xbox-e jak juz jade z 2 min to tez nienadaza :)

EDIT:

@UP LOL MAM TAKI SAM SPRZET JAK TY LOLS

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Ja mam radka 9550 i 512 ramu i to jest poprostu shit na ktorym nie odpale gta 4 ;/

A gralem we wszystkie gta oprocz London.

Starzy nie dadza kasy niestety ;/

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

ja sie nie moge doczekac a co do tekstu w temacie niesamowicie realistyczna nie wiem czy slyszeliscie ale w chinach tajlandzki dzieciak chcial obrabowac taksowkarza ten sie nie zgodzil a dzieciak zadzgal go nozem potem okazalo sie ze chlopak (17 lat chyba) nalogowo gral w GTA IV i tam podobno taksowkarze daj kase. w kodeksach tajlandzkich grozi mu kara smierci

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

@UP slyszalem o tym gosciu max 15 lat taki maly grubasek xD

Opublikowano

SUPER gta |V NA pc w grudniu nowy komp i PS2 lub 3 niekawe na co lepsze xD

@down sry pomylilem sie

EDITED

Opublikowano

@UP GTA V| to jakas nowa versja xD ??? bo my tutaj gadamy o IV xD

Opublikowano

Heh ... może się okazać że z GTA będzie dodatkowy wymóg HD DVD albo BLUE ... o tak niestety ale to zajmie miejsca więcej niż cała kolekcja the sims 1 , 2 ,2.5 czyli bosko. Kumpel mówił jak sobie kupił super garnitur .... była strzelanina i ma tera cały we krwi :O gra no boska a poza tym jest jak Fable albo Star Wars : K.O.T.O.R , czyli przejdziesz raz ... mało 2 raz i tu już zależy od ciebie czy por raz kolejny. Falbe 5 razy z czego raz na wszystkie klucze a innym razem na hazardy i popijawy! Kotor 6 razy .... tyle że był to lajt. A gra się nie nudziła bo miałem zawsze inne rozwiązania i tak będzie w GTA

Opublikowano

Witajcie małe zjeby

Widziałem GTA 4 na pegazusa i jest leprze niż GTA 4 na XBOX i PC bo można komuś galoty zdjąć i przyjebac w krzywy ryj najleprze jest to że można żebrać pod sklepem i pić najbliższy słojik ze szczochami pierdole małe.

Opublikowano
Witajcie małe zjeby

Widziałem GTA 4 na pegazusa i jest leprze niż GTA 4 na XBOX i PC bo można komuś galoty zdjąć i przyjebac w krzywy ryj najleprze jest to że można żebrać pod sklepem i pić najbliższy słojik ze szczochami pierdole małe.

male? patrzac na twoja wypowiedz odnosze wrazenie ze masz max 11 lat

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...