Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w grze, nowości, ciekawostki

m0u

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Cześć,

byłem nieobecny dłuższy czas zarówno na forum, jak i w grze na jakimkolwiek serwerze, i chciałbym dowiedzieć się od Was co nowego się pojawiło? Które serwery zasługują na pochwałę?

Osobiście "słyszałem" coś tylko o kolejnej postaci.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Tak dodali 5 potac "Likana" , wilkołaka czy jak to tam sie zwie , opinie są rozne , ja sie nie wypowiadam

http://www.mpcforum.pl/topic/1347807-nowa-posta%C4%87-likan-kr%C3%B3tki-opis-exp/ 

Na pl'u zmienili wyglad wyobru postaci , a tak to chyba nic waznego :D.

Jesli pytasz ktore serwery (prywatne) zaslugują na pochwale , to moim zdaniem jest to 

http://www.mpcforum.pl/topic/1431262-vesterispl-dedyk-medium/page-64

Edit: Up , racja , są jeszcze te szarfy :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Pasjonat
Opublikowano

Likan był już dłuższy czas temu i o tym to się orientuję. ;)

Łatwiejszy zarobek - jak macie 1kk to nakupujcie ukąszeń kota u handlarza i idźcie do npc w m1, wymieńcie te bronie na odłamki energii i sprzedawajcie (albo róbcie kryształy energii). Za kryształ energii (30 odłamków) z energią: 10 dostaniecie z 10kk... Chyba tyle.

O tym to bym nie pomyślał.. Metki w m2 zawsze były i tam się dropiło, zmienia się, zmienia. A likana ogarnęli w końcu?

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Zabezpieczenia poprawili doslownie parę dni temu przez co wysiadły praktycznie wszystkie bardziej przydatne cheaty i boty, kamer i m2bob się posypały. Dopiero jutro Slait ma zacząć ogarniać m2boba bo jakieś egzaminy wcześniej miał.

Opublikowano

Zabezpieczenia poprawili doslownie parę dni temu przez co wysiadły praktycznie wszystkie bardziej przydatne cheaty i boty, kamer i m2bob się posypały. Dopiero jutro Slait ma zacząć ogarniać m2boba bo jakieś egzaminy wcześniej miał.

Kamer cały czas pracuje nad modem, niedługo i tak wypuści działającą wersję. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...