Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pretty Little Liars

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem żadnego tematu jeszcze o tym serialu, więc chętnie poczytam niektóre opinie osób na ten temat.

PS. Finał 6 sezonu 11 sierpnia! <3

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No ogólnie serial spoko, ale..nie wiem, jakoś wydaje mi się, że ten 6 sezon jest słabszy w porównaniu do wcześniejszych. :v

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oglądam cały czas! Już po finale i w sumie nie spodziewałam się tego, co się wydarzyło :P

Mi serial ogólnie przypadł do gustu, jednak czasami miałam ochotę wywalić monitor przez okna jak dochodziły nowe zagadki, a wcześniejsze nie zostały rozwiązane! Krew mnie zalewała w niektórych momentach na prawdę. :D

Teraz trzeba czekać na kolejne odcinki, a już nie mogę się doczekać. :>

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Nie znalazłem żadnego tematu jeszcze o tym serialu, więc chętnie poczytam niektóre opinie osób na ten temat.

PS. Finał 6 sezonu 11 sierpnia! <3

Kiepski serial, nie polecam.

Dwa pedały, jak zawsze razem, post pod postem xD

Opublikowano

Oglądam cały czas! Już po finale i w sumie nie spodziewałam się tego, co się wydarzyło :P

Mi serial ogólnie przypadł do gustu, jednak czasami miałam ochotę wywalić monitor przez okna jak dochodziły nowe zagadki, a wcześniejsze nie zostały rozwiązane! Krew mnie zalewała w niektórych momentach na prawdę. :D

Teraz trzeba czekać na kolejne odcinki, a już nie mogę się doczekać. :>

Nowy sezon podobno na zime. :<

Opublikowano

Nowy sezon podobno na zime. :<

Niestety;c

Ale dobrze, że chociaż w tym roku, a nie w przyszłym ;>

Ogólnie fajnego bloga sledze na temat właśnie tego serialu jeżeli ktoś byłby zainteresowany to mogę podesłać na Pw. Bardzo fajnie jest prowadzony i polecam :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto! Dużo spraw już się rozwiązało. Wiadomo, że męczące było to jak pojawiały się nowe zagadki, a wcześniejsze nie były rozwiązane. To tak irytowało, jednak teraz już coraz więcej rozwiązań się pokazuje.

Dlatego polecam przebrnąć przez te najgorsze momenty. ;)

Opublikowano

Może i większość się rozwiązała, ale jak dla mnie finał sezonu trochę dno, i sami się pogubili w odpowiedziach, na ten moment czekam na 6B bo niby ciekawie się robi, chyba Big A. :p

Opublikowano

Jest pomieszane, dużo zapomnianych wątków, mniej lub bardziej ważnych. Finał, spodziewałam się tego :>

Jednak kolejny sezon zapowiada się ciekawie. Szkoda tylko, że zapowiadają jeszcze kolejny sezon po tym co będzie. A już myślałam, że w końcu wszystkiego się dowiemy. Z jednej strony chce by się skończyło, a z drugiej bym ubolewała, że serial się skończył. :D

Opublikowano

Ten finał.. no błagam. CeCe jako Charles? Miałam nadzieję, że to będzie facet, a nie jakiś gender. >.>

Ogólnie mnie też już od 6 sezonu serial zaczął nudzić, ostatnie odcinki oglądałam zalegle po 3 tygodniach, a wcześniej odliczałam do premiery każdego nowego odcinka. ;_;

Opublikowano

To wszystko dlatego, że Marlene jest homoseksulana i za wszelką cenę stara się te dziwactwa wprowadzi do serialu, dlatego Emily jest taka jaka jest no i Charlotte. :D

Ale co jak co, czekam na dalsze rozwinięcie zaistniałej sytuacji. :P

"To show już dawno powinno się skończyć

Reakcja fana:

tumblr_nsy3bskNip1ute3b8o1_500.gif"

Opublikowano

Wydaje się 'babski' bo niby jest o nastolatkach. A wcale nie chodzi w nim o problemy nastolatków, pierwsze miłości czy kij wie co tam jeszcze. Trochę ciężko wytłumaczyć o co w nim chodzi, bo początkowo jest o jednym, a potem sytuacja diametralnie się zmienia. W głównej mierze tyczy się tego, że kilka dziewczyn ma swoje sekrety, a jest osoba która nie wiadomo jak to robi, ale zna je wszystkie i dzieki temu może bawić się tymi dziewczynami, takie lalki. Robią to co im ta nieznana osoba każe, by dzieki temu ich sekret pozostal w tajemnicy. 

Caly serial jest przeplątany morderstwami, zaginięciami, szantażami.. no po prostu bardzo dużo się dzieje. Jeżeli ktoś lubi tego typu seriale, że sam jako widz stara się rozwikłać zagadki, snuje domysły kto jest kto, to ten serial jak najbardziej się do tego nadaje. ;>

Opublikowano

Ja dosyć późno "odkryłam" PLL. Miałam do nadrobienia kilka sezonów, które obejrzałam "na jednym tchu". Z czasem ten serial mi się znudził i obecnie z najnowszego sezonu obejrzałam tylko kilka pierwszych odcinków + najnowszy, w którym wychodzi na jaw prawdziwa natura CeCe. :D Nawet nie znam obecnych niektórych bohaterów. Jestem zawiedziona zakończeniem, o ile faktycznie na tym się skończy.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ja dosyć późno "odkryłam" PLL. Miałam do nadrobienia kilka sezonów, które obejrzałam "na jednym tchu". Z czasem ten serial mi się znudził i obecnie z najnowszego sezonu obejrzałam tylko kilka pierwszych odcinków + najnowszy, w którym wychodzi na jaw prawdziwa natura CeCe. :D Nawet nie znam obecnych niektórych bohaterów. Jestem zawiedziona zakończeniem, o ile faktycznie na tym się skończy.

Więc chyba sobie go odpuszczę, bo już widzę, że dość łatwo mnie zanudzi. A nie lubię pomijania odcinków i zostawiania niedokończonego serialu.

c:

Opublikowano

Ja obejrzałam każdy odcinek od samego początku, a też zaczynałam jak były 3 albo 4 sezony dostępne. W niektórych momentach na prawdę nudziłam się, a wręcz denerwowałam że nie zostały odkryte tajemnice, które jak dla mnie wydawały się oczywiste. ale jednak przetrwałam te niektóre odcinki i nie zawiodłam się. ;>

Wciąż śledzę bloga dotyczącego tego serialu i wyczekuję kolejnego sezonu. 

Opublikowano

Ja zaczęłam oglądać, kiedy aktualnie "trwał" 5 sezon. Przejrzałam wszystkie sezony, a do tego czasu rozpoczął się szósty, na którym niestety się zawiodłam i mnie znudził, co poskutkowało tym, że przez kilka tygodni nie oglądałam, a później to nadrabiałam (bardziej z nudów i przyzwyczajenia, niż z chęci). :v

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oglądam to dalej bo się wciągnęłam na początku i z nudów oglądam to dalej.

Teraz już nieco ten 6 sezon jest naciągany. ;/

nE6BLlT.png

Opublikowano

Mi się podoba, tylko już od pierwszego odcinka tyle zagadek się pojawiło. Mam nadzieje, że Marlene tym razem nie będzie ich przeciągać w nieskończoność, a także nie zapomni co niektórych rozwiązać. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...