Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpalanie CS:GO

PodcenionY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem deformata laptopa, i mam problem. Cs go się odpala, widać w procesorach, wyświetla się u znajomych, że zacząłem grę, lecz u mnie na komputerze się nie wyświetla gra.

Opublikowano

Spróbuj komendy -Autoconfig w parametrach startowych lub sprawdź spójność plików gry.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Zrobiłem deformata laptopa, i mam problem. Cs go się odpala, widać w procesorach, wyświetla się u znajomych, że zacząłem grę, lecz u mnie na komputerze się nie wyświetla gra.

Co to jest deformat? Chodzi Ci o format? Masz wszystkie potrzebne programy typu Java, .NET itp?

Opublikowano

System nie może zainicjować odpalenia. Jedyne co ci zostaje (chyba jedyne) to próbować zamykać proces csgo.exe, chwile poczekać i odpalać od nowa :)

Spróbuj też utworzyć nowe konto w systemie i tam odpalić

Opublikowano

Reinstalowałeś już csa? Ok robiłeś już to... Hmm a próbowałeś odpalić z wyłączonym antywirusem/na innym koncie w systemie? Nie na Michał tylko np stwórz konto "komputer" i tam odpal

Opublikowano

Mam ten sam problem ale może tobie podziała to rozwiązanie:

wejdź do plików steam i usuń katalog appcache. później zrob rlg kompa i odpal na nowo steama jak nie pójdzie to jeszcze jeden sposób znam

LukaSuper.png

Opublikowano

Druga opcja : odpal msconfig i w selective startup odznacz Load startup  system

Następnie w 3 zagładce Services zaznacz Hide all Microsoft services następnie disable all i apply. 

Restart kompa i powinno być ok.... Jak nie wyjdzie to obaj mamy problem bo mi też nie chce działać. 

LukaSuper.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...