Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HASKl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli preferujesz serwer hard/medium bez zbędnych udziwnień i dziesiątek setów to polecam ten serwer, bo jest on zrobiony starannie.

Musisz się natomiast liczyć z tym, że obecna administracja, a raczej jej brak nie świadczy zbyt dobrze na przyszłość.
Na chwilę obecną na forum mają jednego aktywnego moderatora, który zakładam, że pójdzie po rozum do głowy i oleje ten projekt.
Obecny właściciel kupił pliki i nawet nie znalazł żadnych poukładanych osób, które mogłyby z nim współpracować.

Znalazł co prawda jednego człowieka ("technika") jednak ten spierdolił reputację serwera już na wejściu. Z resztą wystarczy wejść na forum i zobaczyć co odstawia albo chociażby przejrzeć tutaj na MPC parę screenów przedstawiających jego zachowanie.

Kolejna kwestia to problemy z ustaleniem daty startu. Start przekładany już chyba trzeci, czy czwarty raz?

Kolejny problem to reklama a raczej jej brak. Prezentacji na MPC miało nie być, a jest.. YouTuberzy mieli nagrywać serię, a nikt nic nie kręci i przypuszczam, że nie będzie. ''Administracja'' mówi jedno, robi drugie.

Na serwerze miałem rozpocząć grę z racji, że był to jeden z lepszych na których miałem okazję grać, ale zdecydowałem, że nie będę na tę chwilę ryzykował utraty czasu/pieniędzy.

Aha, zastanawiające jest też to, że człowiek który rzekomo nie jest już członkiem teamu ma dalej władzę na serwerze. A już w ogóle powala, że "administracja" spiera się kiedy serwer wystartuje. No k***a, litości.

471341438369309949271.png

552061438369309949271.png

Reasumując: serwer polecam, natomiast tych ludzi, których na normalnych serwerach nazywa się administracją nie - dlatego nie radzę wydawać pieniędzy od samego początku i zarywać nocek dopóki to się nie zmieni.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli preferujesz serwer hard/medium bez zbędnych udziwnień i dziesiątek setów to polecam ten serwer, bo jest on zrobiony starannie.

Musisz się natomiast liczyć z tym, że obecna administracja, a raczej jej brak nie świadczy zbyt dobrze na przyszłość.

Na chwilę obecną na forum mają jednego aktywnego moderatora, który zakładam, że pójdzie po rozum do głowy i oleje ten projekt.

Obecny właściciel kupił pliki i nawet nie znalazł żadnych poukładanych osób, które mogłyby z nim współpracować.

Znalazł co prawda jednego człowieka ("technika") jednak ten spierdolił reputację serwera już na wejściu. Z resztą wystarczy wejść na forum i zobaczyć co odstawia albo chociażby przejrzeć tutaj na MPC parę screenów przedstawiających jego zachowanie.

Kolejna kwestia to problemy z ustaleniem daty startu. Start przekładany już chyba trzeci, czy czwarty raz?

Kolejny problem to reklama a raczej jej brak. Prezentacji na MPC miało nie być, a jest.. YouTuberzy mieli nagrywać serię, a nikt nic nie kręci i przypuszczam, że nie będzie. ''Administracja'' mówi jedno, robi drugie.

Na serwerze miałem rozpocząć grę z racji, że był to jeden z lepszych na których miałem okazję grać, ale zdecydowałem, że nie będę na tę chwilę ryzykował utraty czasu/pieniędzy.

Aha, zastanawiające jest też to, że człowiek który rzekomo nie jest już członkiem teamu ma dalej władzę na serwerze. A już w ogóle powala, że "administracja" spiera się kiedy serwer wystartuje. No k***a, litości.

Reasumując: serwer polecam, natomiast tych ludzi, których na normalnych serwerach nazywa się administracją nie - dlatego nie radzę wydawać pieniędzy od samego początku i zarywać nocek dopóki to się nie zmieni.

Zapomnialeś dodać to o nickach za 10zł i dużo więcej xD

Opublikowano

Z chęcią wbije zobaczyć co i jak, ale nie ma po co się napalać.

Do tego wykupcie jaką prezentacje bo to co widziałem na pierwszej stronie to jedno wielkie "g****o".

Do tego Hard/Medium rady/zwoje/dodania/zmianki itp u handlarzy to czym będziemy handlować ? Na hard to podstawa, ale widzę, że ktoś utknął w jakimś etapie rozwoju.

Jak to czym, małżami z fishbotów :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie ma już tego.

Ale było co dobrze o administracji nie świadczy,sry zapomniałbym przeciez administracji nigdzie wogole nie mozna złapać czyli jej nie ma xD

Opublikowano

Pie*dolicie farmazony a i tak wejdziecie i będziecie grać.

Zobaczymy jak to będzie. Ja im życzę jak najlepiej.

#rein

Opublikowano

Może od początku zobaczyłem prezentacje to już straciłem chęci zęby wejść na server ale pomyślałem dobre przeboleje i zobaczę jak to bd wyglądało potem nagle rezerwacja nicku 2/10 ale dobra można wybaczyć ale

Po tym ss straciłem całkowicie wiarę w ten server złe osoby wzięły się za ten server, w sumie to już od początku było wiadomo ze server bardzo mocno bd szedł pod is-a.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Nie rozumiem czemu ten Haski nie zablokowal tego zjeba bladora na forum, przeciez te jego posty tylko pogorszyly wizerunek serwera.

Dlugo czekalem, wiec z nudow zagram.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Zagram z przyczyn oczywistych. Klimat, ludzie, wojny i stare dobre czasy gdzie nie było złotych sandałów z koziej pały +9.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

serwer nawet nie wystartował a tu już taka gównoburza na forum  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  xD  xD  xD  xD  xD

co oni niby mieli dodać do tej prezentacji? przecież to jest stary klimat metina, bez zbędnych udziwnień, które tylko zaśmiecały serwer...

generalnie nie gram w metina, ale jak zobaczyłem, że stara dobra Tiveria startuje to się tak napaliłem, że ja pierd :O le, mam nadzieję, że wypali !! trzymam kciuki  :rolleyes:

Tiveria  <3  <3  <3

bumcfksz :P

Opublikowano

chwalisz się czy żalisz?

serwer nawet nie wystartował a tu już taka gównoburza na forum  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  xD  xD  xD  xD  xD

co oni niby mieli dodać do tej prezentacji? przecież to jest stary klimat metina, bez zbędnych udziwnień, które tylko zaśmiecały serwer...

generalnie nie gram w metina, ale jak zobaczyłem, że stara dobra Tiveria startuje to się tak napaliłem, że ja pierd :O le, mam nadzieję, że wypali !! trzymam kciuki  :rolleyes:

Tiveria  <3  <3  <3

to co napisałeś "stary klimat metina" jest tylko dlatego że poprzedni właściciele mieli w dupie serwer i nic na niego nie dodawali, a teraz ludzie myślą że tak miało być XDDDDDDDDDDDDDDDDD jakby poprzednia odsłona była do tej pory to nadal byłby tam news z 2012 roku że coś tam poprawili i tyle :D, jendak nagle dziwnym przypadkiem jak to w Polsce miewa jest tak że po starcie serwera nagle ludzie uświadamiają sobie "OMG przecież tu nic nie ma lol, ale ujowy serwer", a tak wszyscy chcieli starą "srivke". 

Opublikowano

Kto jest w administracji? 

napewno nikt nie na poziomie

w skrócie jest tam jeden moderator który chce coś ogarnąć, ale technicy to poziom ~16 lat

Opublikowano

Masz dobre wrażenie.. 

Chodzi wiele plotek na temat odkupienia tych plików, niestety ten serwer na obecną erę polskich serwerów nie ma szansy na wielkie wybicie się, nie jest to żaden hejt, bo nie grałem na tiverii i nie znam żadnego aspektu tego serwera, ale serwer nowości ma zupełnie 0.

ja mam dość serwerów, gdzie jest miliard niepotrzebnych gówien zbroje wyglądają żałośnie, a miecze wielkości mount everest. Biliard ulepków od których oczy bolą i nie ma gdzie łapać tego syfu. Chyba, że jest 50x exwipunków.

Opublikowano

A ja na pewno zawitam na serwerze. Dlaczego?

Bo to będzie ten sam piękny klasyk co kiedyś, dużo nie zmienili bo o to właśnie chodzi.

Prezka coprawda nie powala ale co w związku z tym? Jest krótka, dość konkretna. myślę że na serwer zawita wieluuu starych graczy jak i grono nowych.

Tiveria to klasyk sam w sobie praktycznie nie da się jej popsuć :) jeżeli administracja zaglądnie na serwer i zrobi jakiś event raz na jakiś czas myślę że to w zupełności wystarczy a patrząc na wasze komentarze na pewno będą aktywni chociażby po to żeby zbić troche hajsu. nie oszukujmy się, nikt nie robi serwera za free.

Z resztą chociażby na malestii było podobnie i chyba nikt nie może zaprzeczyć, a online ile było? jak długo była pociechą dla tysięcy graczy? gdyby nie zdażenie losowe którym było rozwalenie maszyny serwer stałby o wiele dłużej :)

Osobiście proponuje sprawdzić serwer i wtedy oceniać. Jak to mówią nie ocenia się książki po okładce i to są bardzo mądre słowa. Z takim nastawieniem podchodzicie to takie będziecie mieli wrażenia. Więc wyluzujcie, spróbuje a co potem to się okaże :)

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zdajemy sobie sprawę  ze prezentacja nie jest najwyższych lotów, dlatego postanowiliśmy ją zmienić tak szybko jak to możliwe, presja czasu spowodowała ze byliśmy zmuszeni ją opublikować. Grafik nie popisał się kreatywnością dlatego zwerbowaliśmy innego. Jednak nie możemy się zgodzić z opinią ze zepsuliśmy ten serwer i ze nie damy sobie rady, od strony technicznej serwer niczym nie różni się od poprzedniej wersji, opinie osób które nigdy nie miały nic wspólnego z Tiverią są grubo przesadzone i mają na celu po prostu zniechęcić graczy jak i najzwyklej nas poirytować. 

Rejestracja została ponownie uruchomiona!!

Start: 04.08.2015 Godzina 20-21.00

Opublikowano

Fakt może i ludzie którzy piszą, że zepsuliście ten serwer naciągają rzeczywiste fakty, ponieważ kupiliście te pliki, więc ciężko byłoby tam coś na siłę psuć.

Jednak serwer to jedno, a dobra ekipa to drugie. 

-4x przekładana data startu

-administracja która się wzajemnie wyzywa na forum

-człowiek któremu miały zostać zdjęte prawa banuje ludzi bez powodu/blokuje shoutbox/wyrzuca z ts'a

-wprowadzenie rezerwacji nicku za pieniądze

-brak jakiejkolwiek reklamy

-startowanie bez zapowiedzi

-wątpliwe działanie rejestracji dzień przed startem 

-bezpodstawne bany/a potem amnestia...

-prezentacja żywcem skopiowana

-brak administracji (poza moderatorem czy dwoma..)

Opublikowano

Zjebaliście to doszczętnie, chciałem wejść i pograć bo k***a no żaden serwer, prócz balmorki, nie miał takiego jebitnego klimatu jak tiveria.

Może kiedyś ktoś ogarnięty weźmie to w swoje ręce i zrobi godną reaktywacje na wysoką skale, pozdro.

PI ES, PRZEZ SPRAWE Z ZAJĘCIEM NICKU ZA 10 PLN, STWIERDZAM ŻE JESTEŚCIE ŁADNIE NIEDOJEBANI xD

Stay Trippin.

Opublikowano

­

Fakt może i ludzie którzy piszą, że zepsuliście ten serwer naciągają rzeczywiste fakty, ponieważ kupiliście te pliki, więc ciężko byłoby tam coś na siłę psuć.

Jednak serwer to jedno, a dobra ekipa to drugie. 

-4x przekładana data startu

-administracja która się wzajemnie wyzywa na forum

-człowiek któremu miały zostać zdjęte prawa banuje ludzi bez powodu/blokuje shoutbox/wyrzuca z ts'a

-wprowadzenie rezerwacji nicku za pieniądze

-brak jakiejkolwiek reklamy

-startowanie bez zapowiedzi

-wątpliwe działanie rejestracji dzień przed startem 

-bezpodstawne bany/a potem amnestia...

-prezentacja żywcem skopiowana

-brak administracji (poza moderatorem czy dwoma..)

Jeżeli faktycznie mieli pliki , mieli własny skrypt strony, strony która utrzymywała się przez lata, a teraz wchrzanili sklejanke bomb'worka xD.

Co do prezentacji , Tiveria ma specyficzny klimat i Piotrek ładnie sobie poradził z grafiką, więc nie wiem czemu jej nie wystawili , tylko ze zmienioną treścią. 

Rozmawiałem (przypadkowo ?) z tym nowym Technikiem (Bladorem ?) na GG ma whiskas zamiast mózgu.

Czuje, że start serwera przyciągnie tylko starych graczy, tych którzy pamiętają Tiverie, po takiej prezentacji nie sądzę, że ktoś nowy zagości u nich.

Edit. Literówka

Opublikowano

Nadal wole ,żeby był taki team niż żebym miał tutaj w teamie jakiś youtuberów.Jak się postaracie to może wam serwer wypali.Oczywiście pamiętajcie ,że start nie przesądza o wszystkim tylko trzeba się K***A starać z całych sił i nigdy nie odpuszczać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...