Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HASKl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HASKI usuń to tło białe wystarczy kliknąć edytuj --> tryb BBCode  --> i drugi raz w tryb BBCode i białego tła nie ma.

Opublikowano

Błagam, nie odpalajcie tego serwera. Ma świetną opinię, a po tym waszym starcie  totalnie gówno z niej bedzie.

HASKI usuń to tło białe wystarczy kliknąć edytuj --> tryb BBCode  --> i drugi raz w tryb BBCode i białego tła nie ma.

Przecież on jest najlepszym technikiem. Nie przypominaj mu o takich rzeczach !

Opublikowano

Przecież ta prezentacja składa się z samych zdjęć, nawet to co jest napisane jest wklejone jako zdjęcie. Po prostu robił to jakiś pajac i wyszło kolejne gówno od niego, ten serwer to bedzie parodia

Opublikowano

Skopiowaliście prezkę z waszego forum zamiast porządnie ją zrobić na mpc i teraz wygląda jak gówno przez to białe tło. Co do serwera to niestety jesteście cofnięci jakieś 3-4 lata, teraz z takiego harda nic nie będzie. Ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Ehhh... miało być tak pięknie, a tu wyszło jak wyszło... kiedyś na Tiverii była radocha jak zobaczyło się Winchestera,czy jakoś tak :D

Radocha z 80lvla, expienie na piętrze w DT, handlowanie typu kup tanio sprzedaj drożej, mixowanie... był taki serwer w jakim kierunku powinien iść pl, teraz nie ma do czego wracać...

Opublikowano

To jest stary PL albo to przypomina wlasnie serwerki z 2010 serwera np balmorke  z*******y moze zagram :)

No tak, bo to jest "reaktywacja" servera, ktory dosc dlugo stal pare lat temu :) Wtedy cieszyl sie dobra renoma.. A po tym co widac teraz raczej kiepsko bedzie ;)

Mialem wbic ale jak widze co oni wyprawiaja to zrezygnuje.

Powodzenia

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wyczuwam 300 online na start. xD

Ty się lepiej zajmij swoim tanticalem, z którego połowa mpc się śmieje xD

Opublikowano

Buuum ! 

Maestro wita z forum tiveri na której jest kabaret, zapraszam serdecznie ! :) napisałem , że prezka na mpc będzie ze starej i się nie myliłem - wszyscy mnie hejtowali :)
Administracja na forum to jakieś jaja, prawdziwe jaja banują, zamykają tematy jak ktoś shejtuje serwer xD:)
Serwer polecam bo fajna była atmosfera na s1 ale administracja mnie nie przekonuje! :) zobaczymy jak to będzie na starcie.
edit. start był przekładany 239053485073894723984745806razy, może do grudnia się wyrobią :) na forum i tu jest napisane ze start 4 sierpnia, ale na stronie jest napisane ze "PRZEWIDUJĄ" start na 4 sierpnia :v

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Z chęcią wbije zobaczyć co i jak, ale nie ma po co się napalać.

Do tego wykupcie jaką prezentacje bo to co widziałem na pierwszej stronie to jedno wielkie "gówno".

Do tego Hard/Medium rady/zwoje/dodania/zmianki itp u handlarzy to czym będziemy handlować ? Na hard to podstawa, ale widzę, że ktoś utknął w jakimś etapie rozwoju.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ale g**no :)

Ktoś kto wziął gotowe pliki? em.. xD

+

Ta rezerwacja nicku, na start widać, że pod IS'a serwera :D

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Rezerwacja nicku wyje**ła mnie na placy... Serwer był z*******y ,a dzisiejsza administracja obraża marke Tiveria. Prezentacja to już wogle... Szkoda gadać

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

I moje potwierdzenia co do niedoświadczonej administracji się potwierdziły, jeżeli ktoś kojarzy serwer Aravil to ten sam technik jest tutaj, w dodatku startować bez zapowiedzi..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

czekałem na ten serwer bo myślałem że w końcu zagram na jakimś hardzie a tutaj patrząc na prezentacje i komentarze ludzi  to chyba nawet nie warto zaczynać grę, niestety tak to jest gdy się pliki sprzedaje ale też zanim zaczniecie krytykować to popatrzcie na swoje projekty bo wcale nie macie czym sie chwalić ;) każda nowa prezentacja i ciągle te same osoby komentujące ze serwer do dupy :D ojj ta elita 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

czekałem na ten serwer bo myślałem że w końcu zagram na jakimś hardzie a tutaj patrząc na prezentacje i komentarze ludzi  to chyba nawet nie warto zaczynać grę, niestety tak to jest gdy się pliki sprzedaje ale też zanim zaczniecie krytykować to popatrzcie na swoje projekty bo wcale nie macie czym sie chwalić ;) każda nowa prezentacja i ciągle te same osoby komentujące ze serwer do dupy :D ojj ta elita 

Taka jest ta Polska... j****a cebula wytyka komuś a sama jest c***a warta ;)

Opublikowano

Nie polecam odgrzewany kotlet który z obecną administracją nie ma szans, dotego nicki za ZŁOTÓWKI żałosne... itd duzo by wymieniac jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...