Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HASKl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o usunięcie tego tematu.

Powód: Pojawił się nowy temat z całkiem inną prezentacją. 

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słaba prezentacja złe dopasowanie kolorów w przypadku osób które maja problemy ze wzrokiem(ja się do nich zaliczam) czyta się to źle wiec sobie odpuszczam, od siebie dodam że grałem na tiveri i jeżeli klimatem dorówna poprzedniej wersji to mogę polecić.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Brak nowości i gówien zachęca do spróbowania.

-chociaż trzeba dodać, ze prezentacja jest słaba, mało szczegółowa.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Mam dziwne wrażenie, że ten serwer odkupił ktoś kto się na tym totalnie nie zna. 

Masz dobre wrażenie.. 

Chodzi wiele plotek na temat odkupienia tych plików, niestety ten serwer na obecną erę polskich serwerów nie ma szansy na wielkie wybicie się, nie jest to żaden hejt, bo nie grałem na tiverii i nie znam żadnego aspektu tego serwera, ale serwer nowości ma zupełnie 0.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Masz dobre wrażenie.. 

Chodzi wiele plotek na temat odkupienia tych plików, niestety ten serwer na obecną erę polskich serwerów nie ma szansy na wielkie wybicie się, nie jest to żaden hejt, bo nie grałem na tiverii i nie znam żadnego aspektu tego serwera, ale serwer nowości ma zupełnie 0.

Tym właśnie cechowała się stara Tiveria bez żadnych dodatków tylko klasyczny dobry hard tylko jest dokładnie tak jak piszesz nowym graczom nie podejdzie bo przyzwyczaiło się ich do nowości.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Jeżeli to ma tak dalej wyglądać, proszę zostawcie to. Bo jak na razie psujecie tylko dobre słowo na temat tego serwera. Myślałem, czekałem aż w publikacjach znów pojawi się tytuł "Tiveria" i że to będzie powrót do starych czasów a zarazem dowód na to, że aby stworzyć dobry serwer nie trzeba nowych systemów czy parękroć setów broni i zbroji. To nie jest hejt czy coś w ten deseń to jest znak dla was, że macie się wziąć w garść i zacząć coś robić. Zacznijcie od prezentacji.

Opublikowano

Niestety widzę, że prezentacją się nie popisaliście.
Pominę już temat grafiki, ponieważ nie ona jest tutaj najważniejsza, choć po tym serwerze

gracz spodziewa się prezentacji na pewnym poziomie, czego tutaj nie przedstawiliście.

Muszę natomiast czepić się treści.
Weszliście w posiadanie plików serwerowych, strony, forum oraz fanpage, jednak nie jesteście

poprzednim teamem, więc nie rozumiem, dlaczego wzięliście treść ze starej prezentacji?

Nawet jeśli wyrazili na to zgodę, to jest to zwyczajne kłamstwo.

Jeżeli nie potraficie napisać niczego od siebie, to Ja nie mam więcej pytań.
Dodatkowo prezentacja ta zawiera błędy, których nawet nie raczyliście poprawić.

Serwer ten był zawsze zacofany, jednak mimo wszystko bardzo dobrze się na nim grało.
Niestety przeczucie odnośnie Waszego projektu mnie nie myliło i jedyne co Was łączy z Tiverią,

to nazwa serwera, a to nie wystarczy.

Patrząc na powyższą prezentację, można jedynie współczuć przyszłym graczom.

których zawodzicie jeszcze przed startem, a szkoda, ponieważ miałem nadzieję,

że trafił on w dobre ręce.

Chętnie dokonam edycji postu, gdy tylko zobaczę jakieś zmiany ( oczywiście na lepsze ).

Pozdrawiam, Winchester

Pierwszy gracz, który osiągnął Lv.120 na Tiverii

Opublikowano

Dawno nie widziałem, żeby ktoś zepsuł tak bardzo serwer, który cechował się takim profesjonalizmem - nic z tego serwera nie będzie, odkupiły go osoby, które mają chyba pierwszy raz do czynienia z tym.

Szkoda, że zmarnowaliście ogromny potencjał marki Tiveria.pl, swoją drogą opłacało się Wam kupować pliki i wszystko, skoro nie zwróci Wam się to xD?

Opublikowano

Tak jak wszyscy mam również mieszanie uczucia co do tego serwera. Grałem na poprzedniej odsłonie i na tą mam zamiar zawitać. Patrząc jednak racjonalnie taki serwer nie ma racji bytu na obecnej scenie serwerowej. Pomijając temat prezentacji, która jest identyczna jak starej odsłony, po brak nowości. Największym  żartem ze strony administracji jest możliwość rezerwacji nicku - mam takie wrażenie, że już zdali sobie sprawę o tym, że serwer nie przeniesie takich dużych zysków.  

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Bolą mnie oczy od żółtego tekstu na białym tle więc nie przeczytałem całego. Jeśli jednak będzie to taki sam serwer jak kiedyś (brak kostiumow i fryzur z atrybutami w ISie) to zagram.

Choć wątpię sukces serwera, bo swoją pozycję zawdzięczał dość dobrej administracji. Zobaczymy jak będzie tutaj.

Opublikowano

Dawno nie widziałem, żeby ktoś zepsuł tak bardzo serwer, który cechował się takim profesjonalizmem - nic z tego serwera nie będzie, odkupiły go osoby, które mają chyba pierwszy raz do czynienia z tym.

Szkoda, że zmarnowaliście ogromny potencjał marki Tiveria.pl, swoją drogą opłacało się Wam kupować pliki i wszystko, skoro nie zwróci Wam się to xD?

Jak temat z plikami tiverii był na giełdzie to było coś w stylu "wszystko jest proste, łatwy hajs" itp. :D Chyba ktoś to wziął za bardzo do serca... Nawet mam ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1413393-tiveriapl-domena-pliki-i-know-how/#entry11990834
"Aby zaoszczędzić sobie wzajemnie czasu ustalmy cenę początkową w wysokości 1.000 ZŁ. Jeśli uważasz, że to dużo to uświadom sobie, że kupujesz w 100% gotowy projekt, który już od dnia startu z pewnością będzie dla ciebie się zwracał."

Nie polecam :( A grafik to chyba tą prezentację w paincie robił.

­

tenor.gif

Opublikowano

Zagrać zagram, zobaczymy czy na dłuższą metę. Byle by serwer był stabilny, ja nie jestem wybredny..

Prezentacja 4/10 ze względu na kolory + parę większych błędów (błyski zamiast smoków, ulepki pokazane, których i tak nie będzie..)

Serwer jako serwer mnie się podoba.

VsxuB58.png

Opublikowano

tyle czekałem na prezentacje, a teraz jak to zobaczyłem to masakra nawet tego nie czytam bo oczy aż bolą. 

spodziewałem się czegoś lepszego a nie grafiki w paint. no kurde sory ale wygląda to jakby ktoś robił to w nocy na c**j ciemnym monitorze. 

zobaczymy jak to będzie.

56928084622805469272.png

Opublikowano

Co niektórzy oczekują za dużo od prezentacji , co można oczekiwać od serwera który jest jak stary dobry PL(prawie). W prezentacji nie da sie nawalić byle czego bo też po co ? Wystartuje, zobaczymy , wtedy bd można hejtować a nie teraz ;)

Opublikowano

Co niektórzy oczekują za dużo od prezentacji , co można oczekiwać od serwera który jest jak stary dobry PL(prawie). W prezentacji nie da sie nawalić byle czego bo też po co ? Wystartuje, zobaczymy , wtedy bd można hejtować a nie teraz ;)

Gdzie tu widzisz starego pl'a ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...