Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold I nareszcie!

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dupie mam tego twojego minecrafta... Co do komentarz to tak byłby taki komentarz, ale mnie wyręczyłeś dzięki. Mógłbym zrobić zestawienie każdego twojego tłumacznia pt. "Dlaczego mam taką rangę" jednak nie bedę ci odpierał przydomku błazna. Ale przypomnę ci tylko, że to ty pare dni temu wstawiłeś ss na którym zabiłeś tylko 9 osób przez cały mecz :v no przepraszam 3 fragi przez cały mecz ponieważ rzekomo zrobiłeś ace. Więc ten dopisek, że wrzuca cie na mg1 jest śmiechu warty

86226145013474567463.png

Opublikowano

W dupie mam tego twojego minecrafta... Co do komentarz to tak byłby taki komentarz, ale mnie wyręczyłeś dzięki. Mógłbym zrobić zestawienie każdego twojego tłumacznia pt. "Dlaczego mam taką rangę" jednak nie bedę ci odpierał przydomku błazna. Ale przypomnę ci tylko, że to ty pare dni temu wstawiłeś ss na którym zabiłeś tylko 9 osób przez cały mecz :v no przepraszam 3 fragi przez cały mecz ponieważ rzekomo zrobiłeś ace. Więc ten dopisek, że wrzuca cie na mg1 jest śmiechu warty

o jeny, tylko sie nie poplacz heh napiszesz tekst gimbusa, ale chodzi mi o to że nie miałem nastroju, pewnie jak zaczynałes z cs:go miałes 50 killi odrazu silverku zobaczysz ze dojde moze i nie jutro, ale za kilka dni do golda II itd

76561198230710648.png

Opublikowano

Co masz do gimbusa? CIekawe ile ty masz lat ( nie sprawdzałem profilego ) mam hujową myszkę za 30zł która jak dajesz w przód to ci w dół, zjeżdza i ty k***a myslisz ze ja na tym gownie dojdę ci do ortła w 1 dzień? tak? bo nie sadze. zapraszam, do mnie to zobaczymy jak ci idzie na tym zlomie. dla mnie to sukces a nie kurde silver 1

co ma do tego myszka? ja na laptopie 30 fpsow i myszka za 80 zl wbilem LEMA  do orla nie dojdziesz w 1 dzien moze za jakies 5 lat wbijesz tego kalaszka :/.

Wow nie no teraz to mnie zadziwiać zaczynasz :v najpierw mówisz, że z silvera wyjść nie możesz BO CI NIKT PLECKUF nie pilnował, potem bo myszka nie taka :v A na koniec mówisz, że moi rodzice to dzieciarnia :v Zastanów sie co mówisz bo żałosny jesteś  :) na każdym sprzęcie da się wbić rangę wyższą od golda  :) Po prostu jesteś zbyt mierny by to pojąć.

Swieta racja :) na wszystkim sie da wbic range ^^.

Czekam na odcinek z laptopu dotykowej orzełku, to nie jest miłe co mi mówisz ale ty nie masz uczuć więc tego nie zrozumiesz  :) Pewnie się wkurwiłes ze to ci powiedziałem bo to co ja mowie, jest prawda.

W wieku 15 lat takie błędy popelniac wróć do szkoly i powiedz nauczycielce od Polskiego zeby ci zrobila lekcje z ukladania zdan :D.

Składni sie naucz. Na nic sie nie "wkurwiłem" po prostu cisnę z cb beke jak połowa tego forum w tym momencie. Napisałeś, że to co mówisz jest prawdą :v właśnie to gówna prawda  :) grając w cs'a pare miesięcy tak jak w twoim przypadku, można wbić kałacha. Wystarczy chcieć, nwm co ty uważasz za słuszne, ale płakanie na forum na pewno nie wbije ci rangi :3 myślisz, że tu się ktoś nad tb zlituje i wbije ci rangę z której i tak spadniesz, bo jesteś za słaby. Mylisz się.

Nie polowa forum tylko caly dzial csa :D po wygraniu 10 meczy czyli jakies 5-10h mozna zdobyc tego miernego kalacha :D.

Ja mam takie jebane szczescie jezeli znasz buraczkacebulaczka co nagrywal minecrafta, to wiedz ze zamiast mi silverow przydziela to jakims cudem mnie do master guardian I przydziela, chociaż pewnie będzie komentarz " HAHA  :) dojebales, moze jeszcze na elity ciebie przeniesli "?

@edit, proszę o zamknięcie tematu, nie potraficie docenić jak ciężko jest kampić z awp gdy z daleka infa ci nie dają

Z tego zdania nic nie moglem wywnioskowac poprostu sie nie dalo.Dlaczego po paru minutach kazesz zamykac temat widze ze prawda w oczy boli.To co Kolega up przez 11 rund zabiles tylko 9 osob naprawde dobry wynik na silverkach.A teraz tak na serio ty czlowieku trolujesz czy jestes chory umyslowo?.A teraz pytanie do moderatow dlaczego on jeszcze nie dostal jakiegos bana.

o jeny, tylko sie nie poplacz heh napiszesz tekst gimbusa, ale chodzi mi o to że nie miałem nastroju, pewnie jak zaczynałes z cs:go miałes 50 killi odrazu silverku zobaczysz ze dojde moze i nie jutro, ale za kilka dni do golda II itd

On nie jest w silverze tylko w orzelku ktorego nigdy nie zobaczysz.Za kila dni golda II hihi chetnie kupie konto i ci pokaze ze w 2 dni z silvera 1 mozna dojsc do zwyklego kalcha albo dalej ;).Hmm wyzywa od silverkow a sam dopiero z silvera 6 wyszedl ciekawe :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Na screenie masz prawie 100 wygranych mm więc na początkującego nie wyglądasz. silver = gold

pozdro

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

NIE MIAŁEŚ NASTROJU. Z twojej wypowiedzi wynika,że jestem silverem :v Próbuj dalej ja ci nie bronię tylko mnie twoja teksty nie zaginają :) aaaaa i jak już dojdziesz do tego golda 2 ofc za pomoca p90 to nie zapomnij sie rodzinie pochwalić bo bez tego ani rusz.

86226145013474567463.png

Opublikowano

co ma do tego myszka? ja na laptopie 30 fpsow i myszka za 80 zl wbilem LEMA  do orla nie dojdziesz w 1 dzien moze za jakies 5 lat wbijesz tego kalaszka :/.

Swieta racja :) na wszystkim sie da wbic range ^^.

W wieku 15 lat takie błędy popelniac wróć do szkoly i powiedz nauczycielce od Polskiego zeby ci zrobila lekcje z ukladania zdan :D.

Nie polowa forum tylko caly dzial csa :D po wygraniu 10 meczy czyli jakies 5-10h mozna zdobyc tego miernego kalacha :D.

Z tego zdania nic nie moglem wywnioskowac poprostu sie nie dalo.Dlaczego po paru minutach kazesz zamykac temat widze ze prawda w oczy boli.To co Kolega up przez 11 rund zabiles tylko 9 osob naprawde dobry wynik na silverkach.A teraz tak na serio ty czlowieku trolujesz czy jestes chory umyslowo?.A teraz pytanie do moderatow dlaczego on jeszcze nie dostal jakiegos bana.

On nie jest w silverze tylko w orzelku ktorego nigdy nie zobaczysz.Za kila dni golda II hihi chetnie kupie konto i ci pokaze ze w 2 dni z silvera 1 mozna dojsc do zwyklego kalcha albo dalej ;).

o jeny, popelnilem 1 blad, przepisz krzyzakow to pogadamy, nie uzywam znakow interpunkcyjnych bo mi nie dzialaja ps: nie mowilem ze kiedy mial 50 killi to orzelek tylko silver, zamykam temat bo jak napiszesz w dziale " szukam dziecka neo 10 letniego " to cie zaczna wyzywac ja p******e mowic, jestescie dojrzali naprawde. czekam na hejty ps: skoro chcesz bana to daj, zaloze nowe konto, moge zmienic ip i mam w dupie bana.

NIE MIAŁEŚ NASTROJU. Z twojej wypowiedzi wynika,że jestem silverem :v Próbuj dalej ja ci nie bronię tylko mnie twoja teksty nie zaginają :) aaaaa i jak już dojdziesz do tego golda 2 ofc za pomoca p90 to nie zapomnij sie rodzinie pochwalić bo bez tego ani rusz.

już to zrobiłem :) jeszcze idę tobie zabrac myszke, podobno to to samo. wiec zobaczymy jak przesuwasz w lewo a ona ci w dół idzie, ( h*** dpi ma i tyle )

76561198230710648.png

Opublikowano

Zjeżdżaj do spania. Twoje teksty są poniżej jakiego kolwiek poziomu :v Więc ten wiek "15lat' jest naciągnięty. I skończ pisać to " O JENY " bo wezmą cie za pedała jak biednego Damiana.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Zjeżdżaj do spania. Twoje teksty są poniżej jakiego kolwiek poziomu :v Więc ten wiek "15lat' jest naciągnięty. I skończ pisać to " O JENY " bo wezmą cie za pedała jak biednego Damiana.

wszystko bedzie dobrze quiczku, przytul sie do mamy, bedzie wszystko wedlug twej mysli

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...