Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold I nareszcie!

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow ale jestes z*******y xD bylo napisac na pw bym cie boostnal ;D

Dziękuję, za miłą odpowiedź, jutro zagram sobie kilka meczy aby się nie zmęczyć dziękuje Magik za poradnik.

z takimi statami w s6 to powinienes do s1 spaść.

A ty do s1, kazda ranga ma swoj poziom i nie jestem globalem jak izak ktory chyba ci nie da 50 killi tylko 30 bo globale juz umieja grać

76561198230710648.png

Opublikowano

gratulacje awansowales do silvera 7 :D oby tak dalej przed toba jeszcze 3 wspaniale rangi silver 8 silver 9 i silver 10 uwazaj na silver 10 tam uzywaja tak zwanych "SMOLKUF" oraz "NEJDUF" + "fleszy" zapewne do silvera 10 dojdziesz za jakis rok ale co tam :D.

różnicy w poziomie grze między silverem a g1 nie ma praktycznie żadnej  :D

Oj tam janusz nie marudź :( mogles mu napisac dobra robota bo po 98 grach to jest wielkie osiagniecie :(

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

gratulacje awansowales do silvera 7 :D oby tak dalej przed toba jeszcze 3 wspaniale rangi silver 8 silver 9 i silver 10 uwazaj na silver 10 tam uzywaja tak zwanych "SMOLKUF" oraz "NEJDUF" + "fleszy" zapewne do silvera 10 dojdziesz za jakis rok ale co tam :D.

Oj tam janusz nie marudź :( mogles mu napisac dobra robota bo po 98 grach to jest wielkie osiagniecie :(

smiejesz sie jakbys myslal ze mam 10 lat... a mam 15 nie zartuj sobie bo jak widze w moim teamie 1000 pingu w teamie gdzie stoja w miejscu na respie to ciezko cos ugrac z botem.

76561198230710648.png

Opublikowano

smiejesz sie jakbys myslal ze mam 10 lat... a mam 15 nie zartuj sobie bo jak widze w moim teamie 1000 pingu w teamie gdzie stoja w miejscu na respie to ciezko cos ugrac z botem.

Fajnie ,że masz 15 lat (kogo to obchodzi) wow doszedłeś do g1 mam dać ci puchar ? ja po 10 meczach miałem g3... 

Wkur***em cie bardzo ? Jak tak to się cieszę bo nie lubię takich ludzi jak ty.

Czekam na twoja zapewne głupią i obrażającą odpowiedz.

Dziękuje spadam dobranoc.

PS : Z botem nie jest trudno ugrać ,aż tak bardzo chyba ,że się jest kompletnym drewnem.

Opublikowano

Gratulacje, może z czasem wejdziesz wyżej. ;-) Teraz będziesz się denerwować, że do MG nie możesz wejść. xD

YES chyba że znajdę team, jesli dzisiaj doszedłem do golda I to jutro będzie też? bo po jakims czasie ranga znika.

76561198230710648.png

Opublikowano

Ehh co za ludzie z was typowe sadole :D wy sie śmiejecie z niego a moze mu jest smutno :).Chlopak ma pewnie ambicje i za 2 lata go zobaczymy na IEMIE z koszulka virtus pro i nie bedzie on siedzial na krzeselkach i kibicowal tylko bedzien gral!!!!!!

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Szalu nie robi :P Zapewne "15" Lat i piszczysz tak jak te bachory na publikach i 5-20 ;D

nie znasz mojego głosu, nie ukrywaj swojego piskliwego głosu :)

Ehh co za ludzie z was typowe sadole :D wy sie śmiejecie z niego a moze mu jest smutno :).Chlopak ma pewnie ambicje i za 2 lata go zobaczymy na IEMIE z koszulka virtus pro i nie bedzie on siedzial na krzeselkach i kibicowal tylko bedzien gral!!!!!!

Popieram, @Squidder co mnie obchodzi twój gold 3 po 10 wygranych? Możliwe że to nie było wtedy, kiedy polski-pingwin zaczoł nagrywać cs:go , bo koles mial na imie hanka i piszczal jak dziecko 1 kill ps: doszedlem do golda bo magik mnie nauczyl zeby regularnie grac mecze, z awki zabijam czasami ace, lub quadra

76561198230710648.png

Opublikowano

Jprd xD lubię być sadolem :v zrozum, że nikt nie będzie chciał dzieciaka w team który jara sie goldem xD znajdziesz team czy go

nie znajdziesz to i tak spadniesz >_< tacy ludzie jak ty nie zostają na długo w randze :v potem spadają i wielki płacz na forum jaki to ty miałeś słaby i, że przez nich spadłeś :v

86226145013474567463.png

Opublikowano

Jprd xD lubię być sadolem :v zrozum, że nikt nie będzie chciał dzieciaka w team który jara sie goldem xD znajdziesz team czy go nie znajdziesz to i tak spadniesz >_< tacy ludzie jak ty nie zostają na długo w randze :v potem spadają i wielki płacz na forum jaki to ty miałeś słaby i, że przez nich spadłeś :v

Powiedział koles z miniaturką orła :) Jeżeli jestem dzieckiem które ma 15 lat, to twoi rodzice to tak jakby cię dzieciarnia zrobiła...

76561198230710648.png

Opublikowano

No i widze gimbusie, że skończyliśmy temat :) na rodzine żaden gimb mi wjeżdżać nie będzie :)

Co do orzełka jest to ranga której nie zobaczysz przez najbliższe 2 lata.

86226145013474567463.png

Opublikowano

No i widze gimbusie, że skończyliśmy temat :) na rodzine żaden gimb mi wjeżdżać nie będzie :) Co do orzełka jest to ranga której nie zobaczysz przez najbliższe 2 lata.

Co masz do gimbusa? CIekawe ile ty masz lat ( nie sprawdzałem profilego ) mam hujową myszkę za 30zł która jak dajesz w przód to ci w dół, zjeżdza i ty k***a myslisz ze ja na tym gownie dojdę ci do ortła w 1 dzień? tak? bo nie sadze. zapraszam, do mnie to zobaczymy jak ci idzie na tym zlomie. dla mnie to sukces a nie kurde silver 1

76561198230710648.png

Opublikowano

Wow nie no teraz to mnie zadziwiać zaczynasz :v najpierw mówisz, że z silvera wyjść nie możesz BO CI NIKT PLECKUF nie pilnował, potem bo myszka nie taka :v A na koniec mówisz, że moi rodzice to dzieciarnia :v Zastanów sie co mówisz bo żałosny jesteś :) na każdym sprzęcie da się wbić rangę wyższą od golda :) Po prostu jesteś zbyt mierny by to pojąć.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Wow nie no teraz to mnie zadziwiać zaczynasz :v najpierw mówisz, że z silvera wyjść nie możesz BO CI NIKT PLECKUF nie pilnował, potem bo myszka nie taka :v A na koniec mówisz, że moi rodzice to dzieciarnia :v Zastanów sie co mówisz bo żałosny jesteś :) na każdym sprzęcie da się wbić rangę wyższą od golda :) Po prostu jesteś zbyt mierny by to pojąć.

Czekam na odcinek z laptopu dotykowej orzełku, to nie jest miłe co mi mówisz ale ty nie masz uczuć więc tego nie zrozumiesz :) Pewnie się wkurwiłes ze to ci powiedziałem bo to co ja mowie, jest prawda.

76561198230710648.png

Opublikowano

Składni sie naucz. Na nic sie nie "wkurwiłem" po prostu cisnę z cb beke jak połowa tego forum w tym momencie. Napisałeś, że to co mówisz jest prawdą :v właśnie to gówna prawda :) grając w cs'a pare miesięcy tak jak w twoim przypadku, można wbić kałacha. Wystarczy chcieć, nwm co ty uważasz za słuszne, ale płakanie na forum na pewno nie wbije ci rangi :3 myślisz, że tu się ktoś nad tb zlituje i wbije ci rangę z której i tak spadniesz, bo jesteś za słaby. Mylisz się.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Składni sie naucz. Na nic sie nie "wkurwiłem" po prostu cisnę z cb beke jak połowa tego forum w tym momencie. Napisałeś, że to co mówisz jest prawdą :v właśnie to gówna prawda :) grając w cs'a pare miesięcy tak jak w twoim przypadku, można wbić kałacha. Wystarczy chcieć, nwm co ty uważasz za słuszne, ale płakanie na forum na pewno nie wbije ci rangi :3 myślisz, że tu się ktoś nad tb zlituje i wbije ci rangę z której i tak spadniesz, bo jesteś za słaby. Mylisz się.

Ja mam takie jebane szczescie jezeli znasz buraczkacebulaczka co nagrywal minecrafta, to wiedz ze zamiast mi silverow przydziela to jakims cudem mnie do master guardian I przydziela, chociaż pewnie będzie komentarz " HAHA :) dojebales, moze jeszcze na elity ciebie przeniesli "?

@edit, proszę o zamknięcie tematu, nie potraficie docenić jak ciężko jest kampić z awp gdy z daleka infa ci nie dają

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...