Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting do serwera SFGame

#NO Karolevsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie wszystkie konkretne polskie darmowe hostingi zabraniają stawiania na nich gier przeglądarkowych, ponieważ bardzo obciążają one serwery. Także taką grę prędzej czy później Ci skasują. Jeżeli już tak upierasz się na ten darmowy, to z reguły gry najdłużej stoją na cba.pl i za.pl. Kiedyś był doskonały darmowy hosting do gier przeglądarkowych hpbf.pl, ale niestety po jakimś pół roku upadł.

Opublikowano

Nie polecam hostinger .

W ziołem darmowy pakiet i przy 15 użytkownikach całą stronę wywaliło i pisało przekroczono limit cpu .

67560569137968498587.png

Już nie długo .

Opublikowano

@GrabsonPL

Ale to pewnie jest dziecko, które przez ostatnie dnie pewnie ma w głowie myśl:

"Poprosić rodziców o kasę na hosting czy nie?"

I kombinuje jak nie prosić... :D

Opublikowano

Też polecam blutu kupiłem pakiet gold . Nic nie mogę powiedzieć więcej czy jest bez lagów itp bo serwer sfgame mam dopiero w przygotowaniach .

67560569137968498587.png

Już nie długo .

Opublikowano

@#NO Karolevsky

Jaka groźba? Ja tylko życzę powodzenia  :rolleyes:.

PS: Blutu jest tanie, polecam.

Może coś z kieszonkowego wyciągniesz.

Nie miałem nic do ciebie ale te groźby DDoS !

Zgłaszam.Administracja Mpcforum powinna coś z tym zrobić ...

Znając życie nic nie zrobią ale .. warto wysyłać takich ludzi ....

Szkoda mi cie naprawdę zdrowy to ty nie jesteś.

Idź przemyśl co piszesz i co robisz polecam ci to przeczytać [KLIK].

Takie ataki są karane . :) polecam lekturę up .

Pozdrawiam. 

­

Like it +

Opublikowano

Nie miałem nic do ciebie ale te groźby DDoS !

Zgłaszam.Administracja Mpcforum powinna coś z tym zrobić ...

Znając życie nic nie zrobią ale .. warto wysyłać takich ludzi ....

Szkoda mi cie naprawdę zdrowy to ty nie jesteś.

Idź przemyśl co piszesz i co robisz polecam ci to przeczytać [KLIK].

Takie ataki są karane . :) polecam lekturę up .

Pozdrawiam. 

­

Chłopaczku, ja więcej wiem o DDoS niż Ty sobie wyobrażasz, jeszcze stare cioty z karachan.org mnie pewnie pamiętają, jak im stronka na cloudflare nie wytrzymała.

Wielokrotne odświeżanie strony poprzez klikanie klawisza "F5" to nie DDoS. F5 odświeża stronę przyjmując nowsze dane o ile takowe istnieją, czasami trzeba nacisnąć ctrl + r lub ctrl i f5. W przypadku grafik, tekstu itd potrzeba ctrl i r, aby otrzymać  nowe dane, a w przypadku danych zewnętrznych, to jest baza danych (skrypt pobierający dane w php z DB), to samo f5. Jeżeli masz którąś z tych sytuacji, lub one dwie, w sądzie mogą powiedzieć, że chcieli otrzymać nowe dane, które najprawdopodobniej właściciel strony udostępnił, a że 1000 odświeżeń było na minutę to już inna sprawa. Wg to możesz i mnie pozwać do sądu, zawsze to tam odszkodowanie będę miał za szarganie przez dzieciaka po sądach. Powodzenia noobku w dalszym życiu, o ile Ci go dużo zostało, bo przy takim tempie sprawy, gdzie grozisz co drugiemu użytkownikowi mpcforum.pl pozwem do sądu, daleko nie zajdziesz, chyba że 3 metry pod ziemie, jak tak w dorosłym życiu będziesz robił. W sumie zależy co uważasz za dorosłe życie, ah, gimbaza - dorosłość, co nie? Ale żeby być w tej gimbazie należy pierw ukończyć podstawówkę, co Tobie nie grozi. To raczej tyle. Przemyśl to sobie chłopie, nie warto udawać nie wiadomo jak mądrego, bo odwiedzi się kilka stron i zagrozi ludziom sądem. Pzdr! :*

P.S Popracuj nad interpunkcją, pomiędzy słowem lub/i literką a znakiem interpunkcyjnym nie stawia się tzw. spacji.

@Polecam blutu.pl, szybki support, tanio, solidnie. 

P.S Podpowiem o co możesz DDoS'era zgłosić:

Artykuł 268 kodeksu karnego pkt. 1, 2, 3, 4.:)

Opublikowano

Chłopaczku, ja więcej wiem o DDoS niż Ty sobie wyobrażasz, jeszcze stare cioty z karachan.org mnie pewnie pamiętają, jak im stronka na cloudflare nie wytrzymała.

Wielokrotne odświeżanie strony poprzez klikanie klawisza "F5" to nie DDoS. F5 odświeża stronę przyjmując nowsze dane o ile takowe istnieją, czasami trzeba nacisnąć ctrl + r lub ctrl i f5. W przypadku grafik, tekstu itd potrzeba ctrl i r, aby otrzymać  nowe dane, a w przypadku danych zewnętrznych, to jest baza danych (skrypt pobierający dane w php z DB), to samo f5. Jeżeli masz którąś z tych sytuacji, lub one dwie, w sądzie mogą powiedzieć, że chcieli otrzymać nowe dane, które najprawdopodobniej właściciel strony udostępnił, a że 1000 odświeżeń było na minutę to już inna sprawa. Wg to możesz i mnie pozwać do sądu, zawsze to tam odszkodowanie będę miał za szarganie przez dzieciaka po sądach. Powodzenia noobku w dalszym życiu, o ile Ci go dużo zostało, bo przy takim tempie sprawy, gdzie grozisz co drugiemu użytkownikowi mpcforum.pl pozwem do sądu, daleko nie zajdziesz, chyba że 3 metry pod ziemie, jak tak w dorosłym życiu będziesz robił. W sumie zależy co uważasz za dorosłe życie, ah, gimbaza - dorosłość, co nie? Ale żeby być w tej gimbazie należy pierw ukończyć podstawówkę, co Tobie nie grozi. To raczej tyle. Przemyśl to sobie chłopie, nie warto udawać nie wiadomo jak mądrego, bo odwiedzi się kilka stron i zagrozi ludziom sądem. Pzdr! :*

P.S Popracuj nad interpunkcją, pomiędzy słowem lub/i literką a znakiem interpunkcyjnym nie stawia się tzw. spacji.

@Polecam blutu.pl, szybki support, tanio, solidnie. 

P.S Podpowiem o co możesz DDoS'era zgłosić:

Artykuł 268 kodeksu karnego pkt. 1, 2, 3, 4. :)

Wyjdź z domu panie fubu ...

życia nie macie tyle w temacie a te artykuły to co ? internet.

a post pewnie ze słowniczkiem pisałeś ;).

Wiek na mpc nie podany daje ci max 13 -15 lat ...

Widzę , że masz bardzo niskie poczucie wartości nie wiesz co piszesz udajesz ramba w internecie.

Jak by mama widziała co piszesz w internecie to byś chyba nie wszedł na mpc przez najbliższy rok.

Skonsultuj się z psychiatrą a to , że robiłeś DDoS to świadczy o twoim niskim poczuciu wartości i iq wartości null .

Proszę o pozostawienie tego posta bez komentarza.

­

Like it +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...