Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] SmartCraft - Nowy projekt darmowego itemshopu pod serwery Minecraft

raxon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

J.E.S.T.E.Ś M.I.S.T.R.Z.E.M ! Praca godna podziwu, prawie jakbyś wysłał sms'a POMOC tylko, że dla adminów |´·´|

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

J.E.S.T.E.Ś M.I.S.T.R.Z.E.M ! Praca godna podziwu, prawie jakbyś wysłał sms'a POMOC tylko, że dla adminów |´·´|

Dobrze że ty tak dużo robisz dla wszystkich, rób tak dalej na pewno dojdziesz daleko :3

A tak na serio, nie każdy jest tak zdolny i nie każdy potrafi programować (Ty pewnie umiesz), ale znam wiele osób które nie potrafią napisać ani linijki kodu w HTML a nawet w życiu o czymś takim nie słyszeli. To co robię ma za zadanie im ułatwić zarabianie na czymś co ich cieszy. Tak samo mogę powiedzieć dlaczego używasz Bukkita skoro możesz napisać własny silnik?, to są tylko narzędzia i ktoś je robi po to żeby z nich korzystać. 

I Proszę jeśli zamierzasz w taki sposób nabijać sobie bezsensownie posty to lepiej skasuj konto wyświadczysz wielką przysługę mi i temu forum.

Opublikowano

Dobrze że ty tak dużo robisz dla wszystkich, rób tak dalej na pewno dojdziesz daleko :3

A tak na serio, nie każdy jest tak zdolny i nie każdy potrafi programować (Ty pewnie umiesz), ale znam wiele osób które nie potrafią napisać ani linijki kodu w HTML a nawet w życiu o czymś takim nie słyszeli. To co robię ma za zadanie im ułatwić zarabianie na czymś co ich cieszy. Tak samo mogę powiedzieć dlaczego używasz Bukkita skoro możesz napisać własny silnik?, to są tylko narzędzia i ktoś je robi po to żeby z nich korzystać. 

I Proszę jeśli zamierzasz w taki sposób nabijać sobie bezsensownie posty to lepiej skasuj konto wyświadczysz wielką przysługę mi i temu forum.

Znam cię. Bardzo dobry projekt! Tak samo jak twój plugin na 3d [skumacz co powiedziałem :D]. Czekam na pierwsze wydanie R4xon :)

26_unnamed.png

Opublikowano

@Update 

+ Dodałem tworzenie własnych subdomen

+ Dodany został też automatyczny generator plików www (wystarczy je wrzucić do siebie na ftp aby IS działał pod twoją domeną)

+ Pierwszy zarys strony głównej SmartCraft

demo1.jpg

Opublikowano

Życzę Ci powodzenia, jeżeli Ci sie uda przebijesz wszystkie dotychczasowe darmowe itemshopy (i pewnie tez wiele tych płatnych)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Jak na razie wygląda bardzo dobrze. Lista zrobionych rzeczy jest mega. Ja tego sam bym nie zrobił. +'ik dla cb!

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

@update 0.2 

- skończono system rejestracji i logowania (bez ajax)

- skończono szablon kilku podstron 

- Zrezygnowałem z subdomen(problemy techniczne :D)

- Strona już live przynajmniej jej podstawowa wersja 

http://smartcraft.pl/
Opublikowano

@update 0.2 

- skończono system rejestracji i logowania (bez ajax)

- skończono szablon kilku podstron 

- Zrezygnowałem z subdomen(problemy techniczne :D)

- Strona już live przynajmniej jej podstawowa wersja 

http://smartcraft.pl/

Czekam. Naprawdę niessamowicie się to zapowiada! Wreszcie ludzie nie będą płacić za gówno ControlCraft. ;d

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

Dzięki :) A co powiecie na temat możliwości importu wszystkich ustawień z ControlCrafta etc do SmartCraft w ciągu kilku sekund? :3

Opublikowano

Dzięki :) A co powiecie na temat możliwości importu wszystkich ustawień z ControlCrafta etc do SmartCraft w ciągu kilku sekund? :3

Według mnie to będzie ok! :)

Nm2aWDv.png

Opublikowano

Jeśli macie jakieś pomysły piszcie śmiało czym więcej tym lepiej:P

Mógłbyś napisać plugin mc pod ten sklep żeby móc w MC wpisywać kody z sms :)

Nm2aWDv.png

Opublikowano

Jest coś takiego w planach tylko jeszcze nie wiem kiedy to będzie dostępne :)

+ nie wiem jak będzie to sie wykonywało czy przez Menu czy przez  komendy :D

Opublikowano

Korzystałbym. Mam serwer, który chętnie by z tego skorzystał.

W takim razie zapraszam na skype: raxonx 

a na dniach 1 wersja alpha dla testerów, a jest już ponad 15 chętnych :)

Opublikowano

W takim razie zapraszam na skype: raxonx 

a na dniach 1 wersja alpha dla testerów, a jest już ponad 15 chętnych :)

Wow! Odwalasz dobrą robotę jeżeli masz już tylu chętnych! Czekam za wydaniem pierwszej wersji. :)

Nm2aWDv.png

Opublikowano

Staram się jak mogę ale pisanie takiego czegoś sporo zajmuje, plus postanowiłem odrazu wprowadzić możliwość obsługi kilku sklepów na 1 domenie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...