Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] SmartCraft - Nowy projekt darmowego itemshopu pod serwery Minecraft

raxon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gościu świetny pomysł, sam kiedyś szukałem dobrego itemshopu, ale żaden mi nie odpowiadał,a ten jest całkiem spoko.

Opublikowano

Strona prezentuje się naprawdę dobrze :) Czekam na download i chętnie wstawię na swój serwer tą stronę ;)

Opublikowano

Name242, nie potrzeba nic pobierać jest on hostowany na prawnych serwerach i będzie pod podstawowa domena z SmartCraft.Pl/sklep/(nazwa do wyboru) i wtedy w ustawieniach będziesz miała opcje pobrania plików loadera które wrzucasz do siebie i działa na twojej domenie/stronie jak każdy inny :)

Opublikowano

Czekam, na jeden z najlepszych darmowych itemshop'ów do MC :) Nie wiem czy płatne są tak dobre jak ten IS. Czekam :P

Opublikowano

Już w przyszłym tygodniu szykuje się spory #UPDATE nowości, jak ten moment przebywam na wakacjach i nie mam możliwości ciągłej pracy nad projektem ale z pewnością wam wynagrodzę czekanie :D

Opublikowano

Już w przyszłym tygodniu szykuje się spory #UPDATE nowości, jak ten moment przebywam na wakacjach i nie mam możliwości ciągłej pracy nad projektem ale z pewnością wam wynagrodzę czekanie :D

I like that :) Czekam :P

cKXCQyT.png

Opublikowano

Jutro już będę w stanie kontynuować projekt, na początek chce do końca skończyć podstawowy wygląd strony sklepu a później zająć się podpinaniem tego wszystkiego pod panel admina :P

Opublikowano

Co myślicie nad opcją płatną dla serwerów +80 graczy/online :) 

oczywiście system samo-opłat tzn 1 na 30-100 zakupów będzie przekazywana na rzecz Projektu :) zależy o ilości graczy :P

Opublikowano

Co myślicie nad opcją płatną dla serwerów +80 graczy/online :)

oczywiście system samo-opłat tzn 1 na 30-100 zakupów będzie przekazywana na rzecz Projektu :) zależy o ilości graczy :P

Nie! Niech będzie cała darmowa! Dla serwerów 200+ to, tak :) a i 1 na 60 samoopłat możesz zrobić ;d

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

Nie! Niech będzie cała darmowa! Dla serwerów 200+ to, tak :) a i 1 na 60 samoopłat możesz zrobić ;d

Utrzymanie serwerów też kosztuje a skoro serwery +100 zarabiają krocie to nie mogą przekazać 1 zakupu na potrzeby Sklepu?

Praktycznie to ty nie robisz nic Sklep sam się opłaca bardziej uprościć już tego nie dam :P

Załóżmy że 1 VIP za 14 zł pójdzie na utrzymanie z czego dostanę jakieś 6 zł 30 groszy a co będzie jak 30 serwerów zapłaci "VIP-a" na sklep co wtedy ? robi nam się fajna kwota 189zł co wystarczy na opłatę hostingu na jakieś 3-6 miesięcy. 

Pytanie do właścicieli serwerów +80 online czy byli byście chętni skorzystać z takiej opcji :)?

oczywiście dostajecie również dodatkowe opcje których normalnie nie ma :D

Opublikowano

Projekt super, chętnie skorzystam z IS jak go skończysz. Bo narazie się trudze przerobić IS pana Devil'a. ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...