Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scammer?

Michoko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj wieczorem gralem sobie w csa z ekipą. Nagle widzę,że jakiś koleś z nazwą [unassigned] zaprasza mnie do znajomych. Już chciałem napisać "who are you, man?", ale napisał mi jako pierwszy coś po angielsku. Z tego co pamiętam było to coś w stylu "Cześć, jesteś członkiem grupy izaktv. Zostales wylosowany przez naszą maszyne losującą jako jeden z 5 szczęśliwych ktorzy otrzymają nagrodę. Kliknij tutaj <jakiś link z dupy> żeby wybrać wygraną. Wchodzę na jego profil steam, patrzę i ma 3000 godzin w cs go. Oczywiscie w ten link nie kliknąłem. Screenów tez niestety nie zrobiłem. Po prostu wylaczylem czat, zablokowalem go i usunąłem ze znajomych. Najciekawsze jest to, ze pare godzin potem dodał mnie jakis "blackster". Napisał podobną gadke szmatke. Mial w csie 600 godzin. Powiedzcie mi O CO CHODZI? Ja rozumiem ze boty dodają ludzi randomowych ale nie mają tyle godzin w csie, najczęściej w ogole nie posiadają csa. Najśmieszniejsze jest to, ze jedyne co mam dobre w eq to... p90 stattrak module factory new... nie rozumiem. To pierwszy raz kiedy boty mnie atakują

Opublikowano

Zwykła próba scamu, konta po 3k godzin są pewnie kupione albo też nabijane na bocie.

Jak zaprasza cię jakiś no name najlepiej blokować od razu.

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Opublikowano

Proszę o usuniecie tematu bo jakimś cudem podwójnie sie udostępnił a pisze z tableta.

Proszę o usuniecie tematu bo jakimś cudem podwójnie sie udostępnił a pisze z tableta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...