Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scammer?

Michoko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj wieczorem gralem sobie w csa z ekipą. Nagle widzę,że jakiś koleś z nazwą [unassigned] zaprasza mnie do znajomych. Już chciałem napisać "who are you, man?", ale napisał mi jako pierwszy coś po angielsku. Z tego co pamiętam było to coś w stylu "Cześć, jesteś członkiem grupy izaktv. Zostales wylosowany przez naszą maszyne losującą jako jeden z 5 szczęśliwych ktorzy otrzymają nagrodę. Kliknij tutaj <jakiś link z dupy> żeby wybrać wygraną. Wchodzę na jego profil steam, patrzę i ma 3000 godzin w cs go. Oczywiscie w ten link nie kliknąłem. Screenów tez niestety nie zrobiłem. Po prostu wylaczylem czat, zablokowalem go i usunąłem ze znajomych. Najciekawsze jest to, ze pare godzin potem dodał mnie jakis "blackster". Napisał podobną gadke szmatke. Mial w csie 600 godzin. Powiedzcie mi O CO CHODZI? Ja rozumiem ze boty dodają ludzi randomowych ale nie mają tyle godzin w csie, najczęściej w ogole nie posiadają csa. Najśmieszniejsze jest to, ze jedyne co mam dobre w eq to... p90 stattrak module factory new... nie rozumiem. To pierwszy raz kiedy boty mnie atakują

Opublikowano

Generalnie to kiedy byś wszedł w ten link, to by ci pobrało wirusa który zaprasza losowe osoby na steamie, i by automatycznie z twojego konta tą samą rzecz. To wyjaśnia dlaczego ma 3000h w csie ;)

893961446222509646083.png

Opublikowano

jakiś idiota kliknął w to, hacker przejął jego konto, wlazł na izaktv i ciebie wylosowało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...