Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tambia.eu

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wierni Gracze na 20 multikontach? Nie sądzie...

naprawde kiedys sam tak robilem i nie sadze zeby administracja cos takiego robila oni teraz za duzo roboty maja a nie jestem po nikogo stronie tylko pisze co mi slina na jezyk przyniesie :D

Opublikowano

wierni Gracze na 20 multikontach? Nie sądzie...

Powiem Ci, że jest to możliwe :). A później ci  trują dupę i piszą czy dasz im SM za "REKLAME" lub jakiegoś IS'a xD

Opublikowano

a ja nadal nwm jakie są raty i ile ku do G...

Mori mowi ze 30 , Cruzer ze 10

Mori mowi ze raty x6, Cruzer ze x4 ...

i komu tu ufac ? :D 

Opublikowano

Nie polecam, reklamują się na innych serwerach co dla mnie jest żałosne..

Dla mnie zalosny jest twoj server. Brak reklamy, 100 gimbusów online ktorzy tylko wyzywac potrafią, podkręcony licznik (ciekawe ze po kilkudziesięciu sekundach od wlączenia było 200 graczy, a przez caly dzien nawet 160 nie bylo) nieprzemyślane questy (misja na krolową czas 1h i misja na 5 królowych, ciekawe jak mam wykonac pierwszą jak jest na nich pelno graczy, zalicza dopiero gdy pierwszy ją dotkniesz, reserlty co 2 min, 2 ch -_-). Miałbyć super serwer, wyszło jak zawsze bardzo słabo. I nie piszcie ze reklama będzie, bo jakby miala byc to bysmy chociaz wiedzieli kto bedzie reklamował lub ci ytberzy zrobiliby reklame juz przed startem. A reklama u perfecta zrobiona totalnie na odpierdol niebwystarczy.

Opublikowano

Dla mnie zalosny jest twoj server. Brak reklamy, 100 gimbusów online ktorzy tylko wyzywac potrafią, podkręcony licznik (ciekawe ze po kilkudziesięciu sekundach od wlączenia było 200 graczy, a przez caly dzien nawet 160 nie bylo) nieprzemyślane questy (misja na krolową czas 1h i misja na 5 królowych, ciekawe jak mam wykonac pierwszą jak jest na nich pelno graczy, zalicza dopiero gdy pierwszy ją dotkniesz, reserlty co 2 min, 2 ch -_-). Miałbyć super serwer, wyszło jak zawsze bardzo słabo. I nie piszcie ze reklama będzie, bo jakby miala byc to bysmy chociaz wiedzieli kto bedzie reklamował lub ci ytberzy zrobiliby reklame juz przed startem. A reklama u perfecta zrobiona totalnie na odpierdol niebwystarczy.

perfect to gówno.

Jak z tymi ratami?

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Wejdę i obaczaję, ale jezeli bedzie chujnia to sie zawine.

Ciekawe czy to w ogole dzis wystartuje..

Wystartować wystartuje, ale czy wytrwa start tego nie wiemy i chyba już każdy jest do tego przyzwyczajony i podchodzi do sprawy z dystansem. 

Chyba, że mają dobre zabezpieczenia przeciwko ddos.

Co do ludzi reklama robi swoje

post-127260-0-26804300-1438958374.png

837371446280124127260.png
Opublikowano

Powiem tak jest to szczyt debilizmu ... daliscie byle komu jakies lvl i eq a debile zamiast testowac mapy itp to sie leją downy caly czas ... ja osobiscie wbilem 30 lv i chcialem isc ogarnac lepsze eq w m1. ale niestety gracz GanjaMafia oraz Aragon uniemozliwiaja to ... bo debile biją wszystkich w m1 ... # PROPS !!! to po pierwsze a po 2 uwazam ze drop szkat serverowych jest za maly .. do 30 lvl wydropilm moze z 12-13 wiec troche slabo :X 

Opublikowano

Powiem tak jest to szczyt debilizmu ... daliscie byle komu jakies lvl i eq a debile zamiast testowac mapy itp to sie leją downy caly czas ... ja osobiscie wbilem 30 lv i chcialem isc ogarnac lepsze eq w m1. ale niestety gracz GanjaMafia oraz Aragon uniemozliwiaja to ... bo debile biją wszystkich w m1 ... # PROPS !!! to po pierwsze a po 2 uwazam ze drop szkat serverowych jest za maly .. do 30 lvl wydropilm moze z 12-13 wiec troche slabo :X 

To jest beta....

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Poważnie 12-13  do 30 coś ci się pomyliło, albo nie na tej samej becie byliśmy ja w południe jak grałem to do 17 lvl miałem ponad 30 szkat i ok. 15 zielarza, więc ?

Opublikowano

Rajd poziomowy od 15 co 35 moim zdaniem jest za ciężki do zrobienia(Za mało czasu jest). Na 3 spocie mamy 3 Best. Kapitany i to wygląda tak, ubić całego spota + te 3kapitany w broni min. 15lv co graniczy z cudem i czas na wykonanie tego mamy 3min.

Opublikowano

Rajd poziomowy od 15 co 35 moim zdaniem jest za ciężki do zrobienia(Za mało czasu jest). Na 3 spocie mamy 3 Best. Kapitany i to wygląda tak, ubić całego spota + te 3kapitany w broni min. 15lv co graniczy z cudem i czas na wykonanie tego mamy 3min.

Może te Best Kapitany są na mniejszy lvl?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Omw nie da się wypakować clienta ale gówno Boże nawet do winrara nie umiecie spakować?

Lol na poprzedniej stronie o tym pisałem, że niedołężni nie dadza sobie rady z plikiem klienta. Wystarczy zmienić "koncówke" z .tar na rar cała filozofia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...