Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tambia.eu

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd dropi Zbroja PvM ?

Z Odrodzonego Wodza Orków, który znajduje się na Górze Orków.

Nowych map nie widzę, chyba tylko ja. Na serwerze może zagram.

Skąd truta?

Czy dangeony są skrócone?

Trute jak i każdą inną broń na poziom 75 zdobyć możecie z Umarłego Rozpruwacza, Niebieskiej Śmierci, Azraela.

A także z wymiany 15 Szkatułek RIPa na wybraną Szkatułkę.

Zapowiedż została zaktualizowana!

Będziemy na bieżąco dodawać nowości oraz rzeczy, o których zapomnieliśmy.

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Srednia grafika zeby nie powiedzieć ******* ... rozumiem kopiujesz elementy i wklejasz ale jakim cudem raz jest białe pod obramówka a raz nie xD ?

// co do serwera to jak najbardziej polecam bo Mori :)

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Wejdę looknąć może być ciekawie. 

Bubbex wez sie za normalne nagrywanie a raczej reklamowanie bo do tego ograniczyla sie dzialalnosc wiekszosci ytberow.Juz nie mowiac tutaj o kasie ktora bierzecie za |smieszne wypociny| nie szanujac widzow o.O

Ostatnie 2tygodnie na twoim kanale:

1.Prezentacja Senthia

2.Prezentacja Invoria

3.Navrus

4.Let'Play Vesteris

5.AriosMT2

6.NetMetin

duzo_reklam.jpg

Wedlug mnie projekt momentalnie bedzie zamkniety.

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

@harnaś idź na emeryte bo siara. Ja tam serwer polecam niby klasyk ale ma coś w sobie takie mi sie podobają

Jeszcze pare dni temu chciałeś mi serwer reklamować gamoniu 15/odcinek co jest żartem bo widownie masz kilkuosobową xD Szkoda też, że ściągacie patent z topowych serwerów z tą szkatą ripa, troche kreatywności ;)

Opublikowano

K***a, czy potraficie zrobić coś innego niż te beznadziejne i nudne hardy na których jest ten sam s**t tylko w innym opakowaniu? No bez przesady... co serwer to musi być jakiś hard. Co, hajs się nie zgadza czy jak?

Nie zagram, nie polecam, bo kolejny hard.

#OpISIS

Opublikowano

A ja tam polecam, powodzenia.

A ja tam nie polecam. Nic nowego nie widzę, wszystko stare - kolejny medium/hard. Jedyne co widzę to kostiumy za 1k yang.

Opublikowano

Ale wy płaczecie że serwer ytberów i c**j wam do tego że ytberzy robia serwery pod hajs ? Wasze wypociny nic nie zmienią bo kto będzie chciał to wejdzie i załaduje w is jezu polaki cebulaki. Kazdy mysli jak zarobic i sobie zarobią a wam c**j do tego. Czy bedzie wymiana szkat ripa/smierci na bronie 75?

Opublikowano

K***a, czy potraficie zrobić coś innego niż te beznadziejne i nudne hardy na których jest ten sam s**t tylko w innym opakowaniu? No bez przesady... co serwer to musi być jakiś hard. Co, hajs się nie zgadza czy jak?

Przecież teraz wychodzą same easy/pvp gdzie dostajesz skille na P gdzie tygodniu, max dwóch masz wszystko i sprzedajesz EQ. Ostatnim hardem który wychodził była balmora? Reszta to jakieś próby harda.

Dziękuje. Nie mam szacunku do osób, które żerują na pieniądzach innych graczy i mają ich głęboko w dupie, co można było zauwazyć na zapowiedziach serwera w dziale media, gdzie były wrzucone 2 linki na odpierdol byleby serwer zareklamować. To jest objaw idiotyzmu i takie coś nie powinno miec miejsca. Poza tym ja już mam wyrobione swoje zdanie o większości youtuberów ze społeczności metina

W metinie wszystko działa tak, że jak robisz coś co gdzieś już było to płacz, że brak nowości. Jak dodasz nową klasę, system walki czy czegokolwiek to będą gadać. że to już nie metin.

Serwery padają, bo teraz jest moda na medium/easy, gdzie po tygodniu albo dwóch masz wszystko więc ludzie odchodzą -> serwer pada po miesiącu. Sami kreujecie tą mode.

Coś tam pisałes o żerowaniu na pieniądzach, a co może swojego easy/pvp odpalasz z pasji i po to, żeby stworzyć klimat RPGa (tak, metin to MMORPG a nie śmieszne PVP)? Czy "dla funu", żeby weszli ludzie a Ty zgarniesz hajs i po miesiącu wyłączysz bo znudzi sie każdemu full poziom, skille i EQ... Hipokryzja.

Tak czy siak fajnie, że powoli wszystkim się przejada max skille na start i grafiki ciepane z innych gier, bo tylko tym wyróżniają się medium/easy.

#topic

Co do serwera to medium jak medium, zedytowali miasta, dodali szarfy. Brakuje dungów, jeżeli będą to serwer wcale nie będzie gorzej wyglądał niż pozostałe. Bo od roku każdy odpala serwery na prawie identycznych plikach, a jedyne co zmieniają to miejsce skąd podj*bali grafike :D

Polecam, bo Mori :D

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Nie wiem co z tego wyjdzie, bo serwer podobny do Axerii, ale polecę ze względu na Cruzera oraz Moriego. Dobre chłopaki to są i jeśli ktoś by zawiódł to na pewno nie oni :) Oby Wam się poszczęściło i serwer wypalił, żeby zamknąć buzie hejterom :) Powodzenia ! :)

Opublikowano

Nie wiem co z tego wyjdzie, bo serwer podobny do Axerii, ale polecę ze względu na Cruzera oraz Moriego. Dobre chłopaki to są i jeśli ktoś by zawiódł to na pewno nie oni :) Oby Wam się poszczęściło i serwer wypalił, żeby zamknąć buzie hejterom :) Powodzenia ! :)

do AXerii? :O

Gdzie w którym momencie 

Opublikowano

Przecież teraz wychodzą same easy/pvp gdzie dostajesz skille na P gdzie tygodniu, max dwóch masz wszystko i sprzedajesz EQ. Ostatnim hardem który wychodził była balmora? Reszta to jakieś próby harda.

W metinie wszystko działa tak, że jak robisz coś co gdzieś już było to płacz, że brak nowości. Jak dodasz nową klasę, system walki czy czegokolwiek to będą gadać. że to już nie metin.

Serwery padają, bo teraz jest moda na medium/easy, gdzie po tygodniu albo dwóch masz wszystko więc ludzie odchodzą -> serwer pada po miesiącu. Sami kreujecie tą mode.

Coś tam pisałes o żerowaniu na pieniądzach, a co może swojego easy/pvp odpalasz z pasji i po to, żeby stworzyć klimat RPGa (tak, metin to MMORPG a nie śmieszne PVP)? Czy "dla funu", żeby weszli ludzie a Ty zgarniesz hajs i po miesiącu wyłączysz bo znudzi sie każdemu full poziom, skille i EQ... Hipokryzja.

Tak czy siak fajnie, że powoli wszystkim się przejada max skille na start i grafiki ciepane z innych gier, bo tylko tym wyróżniają się medium/easy.

#topic

Co do serwera to medium jak medium, zedytowali miasta, dodali szarfy. Brakuje dungów, jeżeli będą to serwer wcale nie będzie gorzej wyglądał niż pozostałe. Bo od roku każdy odpala serwery na prawie identycznych plikach, a jedyne co zmieniają to miejsce skąd podj*bali grafike :D

Polecam, bo Mori :D

Gdybym miał liczyć na kase z serwerów metina to już bym dawno to olał, jasne, że robie to dla zabawy i dla szkolenia umięjętności programistycznych, o ile można to tak nazwać. Takich serwerów jak tambia teraz jest pełno i żaden nie jest jakoś specjalnie miło przyjmowany, a wystarczy spojrzeć na invorie - easy/medium i dobijają do 3k online, terios to już w ogóle ewenement. Z medium/hardów liczy się  teraz tylko balmora i vesteris no i Triadica zrobi show jak wyjdzie, reszta nie ma sensu bo jest robiona przez niewłaściwe osoby co nie mają pojjęcia o takich serwerach, sam zobaczysz jak będzie wyglądała rozgrywka i jak szybko się skończy. To już nie te czasy prywatnych serwerów jak startowała pierwsza balmora, czy nawet ravia. Ludziom te serwery już się przejadają i nie będą siedzieć tyle co kiedyś by znowu serwer padł.

Opublikowano

Gdybym miał liczyć na kase z serwerów metina to już bym dawno to olał, jasne, że robie to dla zabawy i dla szkolenia umięjętności programistycznych, o ile można to tak nazwać. Takich serwerów jak tambia teraz jest pełno i żaden nie jest jakoś specjalnie miło przyjmowany, a wystarczy spojrzeć na invorie - easy/medium i dobijają do 3k online, terios to już w ogóle ewenement. Z medium/hardów liczy się  teraz tylko balmora i vesteris no i Triadica zrobi show jak wyjdzie, reszta nie ma sensu bo jest robiona przez niewłaściwe osoby co nie mają pojjęcia o takich serwerach, sam zobaczysz jak będzie wyglądała rozgrywka i jak szybko się skończy. To już nie te czasy prywatnych serwerów jak startowała pierwsza balmora, czy nawet ravia. Ludziom te serwery już się przejadają i nie będą siedzieć tyle co kiedyś by znowu serwer padł.

Invoria 3k? Oj wątpię :D

Balmora sie liczy? Tam gra 50 osób przecież.

Co do reszty może racja, dla mnie wszystkie serwer wyglądają podobnie, niektóre po prostu mają grafiki ssane z innych gier. Z mediumów teraz liczy się vesteris chyba tylko, ale tam też nie ma nie wiadomo czego. Po prostu jest dobrze zrobiony, a Endy nie żałuje na reklamę.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

5. W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

Czas do godziny 18:00.

Opublikowano

Na dobra sprawe jest tylko 1 hard teraz Ravia...na Balmorze nikt nie gra, a Vesteris to medium/hard

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Dodania do kostiumów zdobyć w ItemShopie.

Warto też zaznaczyć że wszystkie Zwierzaki, są na stałe i nie mają limitu czasowego.

Kupony sm będą dostępne w is?

12038566_974765759232972_778992918771970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...