Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tambia.eu

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny serwer od pseudo youtuberów którzy są tylko przykrywką dla jakiegoś technika co chce sobie zarobić (sensual?). Nie polecam mocno tego serwera. :-)

Opublikowano

Kolejny serwer od pseudo youtuberów którzy są tylko przykrywką dla jakiegoś technika co chce sobie zarobić (sensual?). Nie polecam mocno tego serwera. :-)

Serio harnaś pseudo wez nie obrazaj bo nie będę przypominał o twoim pseudo serwerze Sembia.

Na którym miałeś 150 graczy+

PS:Nie rób dramy że jakiś sensual bo tej osoby nigdy nie było w team.

Opublikowano

Serio harnaś pseudo wez nie obrazaj bo nie będę przypominał o twoim pseudo serwerze Sembia.

Na którym miałeś 150 graczy+

PS:Nie rób dramy że jakiś sensual bo tej osoby nigdy nie było w team.

Nie wiem kto jest w teamie, wiem, że Sensual lubi sobie przygarniać youtuberów do teamu, nie wiem jak do końca jest. Jednak wiem jedno - ten serwer na dłuższą mete nie wypali, za długo gram w te gre i za dużo serwerów śledze by zaufać już takim serwerom. ;) Z resztą tne serwer nawet po prezentacji nic nie wnosi ciekawego, ludzie wejdą i tak samo szybko wyjdą a youtubery sie załamią :s

Opublikowano

poza tymi kostiumami to chyba nic nowego tu nie ma, no ale polecam :P

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Nie wiem kto jest w teamie, wiem, że Sensual lubi sobie przygarniać youtuberów do teamu, nie wiem jak do końca jest. Jednak wiem jedno - ten serwer na dłuższą mete nie wypali, za długo gram w te gre i za dużo serwerów śledze by zaufać już takim serwerom. ;) Z resztą tne serwer nawet po prezentacji nic nie wnosi ciekawego, ludzie wejdą i tak samo szybko wyjdą a youtubery sie załamią :s

zapowiedz będzie cały czas uzupełniana !

Opublikowano

Polecam ze względu na xCruZera. ;)

Ogólnie serwer wydaje się być w porządku, nie widzę zbędnych głupot. ;)

@TOPIC: Co z dungeonami? Truta tylko z ripera?

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Kto Technik Mori? :D

Sokou? :D

Ważne, że nie ty Asfen :D

Ale pewnie jakiś cep bo serwer wygląda jak gówno :D Zwiększyli max yang, stacki i tyle...

Opublikowano

"punkty energii życiowej" zamiast po prostu napisać "punkty życia/ hp".. :P

Nic tu nie ma ciekawego tak naprawdę. Chciałbym zobaczyc jeszcze system ulepszeń.

nie zagram, ale powodzenia.

VsxuB58.png

Opublikowano

Nastepny hard ktory upadnie z braku graczy? ;/

I nie mowcie ze nie, bo tak bedzie ;P

Opublikowano

Wejdę looknąć może być ciekawie. 

@harnaś

"Kolejny serwer od pseudo youtuberów którzy są tylko przykrywką bla bla bla bla.." - Skoro ty nie masz szacunku do innych to z szerokim uśmiechem na twarzy, radością i zadowoleniem życzę ci z całego serca samych słabych projektów pseudotechniku bez żadnego sensownego serwera przez całą swoją działalność, bez pozdrowień. 

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Wejdę looknąć może być ciekawie. 

@harnaś

"Kolejny serwer od pseudo youtuberów którzy są tylko przykrywką bla bla bla bla.." - Skoro ty nie masz szacunku do innych to z szerokim uśmiechem na twarzy, radością i zadowoleniem życzę ci z całego serca samych słabych projektów pseudotechniku bez żadnego sensownego serwera przez całą swoją działalność, bez pozdrowień. 

Dziękuje. Nie mam szacunku do osób, które żerują na pieniądzach innych graczy i mają ich głęboko w dupie, co można było zauwazyć na zapowiedziach serwera w dziale media, gdzie były wrzucone 2 linki na odpierdol byleby serwer zareklamować. To jest objaw idiotyzmu i takie coś nie powinno miec miejsca. Poza tym ja już mam wyrobione swoje zdanie o większości youtuberów ze społeczności metina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...