Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

biernacki451

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem o czym wy piszecie, bo wszystko u mnie działa.

Owszem była aktualizacja, ale sprawia ona, że nie wyskakuje już komunikat przy uruchamianiu "Wykryto folder ymir work na D", ale wczytuje cheat jeśli pliki znajdują się na dysku D i działa. Czyli aktualizacja wyszła na plus (+)!

Czyli od nowa:

1. Wypakowujecie pliki WH na dysk D

2. Odpalacie patcher lub invoria.pl.exe

3. Gracie z WH

Finito, fajne i proste. :)

Opublikowano

Nie wiem o czym wy piszecie, bo wszystko u mnie działa.

Owszem była aktualizacja, ale sprawia ona, że nie wyskakuje już komunikat przy uruchamianiu "Wykryto folder ymir work na D", ale wczytuje cheat jeśli pliki znajdują się na dysku D i działa. Czyli aktualizacja wyszła na plus (+)!

Czyli od nowa:

1. Wypakowujecie pliki WH na dysk D

2. Odpalacie patcher lub invoria.pl.exe

3. Gracie z WH

Finito, fajne i proste. :)

Nie wiem ale mi cały czas wyskakuje że wykryto folder ;/

Wcześniej działało bez zarzutu

Opublikowano

zainteresowanie tym wh było praktycznie zerowe więc dalsze prace nie będą publikowane 

Przecież, to wh już było gdzieś na mpc xD

A jak te wh już wam nie działą, to juz 43 % uploadu clienta mam, bo zrobiłem tak jakby, własny client invorii, na którym wszystko będzie działać, ale będę dawał łatki z cheatami. 

Cierpliwości proszę i nie spamować mi tym :)

Opublikowano

Przecież, to wh już było gdzieś na mpc xD

A jak te wh już wam nie działą, to juz 43 % uploadu clienta mam, bo zrobiłem tak jakby, własny client invorii, na którym wszystko będzie działać, ale będę dawał łatki z cheatami. 

Cierpliwości proszę i nie spamować mi tym :)

@1361622928-U485574.png.Homix za ile będzie ten client udostępniony i dziękujemy Ci nasz drogi użytkowniku :)

Opublikowano

, temat juz dodany, bedzie w dziale tutoriale i download, raczej rano juz, wiec mozecie sie szykowac  :)

@1361622928-U485574.png.Homix Tak jak powiedziałeś, szykowałem się od rana, obecnie mamy godzinę 19:30 i nadal nic :)

nic nie masz czy nabijasz posty? :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.png.Homix Tak jak powiedziałeś, szykowałem się od rana, obecnie mamy godzinę 19:30 i nadal nic :)

nic nie masz czy nabijasz posty? :D

K***a, temat wrzuciłem(pisałem do Ciebie na pw w tej sprawie), ale nikt z moderatorów nie ma czasu go zaakceptować, mimo pisania do nich, myślisz, że to nie jest wkurwiające?

Ostatnio coś na senthię wstawiałem wieczorem, to rano już był temat, więc myślałem, że tak samo będzie z tematem na invorię... cierpliwości

• 2 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...