Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

biernacki451

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

własnie hack juz nie działa :( przy logowaniu juz wywala, albo zmiany mapki jak wczytuje to wykrywa i trzeba usunac.. ehh pomozcie, sa inne hacki ":?

Opublikowano

Mam pytanie, ten hack jest wykrywalny ? :>
Typek mnie złapał i podpierdzielił na forum, ale nie nagrał i nie wiem czy dadzą radę to sprawdzić  :D

Opublikowano

Witam wszystkich - jako że jest to mój pierwszy post. ;)

Bierniacki wykonał dobrą robotę, ponieważ WH działa rewelacyjnie.

Ja od siebie napisałem dla wygody programik w cmd, który usuwa pliki i folder, które trzeba wypakować po uruchomieniu i załadowaniu patchera.

@edit: bug naprawiony

Link do programu (poprawiona wer.): http://hostuje.net/file.php?id=31263aba6fc16572e632811a7cae0722

Opublikowano

Co Ty tu dajesz k*rwa jego mać, tam są same wirusy, trojany i kellogery. Kaspersky sypie. A tak na serio to sypie, ale ziarna do kibla :D

Działa, dobra robota ziomek. @wordes nie jest wykrywalny, chyba że nasa Cię namierzy i zobaczy że w metina na wh napie*dalasz

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Co Ty tu dajesz k*rwa jego mać, tam są same wirusy, trojany i kellogery. Kaspersky sypie. A tak na serio to sypie, ale ziarna do kibla :D

Działa, dobra robota ziomek. @wordes nie jest wykrywalny, chyba że nasa Cię namierzy i zobaczy że w metina na wh napie*dalasz

Tak, dokładnie. Stworzyłem keylogger'a, trojana i wirusa w batch'u, jak nie umiem głupiego buga usunąć. :vxD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...