Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOTW #40

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Numer 3 w tej odsłonie, reszta prac nie ma startu do owej. Faktycznie ten tydzień lepiej się przedstawia ;) I z racji tego, że autorzy prac są od jakiegoś czasu ukrywani, proponuję dodać do regulaminu punkt, w którym zakazuje się podpisywania pracy ;P (patrz: praca nr 2).

//Tak wiem, jednak użytkownik nie zapisał psd. Pkt. dodam po zakończeniu tej edycji.

Opublikowano

Praca druga - Geralt * - * Ale to za mało, aby zagłosować. W sumie żadna nie robi wrażenia "WOW". Niech będzie 5 - na nią głosuję, ładna kolorystyka.

Opublikowano

Praca nr 7, nie jest zbyt nawalone i bardzo dobra estetyka wykonania :) 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Praca numer 3, ponieważ jest ciekawie wykonana, świetnie skomponowana, a sam autor odważnie poszedł w ostrego taga, i zdecydowanie z ostrością nie przesadził. Jest najsmaczniejsza, mimo, że praca nr 7 jest równie dobra, ramka prawo-dół rozprasza oko, a na górze wieje pustką :)

167161466687770313241.png

Opublikowano

Praca nr. 3 mnie urzekła, jest najładniejsza z całego kompletu.

Opublikowano

podobają mi się na równi 5 i 7. bardzo lubię tematykę słowiańską zaraz za nimi jest 3.

jeśli mogę mieć jeden głos to nich będzie 7 bo to szczęśliwa liczba ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...