Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@indywidualistaA

Jak czytalem mange to zglupialem, skad ona sie wziela. Rii prawde mowiac przyjmuje psychike Yuki, ta jej siostra miala tam siedziec tyle czasu bez niczego w dodatku calym pomieszczeniu zombie. W dodatku jak ja stamtad zabrala.. Budza sie i nagle takie berety, no prosze...

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mózg zniszczony w tamtym momencie :D Dwa razy czytałem ten rozdział i nic nie pomogło... Co sądzisz o tej siostrze?

Żyje czy to tylko wyobraźnia Rii.

Dodam, że Miki wtedy przyglądała się tej sytuacji, a mam wrażenie, że zachowywała się jak w stosunku do Yuuki.

gfgdf

Opublikowano

@RaVersoN

Miałem poczekać na polskie napisy, ale po przeczytaniu tego co napisałeś, jednak postanowiłem obejrzeć odcinek (nie wiedziałem tylko 3 czy 4 słówek) Z początku nie znosiłem tego OP i tych ED, ale teraz mi się bardzo podobają.

O tej

siostrze to też wiem +/- z rozmowy z @indywidualistaA :3

Wcześniej pisałem o tych zmianach w OP. http://i.imgur.com/sUziTAy.png, http://i.imgur.com/akPA3Pk.png+ jeszcze na samym początku jak jest cała szkoła pokazana (nikt nie idzie)

Ja bym na miejscu

Rii już dawno oszalał xD .. chyba

no i zachowanie Yuki, jej rozmowa, OST podczas tej rozmowy. Ona chyba wygrała ten odcinek <3http://i.imgur.com/rjTkFGg.pnghttp://i.imgur.com/ZTQbx4w.png. Miałem ciarki tylko na początku (te pierwsze 3 minuty)

Taromaru

normalny i uśmiechnięty :P http://i.imgur.com/NYIfswJ.jpg

Kurumi

Czy to dobrze, że przeżyje?

Jednak wolałbym, żeby

siostra istniała tylko w umyśle Rii. Tak byłoby chyba najlepiej. Jakby Rii przechodziła to samo co Yuuki :3 ... a Kurumi mogłaby iść do piachu w sumie. Fajna postać jak wszystkie, ale ktoś się musi poświęcić :P

Im więcej dramatu, tym lepiej.

­3 odc. Prison School wsadzili około 20 chapterów mangi (o ile mnie pamięć nie myli) Wszystko się da xD Też bym chciał 2 sezon. Muszą go koniecznie dać :P

Opublikowano

@Silver

@indywidualistaA

Wedlug mnie psychika Rii juz pekla, co mozna zobaczyc jak Kurumi krzyczy z bolu, przez co nawet chciala ja zabic. Nie jestem pewny, ale wedlug mnie ta siostre moze widziec tylko Rii I YUKI. Dlaczego? Jak siedzialy wszystkie w campingu tylko Yuki do niej rozmawiala, probawala pocieszyc/zabawiac.

Na mangafox w 35 rozdziale 29 obrazek, Kurumi i Miki Patrza na siebie jakby nie wiedzialy o co chodzi.

Opublikowano

Maly refresh.

Dzisiaj ostatni odcinek, godzina 21 a nawet po angielsku nie ma. Szykowac sie trzeba na cos dobrego ^^ 

Na polski nie mam zamiaru czekac, bo tak czy siak nie wytrzymam.

Opublikowano

Maly refresh.

Dzisiaj ostatni odcinek, godzina 21 a nawet po angielsku nie ma. Szykowac sie trzeba na cos dobrego ^^

Na polski nie mam zamiaru czekac, bo tak czy siak nie wytrzymam.

Nie masz co się jarać, bo i tak się skończy jakimś cliffhangerem, jak to przy ekranizacji niekompletnych mang bywa. :P

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Nie masz co się jarać, bo i tak się skończy jakimś cliffhangerem, jak to przy ekranizacji niekompletnych mang bywa. :P

Więcej wiary! Będzie 2 sezon, albo to tylko kolejna promocja mangi... Chociaż nie, bo by dali tylko najlepsze momenty lub coś podobnego.

gfgdf

Opublikowano

@indywidualistaA

@RaVersoN

12 odcinek bez OP? Czy ja ślepy jestem? o.O a tak czekałem na niego xD Trochę akcji jest. Kończy się w taki sposób

Opuszczają szkołę

i napis na

tablicy - ,,Happy Graduation"

Nie mogłem się powstrzymać i ­trochę już z odcinka zobaczyłem - w wersji RAW. Bo z ang. napisami jeszcze nigdzie nie ma. Taromaru

jest normalny? o.O Tak jakby ratuje Yuki, ona go uspakaja i widziałem później jeden moment z nim i wydawał się całkowicie normalny

//Odcinek obejrzany (po angielsku) Chyba nie było tym razem jakiś ukrytych smaczków ­

Przynajmniej uśmiercili Taro. Żadna z tych dziewczynek nie zginęła. Z jeden strony to dobrze, z drugiej nie. Ten happy end.. trochę aby za słodki? Yuuki coś mówi i od razu wszystkie zombiaki idą do domu... no sam nie wiem. Chociaż nawet fajne to było jak ten jeden zombiak wracał do szkoły, napis Kei na tablicy ...

Mam nadzieję, że dadzą 2 sezon. 

Co do oceny to takie... 7/10? 

Opublikowano

@indywidualistaA

@RaVersoN

12 odcinek bez OP? Czy ja ślepy jestem? o.O a tak czekałem na niego xD Trochę akcji jest. Kończy się w taki sposób

Opuszczają szkołę

i napis na

Nie mogłem się powstrzymać i ­trochę już z odcinka zobaczyłem - w wersji RAW. Bo z ang. napisami jeszcze nigdzie nie ma. Taromaru

jest normalny? o.O Tak jakby ratuje Yuki, ona go uspakaja i widziałem później jeden moment z nim i wydawał się całkowicie normalny

Po obejrzeniu z-edituję ;)

Wszystkie podejrzenia się sprawdziły (czyli jedno) xD

napis na

Jak w Silent Hill :D

/Dodam coś po obejrzeniu./

gfgdf

Opublikowano

Właśnie obejrzałem 3 ostatnie odcinki, po małej przerwie :v

Powiem, że ostatnia scena na samym końcu strasznie intrygująca :l

Nie czytałem mangi itp, ale może ktoś ma jakieś przypuszczenia lub coś kto to był xD?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

mimo zajebistego początku, to niestety końcowe odcinki już trochę słabsze... ogólnie 6/10

kurumi była w trakcie przemiany, dali jej zastrzyk i wróciła do "żywych", a następnie jak gdyby nic już normalnie funkcjonowała, a do tego kierowała samochodem

albo ta akcja z przemową yuki xD no k***a przemówiła przez rozgłośnie, że koniec lekcji i zombiaki sobie poszły do domu... :ninja:

słabo też rozegrali z psychiką yuki, że ogarnęła wszystko, jak dla mnie można to było o wiele lepiej rozegrać

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Mnie to zastanawia Megu.

Pisała coś już w tym schronie po ugryzieniu, byłą jeszcze chyba trochę świadoma wtedy. To nie mogła sobie dać tego zastrzyku xD?

Wgl. chyba pierwsza historia związana z zombiakami w której jest szczepionka na to :v (Z tego wszystkiego co oglądałem :v)

Ale szkoda psiaka :/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mnie to zastanawia Megu.

Pisała coś już w tym schronie po ugryzieniu, byłą jeszcze chyba trochę świadoma wtedy. To nie mogła sobie dać tego zastrzyku xD?

Wgl. chyba pierwsza historia związana z zombiakami w której jest szczepionka na to :v (Z tego wszystkiego co oglądałem :v)

Ale szkoda psiaka :/

Mozliwe, ze chciala to zachowac dla nich, ew. na inny wszelki wypadek. Zginac ktos musial, bo i tak nic sie ciekawego nie dzialo przez polowe serii.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@indywidualistaA

Myślałem, że drugi sezon został zapowiedziany, a tutaj to :( ale to też dobra informacja, dzięki. Możliwe, że w odległej przyszłości kupię.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...