Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4gb ramu dostępne 3.25)

M4Sell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielki bardzo wielki problem i chciałbym dokładna pomoc ;x na pewno sie odwdzięczę. Zakupiłem dzisiaj ramy do komputera ( nie laptopa ) posiadam ich 4 gb ramy w właściwościach pisze mi zainstalowana pamięć ram 4 gb ale dostepne tylko 3.25 ;x co mam zrobić aby było dostępne 3.25 ? ;x trochę o tym czytałem posiadam win 7 64x bity podobno może to być przez kartę graficzna zintegrowana ale nie mam pojęcia jak sprawdzić czy taka mam lub jak ją wyłączyć :/  

Posiadam karte graficzna Nividia

70489962284954469327.png

Opublikowano

wątpię, że masz 64 bity bo na tyle dokładnie pozwala 32 bitowa wersja systemu obsługi ramu

a co do karty możesz sprawdzić w menadżerze urządzeń

­

Opublikowano

wątpię, że masz 64 bity bo na tyle dokładnie pozwala 32 bitowa wersja systemu obsługi ramu

a co do karty możesz sprawdzić w menadżerze urządzeń

Gdy wchodzę w komputer właściwości pisze mi typ systemu 64-bitowy system operacyjny. Możesz mi powiedzieć dokładnie jak wejść i co ma pisać? w tym menadżerze czy jest zintegrowana czy nie?. Może pomoże mi zmiana win na 84 czy tam 86 (nie znam sie)

Jaką kartę... Masz po prostu pewnie 32 bitowy system.

Gdy wchodzę w właściwości komputera pisze mi Typ Systemu : 64-bitowy system operacyjny

70489962284954469327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...