Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8-1.19][Sieć] NETHERSTORM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja się nie ma tobie podobać tylko graczom. A przyznam że co do estetyki to wiele jej brakuje.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grafika ladna, lecz sam opis serwera/ów czy ich przedstawienie; nie postarales sie. Wszedlem raz na to, pogralem, polecial ban, i tyle. Osobiscie nie polecam, zwoje przezycia mialem z tym serwerem, aczkolwiek nie dlugie, moze cos sie zmienilo

troll :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

@NSOfificial serwer bardzo mi sie podoba jak i prezentacja, w szczegolnosci tryby: CS:GO , CREATIVE , REALLIFE.

Prezentacja w moim guście <3

//Edit:

Udalo mi się naprawić blad, a wiec usuwam fragment.

Edytowane przez ★Kapisz★
Spoiler ;__;
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niedopracowany serwer pod każdym względem.

W trybie CS:GO pociski lecą w różne strony a tekstury broni nie przypominają realistycznych broni palnych.

W trybie DrawMyThing nie mogę brać udziału w grze, bo nie mogę pisać na czacie w związku z czym jestem od razu przegranym.

Do tego wszystkie tryby inne są stosunkowo powszechne i nie rozumiem co rozumiecie przez słowo "autorskie".

Wszystko co udało mi się znaleźć na serwerze nie jest w ogóle "autorskie" a każdy z trybów można znaleźć na innych serwerach.

Wiesz co to jest rozrzut? Jak chcesz zmieścić realistyczne tekstury do sześciennej gry z domyślną rozdzielczością 16x16 kratek.

Jaki problem odczekać 30 minut po pierwszym wejściu do gry aby móc pisać? :D

Wskaż mi jakiś polski tryb CS:GO / RealLife / DrawMyThing.

Opinia nie warta uwagi, ale tak to jest gdy trzeba skrytykować coś na siłę ;).

NP. Reallife sieci skyup.

Server nie warty uwagi, niszczy konkurencje, administrator nie umie przyjac krytyki.

jd kappa

Opublikowano

@up

Dysponujesz niebanalnym poczuciem humoru, porównując mój serwer do serwera, który jest w 90% oparty na znanym i lubianym pluginie Skript a na samym serwerze nikt nie gra.

Opublikowano

­@NSOfficial macie tak dopracowane pluginy na Surival że gdy mam ochrone i typ mnie walnie to mam antylogout... pozdro

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

­@NSOfficial macie tak dopracowane pluginy na Surival że gdy mam ochrone i typ mnie walnie to mam antylogout... pozdro

To jest zostawione celowo, aby gracz nie wracał na spawn podczas gdy np. kończy mu się ochrona.

I plz zmień tą zwaloną czcionkę bo mi się oczy spalą zaraz.

Opublikowano

Gram już od 2 lat na tym serwerze i ani razu nie byłem zawiedziony ;) oczywiscie właściciel sie zna na rzeczy skoro juz serwer ma 2 lata

pzd minecraft3111/the_Komento

Opublikowano

@Up , grając na trybie survival dostałem tempbana za wykorzystywanie błędów gry czyli bugowanie pereł co robi cały serwer . PO kilku dniach dostałem ub od eGhutka :)

A cały ban był dziwny . :P

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

@Up , grając na trybie survival dostałem tempbana za wykorzystywanie błędów gry czyli bugowanie pereł co robi cały serwer . PO kilku dniach dostałem ub od eGhutka :)

A cały ban był dziwny . :P

Wystarczyłoby abyś zalogował się na stronie i złożył apelacje, wyjaśnił wszystko i otrzymał UB. :p

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie estetycznie wykonana prezka, 0 ss. 

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

A jak odniesiecie się do waszego wycieku danych?
Ponad 7 tysięcy adresów wyciekło a teraz gracze mają nadal spokojnie grać i nie obawiać się, że jeszcze ich hasła też się pojawią? ;]

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ponad 7 tysięcy adresów wyciekło a teraz gracze mają nadal spokojnie grać i nie obawiać się, że jeszcze ich hasła też się pojawią? ;]

Sprawa trafi do prokuratury.

Mamy już wszystkie dane osobowe, poza tym wszystko dotyczyło jedynie TS3 gdzie były administrator miał uprawnienia.

Opublikowano

Sprawa trafi do prokuratury.

Mamy już wszystkie dane osobowe, poza tym wszystko dotyczyło jedynie TS3 gdzie były administrator miał uprawnienia.

I piękne zachowanie ze strony administracji.

Mam nadzieję, że osoba odpowiedzialna za wyciek zostanie ukarana.

Serwer polecam :3. Miejmy nadzieje, że drugiej sprawy z TS3 nie będzie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...