Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8-1.19][Sieć] NETHERSTORM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Estetyka prezentacji bardzo słaba. Daliście taką małą czcionkę że nie wygląda to dobrze. Z kolei screeny, albo to co ma niby być nimi, są o wiele za małe i nic nie widać tam na dobrą sprawę. Zupełnie mnie nie przekonuje taka reklama bo widać że jest robiona bez pomysłu i na szybko.

images.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I kolejna reklama: NetherStromUnijexPL naprawdę nie masz co robić? Co do serwera to nie robi żadnego wrażenia ;).

post-1354750-0-74396600-1488571067.png

Opublikowano (edytowane)

I kolejna reklama: NetherStromUnijexPL naprawdę nie masz co robić? Co do serwera to nie robi żadnego wrażenia ;).

Tak, kolejna reklama (dzieki za REF). :)

Edytowane przez booterxyz
Opublikowano

Polecam, dobrze dopracowany system banów (dla cheaterów) - http://nssv.pl/zbanowani.php

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

drop na skyblocku beznadziejny + nie podoba mi sie startowa wyspa, wolałbym standardowy model. nie wiem czy to ode mnie, ale straszne lagi na skyblocku miałem więc opuszczam sobie ten serwer ;]

Opublikowano (edytowane)

Nie podoba mi się to że ktoś zajął moje konto premium, na profesjonalnych serwerach, takie sytuacje nie mają miejsca.

Plugin "NS_NoAccThief" zdecydowanie nie działa tak jak trzeba.

A śmieszy mnie to, xD

"Pluginy na naszych serwerach są w większości autorskie"

"Przez słowo autorskie, rozumiemy rzecz zaprojektowaną od zera przez nas"

Edytowane przez macjoker007

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Nie podoba mi się to że ktoś zajął moje konto premium, na profesjonalnych serwerach, takie sytuacje nie mają miejsca.

Plugin "NS_NoAccThief" zdecydowanie nie działa tak jak trzeba.

A śmieszy mnie to, xD

"Pluginy na naszych serwerach są w większości autorskie"

"Przez słowo autorskie, rozumiemy rzecz zaprojektowaną od zera przez nas"

Plugin działa tak jak trzeba :)

Jeśli ktoś ma rangę Helper+ na obojętnie jakim serwerze to nie może na niego wejść bez logowania.

I co takiego Cię śmieszy, bo ja nie widzę nic śmiesznego.

Opublikowano (edytowane)

W klocki już nie gram ale serwer godny polecenia (przynajmniej wtedy kiedy tam ostatnio byłem), administracja ogarnięta (w miarę :p), piękne budowle (jeśli wejdę na serwer i zobaczę szałas z dirta to pierwsze co robię to klikam wyjdź z gry)

Tyle z mojej strony,

pozdrawiam @PolskiRiko

Edytowane przez PolskiRiko

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Miałem okazję być moderatorem na tym serwerze. Administracja na wysokim poziomie tak samo jak, obsługa pluginów, budowa map, podejście do graczy.

Właściciel serwera darzy szacunkiem każdego gracza, co odbiło się na mojej zniewadze jako moderatora przez właściciela, z tego powodu jestem bardzo niezadowolony, gdyż traciłem swój czas a tak mnie potraktowali.

Opublikowano

Serwer jak każdy network, wszystko i nic, na pierwszy rzut oka duża ilość graczy, ale po podzieleniu jej na tyle serwerów nie jest emejzing.

Niestety, nastawienie właściciela do innych serwerów, współuczestnictwo w atakowaniu konkurencji i wieczne prowokowanie jest co najmniej nieprofesjonalne. 

Nie mam pojęcia co jest motywacją do takich działań, ale gdybyś faktycznie był takim profesjonalistą za którego się uważasz, to swoją wiedzę wykorzystywałbyś w odpowiedni sposób. Do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć, tak bywa.

Tak czy inaczej, nie polecam, dla mnie osoba, która jest zamieszana w taki proceder jest niewarta zaufania i poświęcania czasu i pieniędzy.

5465845486.png

Opublikowano

Serwer jak każdy network, wszystko i nic, na pierwszy rzut oka duża ilość graczy, ale po podzieleniu jej na tyle serwerów nie jest emejzing.

Niestety, nastawienie właściciela do innych serwerów, współuczestnictwo w atakowaniu konkurencji i wieczne prowokowanie jest co najmniej nieprofesjonalne. 

Nie mam pojęcia co jest motywacją do takich działań, ale gdybyś faktycznie był takim profesjonalistą za którego się uważasz, to swoją wiedzę wykorzystywałbyś w odpowiedni sposób. Do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć, tak bywa.

Tak czy inaczej, nie polecam, dla mnie osoba, która jest zamieszana w taki proceder jest niewarta zaufania i poświęcania czasu i pieniędzy.

Hahaa, czyżby to avatarys z bólem dupska, że ktoś osiągnął w klockach więcej od niego? Z tego co ja wiem to właściciel tego serwera niejednokrotnie pomagał ci biedoto, kiedy źli ludzie crashowali ci serwer a teraz odwracasz się plecami do każdego xD

weź się lecz pls

Opublikowano (edytowane)

@Risen. Na 100% lepszy niz twoje padajace serwerki %5E%5E.png

Tylko że ja nie mam żadnego serwera od roku (poza tym gównem z Tobą w wakacje, bo mi się nudziło  :D), więc o czym Ty mówisz. Twoje chore urojenia nikogo nie interesują.

Hahaa, czyżby to avatarys z bólem dupska, że ktoś osiągnął w klockach więcej od niego? Z tego co ja wiem to właściciel tego serwera niejednokrotnie pomagał ci biedoto, kiedy źli ludzie crashowali ci serwer a teraz odwracasz się plecami do każdego xD

weź się lecz pls

Ja się od nikogo nie odwracam (poza ludźmi, którzy wiem, że nie są warci zaufania, bo mają coś za plecami lub są po prostu niewarci mojej uwagi). Każdy, kto miał styczność z właścicielem tego serwera wie, co odwala(ł).

To nie jest personalnie do niego skierowane, bo mamy aktualnie takie czasy, że każdy może sobie kupić bootera i atakować wszystko i wszystkich za 5$/miesiąc, dlatego Unixej to nie jest odosobniony przypadek, ale co nie zmienia faktu, że on jest najbardziej uciążliwy dla wielu (a mam dobry kontakt z właścicielami każdego dużego, dobrego* serwera choćby MC4U czy JaśMC).

Nie wiem kim jesteś i dlaczego masz z góry takie negatywne podejście do mojej osoby, ale nawet nie będę próbował tego zmieniać.

Jeśli chodzi o pomoc, to jedyną pomoc jaką od niego uzyskałem, to blokada TOR via IPTables i to jeszcze z wielkimi problemami i lizaniem dupska przez @PLAnonymousPL. (zresztą robi to do teraz  B)).

Koleś uważa się za nie wiadomo kogo i eksperta, mimo że jeszcze niedawno sam miał problemy takie jakie robi teraz innym.

*dobrego = serwera, który nie miesza się w ataki i pracują na nim profesjonaliści pod każdym względem.

Miłego wieczoru!

Edytowane przez Risen.
IP serwerów.

5465845486.png

Opublikowano (edytowane)

Polecam bardzo dobry serwer, mila administracja , dobrze wykonany oraz autorskie pluginy :D

@Risen. Na 100% lepszy niz twoje padajace serwerki ^^

W porównaniu do Ciebie, @Risen. ma mózg a nie tak jak ty liżesz każdemu dupsko, przykładem są boty, które puszczał mi Unixej na serwer - na twoje zawołanie, łap tutaj zdjęcie jeśli się będziesz wypierał:

534951443297724917139.jpeg

Jesteś żałosny, i reprezentujesz przede wszystkim poziom idioty który nie umie nic załatwić oprócz proszenia, pfu jakiego proszenia ty błagasz i próbujesz tego kogoś przekupić xD Radziłbym zacząć myśleć bo w końcu najwyższa pora na Ciebie bo w przyszłości zostaniesz nikim T_T I proszę,  oszczędz sobie tych swoich głupich komentarzy typu: "ssij, elo pomelo, easy pizi" jest to dziecinne, nie wiem jak to inaczej nazwać :(( 

Zachowanie właściciela Unixej'a jest co najmniej nie profesjonalne starając się komuś zaszkodzić, zresztą to nie pierwszy raz kiedy to robi. Nazwa jego profilu na MPC mówi sama za siebie, nie wiem jak można sobie dać nick stresser'a i uważać się za fajnego. 

Edytowane przez Vinect
Opublikowano

Tylko że ja nie mam żadnego serwera od roku (poza tym gównem z Tobą w wakacje, bo mi się nudziło  :D), więc o czym Ty mówisz. Twoje chore urojenia nikogo nie interesują.

Ja się od nikogo nie odwracam (poza ludźmi, którzy wiem, że nie są warci zaufania, bo mają coś za plecami lub są po prostu niewarci mojej uwagi). Każdy, kto miał styczność z właścicielem tego serwera wie, co odwala(ł).

To nie jest personalnie do niego skierowane, bo mamy aktualnie takie czasy, że każdy może sobie kupić bootera i atakować wszystko i wszystkich za 5$/miesiąc, dlatego Unixej to nie jest odosobniony przypadek, ale co nie zmienia faktu, że on jest najbardziej uciążliwy dla wielu (a mam dobry kontakt z właścicielami każdego dużego, dobrego* serwera choćby MC4U czy JaśMC).

Nie wiem kim jesteś i dlaczego masz z góry takie negatywne podejście do mojej osoby, ale nawet nie będę próbował tego zmieniać.

Jeśli chodzi o pomoc, to jedyną pomoc jaką od niego uzyskałem, to blokada TOR via IPTables i to jeszcze z wielkimi problemami i lizaniem dupska przez @PLAnonymousPL. (zresztą robi to do teraz  B)).

Koleś uważa się za nie wiadomo kogo i eksperta, mimo że jeszcze niedawno sam miał problemy takie jakie robi teraz innym.

*dobrego = serwera, który nie miesza się w ataki i pracują na nim profesjonaliści pod każdym względem.

Miłego wieczoru!

Co nie zmienia faktu, że Twoje opinie są c***a warte a sam w sobie jesteś fałszywy dla każdego.

bo mamy aktualnie takie czasy, że każdy może sobie kupić bootera i atakować wszystko i wszystkich za 5$/miesiąc

Dobrze, że jesteś zorientowany B-)...

że on jest najbardziej uciążliwy dla wielu

Jakoś nie spotkałem nikogo, dla kogo miałby być uciążliwy, lol xD A znam go dosyć dobrze.

dlaczego masz z góry takie negatywne podejście do mojej osoby

Swoją drogą, gówno zawsze będzie gównem.

mimo że jeszcze niedawno sam miał problemy

Czegoś nie wiem?

Miłej nocy

Opublikowano

Pograłem chwilę i mogę stwierdzić, ze serwer całkiem w miarę ciekawy zaskoczył mnie tryb Fb bo nie spotkałem się jeszcze z takim trybem dopracowanym plus do tego jest to RealLife

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...