Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skończę konfigurować patchera, udostępnię Wam go i uruchomicie go, pobierze on najnowsze pliki do połączenia się z serwerem na nowej maszynie.

Będą aktywne 4 kanały i ogólnie będzie lepiej.

I co Wam da zmienianie maszyny ??? Ok rozumiem stabilność lepsza serwa ,a pomyślałeś trochę o błędach że jest ich xxxxxxxx ???? Lepiej zamknąć serwer i zrobić betę bo błędów i poprawek jest od groma .

Opublikowano

Jak serwer, warto zagrać? Ktoś mi polecał żeby w piątek właśnie wejść na jakiś serwer nowy, lecz nie wiem czy chodziło o ten.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Jak serwer, warto zagrać? Ktoś mi polecał żeby w piątek właśnie wejść na jakiś serwer nowy, lecz nie wiem czy chodziło o ten.

Warto serwer jest naprawdę dobry są drobne bugi, które są stopniowo poprawiane. Nieco gorzej z iloscia graczy, ale myśle, ze administracja się postara o dobrą reklame ;)

Opublikowano

Drodzy gracze,
Po przeniesieniu serwera na nową maszynę udostępniamy Wam w pełni działającego patchera. Na serwer doszły w końcu 4 kanały gry, powinno to wszystko ułatwić, od expienia do zdobywania przedmiotów jak i robienia dungeonów. Czasami wyłączały się niektóre mapy na kanale drugim, nie powinno to już występować na nowej maszynie. Aby zalogować sięarrow-10x10.png do gry wystarczy pobrać patchera z tego linku -> pobierz. Jeżeli komuś nie będzie działał to niech uruchomi ze zgodnością windows xp sp. 3. Serwer planujemy odpalić o 17:20, aktualnie jest 16:57

skan4.jpg

Opublikowano

I znowu wirusy , przeskanuj najpierw komputer a  potem coś wrzucaj

edit

chrome wykrywa ale nod32 nic

sygna.png

Opublikowano

Moze ktos opisac dungeony gdzie sie wchodzi od jakiego lvla sie zaczynaja itd?
Forum nie ma, wiec nic nie wiadomo.

@Quentis.

Skoro dodaliscie te 4 ch to tak ciezko bylo dodac aby mozna bylo zapisywac pasy?
Ta propozycja byla xx razy kilka stron temu.

Choc bym napisal 20 razy to i tak odpowiedzi nie dostane, sie znacie najwiecej.

Opublikowano

aha fajnie ... dzieki za info.. droga administracjo... pragne powiedziec ze logowanie padlo...

Nie padło żadne logowanie, wchodzi się bez problemu...

http://screenshot.sh/mFc794Tfcd3X1

Mozna prosic administracje o info czy będzie wieksza reklama, ( jaka ? ) oraz jaka jest liczba online ?

Załatwiamy reklamę.

Opublikowano

Zgadza się ja też nie mogę się zalogować.

Błąd wewnętrzny serwera.

Włącz patchera, on pobierze Ci najnowsze pliki do połączenia się z serwerem na nowej maszynie.

Włączłem, bez zmian.

Rozwiązane , pomogło rozpakowanie ponowne  klienta lub odbugowanie postaci na stronie.

Opublikowano

szkoda ze serwer stracil tylu ludzi :P

Szkoda, szkoda, ale startują dziś trzy serwery, nie wiem chyba wystartowały.

Tak nawiasem mówiąc 28 Lipca było ponad 430 osób na stronie serwera.. więc można powiedzieć, że by było ponad 450 osób na serwerze gdyby hosteam nie poleciał w chu.. i nie naprawiał mi dwa dni maszyny. No, ale co zrobić.

Serwer stabilny, 4 kanały gry online, od 17:20 0 lagów na serwerze, nie wywaliło kanału więc teraz tylko czekać i kminić reklamę za to co wpadło z itemshopu :)

Opublikowano

E tam gra się bardzo przyjemnie tylko, że to bardziej medium/hard niż easy/medium :D, jest trochę lipa z biologiem, ale poza tym serwer jest fajnie zaprojektowany, miał parę wpadek na początku, ale nie wydaję mi się, aby to był odpowiedni powód, aby go od razu odpuszczać ;)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...