Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najpierw przygotujcie serwer, hehe xD xD

Kolego, Ty i te Twoje botnety.. możesz mi nimi stopy lizać :c Są tak słabe jak to wszystko co robisz.

Serwer działa bez problemów, hosteam monitoruje ruch sieci, zaatakujesz znów to znów Cię wytną.. im za to płacą im się to nie znudzi, a Tobie tak.

Opublikowano

Kolego, Ty i te Twoje botnety.. możesz mi nimi stopy lizać :c Są tak słabe jak to wszystko co robisz.

Serwer działa bez problemów, hosteam monitoruje ruch sieci, zaatakujesz znów to znów Cię wytną.. im za to płacą im się to nie znudzi, a Tobie tak.

nukey ddoser?

hah przestan prosze cie on nawet sie pewnie botterem ze strony za 2 dolary nie umie obsluzyc xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

nukey ddoser?

hah przestan prosze cie on nawet sie pewnie botterem ze strony za 2 dolary nie umie obsluzyc xD

A do czego mi to potrzebne? xD

XDDDDDDD

Opublikowano

@balistyn Brzmi grożnie, ale musisz dodać więcej wulgaryzmów żebyśmy się trochę bali... :* Co do serwera, to jest mega spoko...Jutro będzie reklama na yt, wiec ludzi przybędzie..Nic tylko wbijać :>

Opublikowano

[>] Osoby które posiadają klienta z dnia 30.08.2015

1. Pobierzarrow-10x10.png pierwszą łatkę do klienta (po tej łatce będziesz mógł wejść na serwer):

http://evalis.pl/strona/start.rar

2. Pobierz drugą łatkę która poprawia włączanie i wyłączanie umiejętności (bez czekania aż się załadują)

http://evalis.pl/strona/paczka.rar

[>] Jeżeli nie masz jeszcze klienta, pobierz go (nie musisz wklejać żadnych łatek), najnowszy klient z 31.08.2015

Zapraszamy na serwer, serwer jest stabliny, nie ma problemów jak i błędów :)

Opublikowano

[>] Osoby które posiadają klienta z dnia 30.08.2015

1. Pobierzarrow-10x10.png pierwszą łatkę do klienta (po tej łatce będziesz mógł wejść na serwer):

http://evalis.pl/strona/start.rar
2. Pobierz drugą łatkę która poprawia włączanie i wyłączanie umiejętności (bez czekania aż się załadują)
http://evalis.pl/strona/paczka.rar

[>] Jeżeli nie masz jeszcze klienta, pobierz go (nie musisz wklejać żadnych łatek), najnowszy klient z 31.08.2015

Zapraszamy na serwer, serwer jest stabliny, nie ma problemów jak i błędów :)

Oo klient z 30 i 31 sierpnia , nie wiem jak to zrobiles ale to jest krejzi

4uc581.jpg

Opublikowano

W samych butach do expa 25% szansy na blok ( nie za duzy ten % ? .. Dorobcie jeszcze kd uchylenia +6 zeby dawal 20% ... ) xD ... Dolozy sie uchylki do zbroji i w tarczy to bedzie 60% na blok czyli w pvp widze hity zajeb**scie beda wchodzic :) . Powodzenia

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Niestety ale serwer ma bardzo duzo bledow, graja 10 min wywalilo mnie 2 razy w tym za pierwszym razem byla cofka okolo 5 min.
Teraz za drugim razem juz nie sprawdzam nawet.

Opublikowano

Niestety ale serwer ma bardzo duzo bledow, graja 10 min wywalilo mnie 2 razy w tym za pierwszym razem byla cofka okolo 5 min.

Teraz za drugim razem juz nie sprawdzam nawet.

Mnie przez 6 h ani razu nie wyrzuciło jakoś.

Ile online?

Całkiem sporo a reklama dziś dopiero rusza.

help brakuje mi d3dx9_42.dll

CO mam

help brakuje mi d3dx9_42.dll

CO mam robic ?

Łatki ETC.Masz? Spaczuj klienta.

Opublikowano

Serwer w sam sobie jest ok ,ale moim zdaniem ruszcie od nowa bo śmiać sie chce ...mapki od 90 pobugowane ,ch ma expowiskach to samo ,ze tylko na jednym da się grać ..slaby drop z metków

..dt to tragedia aby na pieczatkach tym siedziec ....

Jak narazie nie polecam...Szkoda czasu swojego

Opublikowano

@balistyn Brzmi grożnie, ale musisz dodać więcej wulgaryzmów żebyśmy się trochę bali... :* Co do serwera, to jest mega spoko...Jutro będzie reklama na yt, wiec ludzi przybędzie..Nic tylko wbijać :>

Wulgaryzmy nie potrzebne, takim słownictwem operują mało rozgarnięci ludzie, którzy nie potrafią inaczej wyrazić swoich emocji ( negatywnych ). Tu nie chodzi o strach, tutaj chodzi o coś zupełnie innego, ale jak widzę kolega musiał wytłuszczonym nadrukiem podkreślić swoją błyskotliwą tezę. Nie znasz mnie, więc nie oceniaj, co do serwera ... za dużo błędów  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...