Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dualshock 4 nie działa poprawnie w Windows 10

Vertoi

Pytanie

Opublikowano

Wie ktos może dlaczego pad od ps4 zamienia calkowicie przyciski w grze? np. strzał w Fifie zamiast na kwadracie mam na trójkącie, podanie mam na kółku zamiast X, a prawa gałka wcale nie działa. Tylko ja tak mam? na win7 dzialalo poprawnie.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czym problem> ;P

Pobierz ustawienia od fify 11 i ustaw pada

następnie pliki z dokumentów>fifa11 skopiuj do folderu aktualnej fify

nie wiem czemu, ale nie mogę wkleiać linku ;D

wejdź w google wpisz fifasetup > pierwszy link fifa 11 config z chomika pobierz ;*

Jakbyś nie mógł sobie z tym poradzić pisz pw

Opublikowano

W czym problem> ;P

Pobierz ustawienia od fify 11 i ustaw pada

następnie pliki z dokumentów>fifa11 skopiuj do folderu aktualnej fify

nie wiem czemu, ale nie mogę wkleiać linku ;D

wejdź w google wpisz fifasetup > pierwszy link fifa 11 config z chomika pobierz ;*

Jakbyś nie mógł sobie z tym poradzić pisz pw

doobra już wiem.

• Note: same games work with the DS4 without DS4Windows (however it does use rumble etc.) Games like these can cause double input in menus (ie pressing down on the dpad moves 2 spaces) or the wrong button to do incorrect functions. To solve this, check Hide DS4 in the settings, if you see a warning in the log/text on the bottom, that means you must close said game or client that causes the conflict and reconnect the controller. (Note: Hide DS4 currently does not work in the Windows 10 Preview (very likely won't work with RTM, I'm not certain how to go about fixing this yet))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...