Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dualshock 4 nie działa poprawnie w Windows 10

Vertoi

Pytanie

Opublikowano

Wie ktos może dlaczego pad od ps4 zamienia calkowicie przyciski w grze? np. strzał w Fifie zamiast na kwadracie mam na trójkącie, podanie mam na kółku zamiast X, a prawa gałka wcale nie działa. Tylko ja tak mam? na win7 dzialalo poprawnie.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czym problem> ;P

Pobierz ustawienia od fify 11 i ustaw pada

następnie pliki z dokumentów>fifa11 skopiuj do folderu aktualnej fify

nie wiem czemu, ale nie mogę wkleiać linku ;D

wejdź w google wpisz fifasetup > pierwszy link fifa 11 config z chomika pobierz ;*

Jakbyś nie mógł sobie z tym poradzić pisz pw

doobra już wiem.

• Note: same games work with the DS4 without DS4Windows (however it does use rumble etc.) Games like these can cause double input in menus (ie pressing down on the dpad moves 2 spaces) or the wrong button to do incorrect functions. To solve this, check Hide DS4 in the settings, if you see a warning in the log/text on the bottom, that means you must close said game or client that causes the conflict and reconnect the controller. (Note: Hide DS4 currently does not work in the Windows 10 Preview (very likely won't work with RTM, I'm not certain how to go about fixing this yet))
Opublikowano

W czym problem> ;P

Pobierz ustawienia od fify 11 i ustaw pada

następnie pliki z dokumentów>fifa11 skopiuj do folderu aktualnej fify

nie wiem czemu, ale nie mogę wkleiać linku ;D

wejdź w google wpisz fifasetup > pierwszy link fifa 11 config z chomika pobierz ;*

Jakbyś nie mógł sobie z tym poradzić pisz pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...