Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting? PILNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie kiedy zrozumiecie, że nie ma czegoś takiego jak maszyna bez limitu... szczególnie za 30zł.

Jak kupujesz RAM do komputera to idziesz do sklepu i prosisz o kość pamięci o pojemności "bez limitu" ?

- Witam. Co Pan potrzebuje ?

- Procesor

- A ile rdzeni ? Jaka częstotliwość taktowania ?

- Bez limitu

Wszystko ma jakiś limit i granice. No może głupota (ludzi którzy się nabierają na takie oferty) nie ma limitu.

@topic

Tanio, stabilnie, w sam raz na początek - Mintshost

Jeśli uda ci się rozwinąć porządnie serwer i zarobić na nim, możesz zmienić hosting na lepszy pod względem ochrony przed ddosami.

Masz VPSa 3gb ramu, 2x2,5GHZ procesor, lącze 200Mbit - 25zł na miesiąc

Do tego możesz ładować skarbonkę SMSami, dostajesz 100% wartości smsa, potem ze skarbonki opłacasz serwer.

Jeśli się na to zdecydujesz to pisz PW, mogę ci dać kod dzięki któremu będziesz miał pierwszy zakup o 30% taniej. Czyli w twoim przypadku zapłacisz 17,5 PLN

Opublikowano

Osobiście polecam Enderchest, świetna obsługa i tanio, za pierwszym razem ok. 29 zł (z instalacją), potem co miesiąc 27,55 zł, więc naprawdę według mnie warto. Lagów nie ma, bynajmniej ja nie miałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...