Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ocenicie bloga?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona z punktu wyglądu - no grafika tej strony i generalnie wygląd według mnie nie zachęca jakoś wielce, jakoś tak ciemno, ponuro, wydaje się nudno, ale to tylko moje zdanie. I nie stawiaj przecinków po spacji, zapominasz o kropkach i robisz czasem błędy. Postaraj się nad tym popracować, powodzenia.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Wpisy krótkie i nudne, dużo błędów interpunkcyjnych (m.in. przecinki postawione w złych miejscach), niektóre zdania ułożone niezbyt dobrze, a do tego odstraszający wygląd.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Paskudny wygląd, wpisy krótkie, stawiasz spacje przed znakami interpunkcyjnymi. 3/10 dla zachęty.

Strona z punktu wyglądu - no grafika tej strony i generalnie wygląd według mnie nie zachęca jakoś wielce, jakoś tak ciemno, ponuro, wydaje się nudno, ale to tylko moje zdanie. I nie stawiaj przecinków po spacji, zapominasz o kropkach i robisz czasem błędy. Postaraj się nad tym popracować, powodzenia.

Posłuchałem was i wprowadziłem małe zmiany.Mam nadzieję że jest lepiej :)

Opublikowano

Posłuchałem was i wprowadziłem małe zmiany.Mam nadzieję że jest lepiej :)

Tło jest na mierny, ale już lepsze. Zauważ, że wyraźnie napisałem "przed znakami", nie "po". One mają być tak, jak je teraz np. tutaj stawiam. Zmień też font w nazwie albo w ogóle dodaj grafikę.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

­Tak, teraz jest już lepiej, jedynie bym zmieniła tło, żeby kolorystycznie pasowało do koloru tytułów etc - nie musi być to identyczny kolor, może to być jakiś jednolity pastelowy jasny czerwony, myśle że będzie wtedy o wiele lepiej niż z tym niebieskim w jakieś wzorki :p I wtedy bym z  większą chęcią wchodziła na taki blog. ;)

­VeIMQWU.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mówiąc o samym wyglądzie, który jest tragiczny, i mimo że autor nic nie aktualizuje bloga od końca lipca to napiszę, co myślę nad samą treścią bloga. Tak więc, pisanie o swoim życiu, co robisz itd. to chyba najbezsensowniejsza forma bloga, no chyba że jesteś gwiazdą internetu, celebrytą lub znanym aktorem/piosenkarzem itd. Nikt nie będzie czytać o Janie Kowalskim żeby wiedzieć co on robi w wolnym czasie, może ewentualnie znajomi. Co innego jakby tematyką bloga było głównie np. Karate o którym coś tam pisałeś, oczywiście nie w formie "Dziś mam trening..." a następny post "Już po treningu..." 

Cześć...

• 2 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...