Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-824895-0-53065500-1438115984_thumb.png

Nadal nie jesteś przekonany?

Koniecznie obejrzyj nasz zwiastun!

Chciałbym dodać, że drop diamentów będzie na poziomie 0.3%, co sprawia, że u nas trudno będzie zdobyć od razu wszystko - prawdziwy hardcore!

Do tego warto wspomnieć, że posiadamy autorskie pluginy na skiny (każdy gracz otrzyma własny skin)!

RuTFaLP.png

IP: hardmc.eu

post-824895-0-19069900-1438116757.jpg

Opublikowano

Kurde, fajna grafika, podobno robili ją PSPMagister i HardStyl3r.

Zapowiada się ciekawie.
Ekipa jest z dawnej Apokalypsy MinecraftPolska! W takim razie serwer jest na pewno dopracowany!

Tak jest, wymieniłeś naszych dwóch głównych grafików! :)

Jako, że nasza administracja reprezentuje wysoki poziom, staramy się dbać o serwery w pełni, co sprawia, że nie zaniedbujemy żadnego z elementów.

Mam nadzieję, że ujrzymy wiele graczy na serwerze, który wyróżnia się samym stylem - prawdziwy serwer hardcore. 

Opublikowano

Gotowy serwer strony www  nie robi wrazenia.

Serwer WWW jest idealnie dopracowany, do tego zapewniamy, iż na starcie będziemy mieć stronę, która jest wykonana przez naszych programistów. 

Opublikowano

Ja na pewno zagram!!

Zwiastun bardzo mi się podoba, nie wspominając już o trybie, który będzie prawdziwym Hardcore

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

­No cóż, jestem pod wrażeniem. :-)

Klient bardzo profesjonalnie zajmuje się podejściem do drugiej osoby, także myślę, że serwer będzie gotowy pod tym kątem.

Strona również ładna. ;) Zagram na serwerze. :)

sygnatura.png

Opublikowano

Miło mi usłyszeć wszystkie pozytywne opinie na temat serwera, mam nadzieję, że nie zawiedziemy was w niczym i spełnimy wszelkie oczekiwania!

Chciałbym dodać, że drop diamentów będzie na poziomie 0.3%, co sprawia, że u nas trudno będzie zdobyć od razu wszystko - prawdziwy hardcore!

Do tego warto wspomnieć, że posiadamy autorskie pluginy na skiny (każdy gracz otrzyma własny skin)!

Opublikowano

Serwer, zapowiada się genialnie, warto wbić już chodź by dla samej grafiki, tyle ile pracy w to włożyli to nikt nie włożył w te swoje gotowce :) Życzę wam wielu graczy :) Jeśli macie jakąś kasę to polecam wylupić reklama u ytbera który nagrywa często z HC . Na serwerze zagoszczę

PS: Dodaj ip do skopiowania

PS2: Nie odczytałem ale kiedy będzie start ?

Opublikowano

Serwer, zapowiada się genialnie, warto wbić już chodź by dla samej grafiki, tyle ile pracy w to włożyli to nikt nie włożył w te swoje gotowce :) Życzę wam wielu graczy :) Jeśli macie jakąś kasę to polecam wylupić reklama u ytbera który nagrywa często z HC . Na serwerze zagoszczę

PS: Dodaj ip do skopiowania

PS2: Nie odczytałem ale kiedy będzie start ?

Dziękujemy za ciepłe słowa i liczymy na to, że nas odwiedzisz!

Grafika wskazuje na to, że start nastąpi 1 sierpnia o godzinie 18:00.

IP serwera to: hardmc.eu

Przypominam, że serwer na razie nie jest aktywny, a będzie otwarty dla wszystkich dnia 1 sierpnia o godzinie 18:00.

Serdecznie zapraszamy! :)

Opublikowano

KOlejne gow.. drop ze stone, Dziadostwo i nic wiecej

Nic więcej? 

Budowana mapa od podstaw zawierająca ponad 10 tysięcy kratek, w których znajdują się wulkany, niesamowite góry, niespotykane nigdzie indziej drzewa oraz biom Netheru na normalnej mapie.

Przedstawię ci najciekawsze z pluginów: Gracz NoN-Premium dostaje do dyspozycji własny skin przydzielany losowo (na prośbę administratora można go zmienić na inny), efekty gildyjne np. serduszka wydobywające się z gracza.

Jeśli nadal uważasz, że to nic nie warty serwer zawitaj na nim 1 sierpnia o 18:00 i potem komentuj, ponieważ bezpodstawna treść twojego komentarza (ponieważ nie mogłeś ocenić serwera) jest wręcz nonsensowna.

W dodatku, prosiłbym o odrobinę więcej kultury w przypadku twoich wypowiedzi. 

Opublikowano

Serw dla mnie zapowiada się ciekawie, nie jest to jakieś gówniane easyhc, a serwer hardcore z własnym światem i prawdziwą trudnością! Dzieci będą płakać, jeżeli wpadną do lawy w diax zbroi i spamować kłe kłe. Fajne!

Opublikowano

Serw dla mnie zapowiada się ciekawie, nie jest to jakieś gówniane easyhc, a serwer hardcore z własnym światem i prawdziwą trudnością! Dzieci będą płakać, jeżeli wpadną do lawy w diax zbroi i spamować kłe kłe. Fajne!

Mamy nadzieję, że serwer z pewnością spodoba się tobie jak i dalszej grupie graczy! :)

Opublikowano

post-824895-0-10587300-1438120186.jpg

Będe :D

Czyżby się szykował najlepszy serwer HC w polsce? ^^

­

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Będe :D

Czyżby się szykował najlepszy serwer HC w polsce? ^^

­

Mamy taką nadzieję! :)

Dokładamy wszelkich starań, bo brakuje takich serwerów na arenie.

Opublikowano

Serwer poległ pod naporem ataków DDOS.

Serwer powstanie na nogi już niedługo.

Więcej informacji już wkrótce.

HardMC.eu wraca na arenę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...