Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest w tej grze ciekawego?

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy w tej grze jest cos ciekawego? gram juz kilka h i jak na razie w kółko dungeony z ktorych tak naprawde nie ma czegos specjalnego (w innych grach ubijajac np jakiesgos bosa dostawales jakis ekstra item) i glupie misje typu skorzystaj z mapy, wcisnij h, stwórz jakis itemek, wróć do miasta.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Cel gry to wbicie wszystkich postaci 20 lvl, zdobycie eq radiant (dobrze by było na wszystkie postacie :P) oraz Mastery level na maxa :P 

A później już tylko czerpać zysk z gry jak nie jeden człowiek sprzedający fluxa za $­

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Warto zaczynać w to grać? Jakoś nie jestem przekonany do tej gry, może wy mnie przekonacie do zagrania w tą grę ;). Bo zauważyłem, że zdobywa ona coraz większą popularność

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

Warto zaczynać w to grać? Jakoś nie jestem przekonany do tej gry, może wy mnie przekonacie do zagrania w tą grę ;). Bo zauważyłem, że zdobywa ona coraz większą popularność

Sam nie byłem za tym aby grać w tą grę, uznałem "kolejny minecraft". Jednak okazało się inaczej, i przegoniłem już znajomego który zaczynał przede mną :D. Dobrze jest mieć grać z kimś, znajomy czy dołączyć do klubu, kilka znajduje się na MPC. 

Opublikowano

rozumiem że te itemy shadow level 5 lecą z shadow arenek na u5?

a te itemy do ulepszania pewnie lecą z itemów shadow level 4/5?

NIE

Maksymalny poziom itemów jaki może ci dropnać to shadow 3 na mapie u6(nie wiem jak jest odnośnie Shadow Aren). 

Aby ulepszyć z shadow 3 item na shadow 4 potrzebujesz 2 cześć które dostajesz z zniszczenia shadow 3

Aby ulepszyć z shadow 4 item na shadow 5 potrzebujesz 2 cześć które dostajesz z zniszczenia shadow 4

Czyli aby ulepszyć ekwipunek o jedną wartość potrzebujesz 3 przedmiotów z taką samą wartością która jest o jedną niższą od wartości którą chcemy dostać.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...