Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Grajcie na Tantical2 Oszusci :3

norek1234m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey

Ok , zostaną odblokowane konta co dalej ? 

Jak [sGM]Shandie banuje bezpodstawnie i to permem ? Nie lepiej poprawić wszystko i poszukać kogoś lepszego na stanowisko GM?

Bo jeśli na lewo i  prawo jak suka ma rozdawać bany za byle co to jaki sens ma granie ? 

Po za tym wielu gre i tak skończyło z tych co brali udział w konkursie . Dodam ci iż widziałem dzisiaj ninja z unikatową bronią i zbr która można było wygrać z turnieju :/ . Jeśli ci co wygrywali za pomocą oszustwa w turnieju to ci co byli top 2 powinni otrzymać te nagrody nie prawda ? Jak już tak sie rozpisuję to jak przegrałem z oszustem nawet nie przyjąłem tej marnej nagrody pocieszenia za Top 2 bo było to żenada . Może gracze wrócą jak będzie normalnie i Gm nie będzie sie obrażał o byle gówno :) Pozdrawiam . a tak btw czemu usnąłeś mój temat jak dałem ci go na forum ? :>

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i co zrobisz zapraszam cię na na nasz serwer Info w sygnie. 

U nas jest dojrzała administracja nikt nie jest faworyzowany.

Nad serwerem ciągle pracujemy ponad 1000 Graczy online codziennie. 

a co do tematu dziecinada ale ciężko się do błędu przyznać. 

Opublikowano

No i co zrobisz zapraszam cię na na nasz serwer Info w sygnie. 

U nas jest dojrzała administracja nikt nie jest faworyzowany.

Nad serwerem ciągle pracujemy ponad 1000 Graczy online codziennie. 

a co do tematu dziecinada ale ciężko się do błędu przyznać. 

Kiepska forma reklamowania serwera xD

Opublikowano

Nie zamierzam już grać na żadnym jego serwerze oraz nie polecam innym. Nukey fajne masz ''powody'' do banów nigdzie w regulaminie nie zauważyłem, że nie można ludzi zniechęcić do ładowania w is :)

Opublikowano

Serwer fajny dla zabawy, jednakże ta faworyzacja odciąga mnie od niego i zapewne nie tylko mnie, ale cóż. Jeżeli w administracji zostałby tylko Nukey, a ten shandi by po prostu wyleciał myślę, że byłoby spoko ;)

Opublikowano

Bardzo dobrze i tak to dzieciaki, które nic nie potrafią, 0 doświadczenia :)

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...