Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKILL] Odbierz darmowe przedmioty od clansweb!

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kody wróciły :)

Warto również dodać, że niektórzy mają problemy z aktywowaniem kodu poprzez stronę Special Force. - Wówczas należy wpisać kod bezpośrednio w grze.

Opublikowano

Nagroda:

• 1 x Koszulka z napisem Clans.de.
  • 1 x Spray na ścianę z Clans.de
  • 2 x Podwójny dopalacz: 100% EXP-Booster & 30% SP-Booster (1 dzień)
  • 1 x Green Forest Waffen-Camo (7 dni)
  • 1 x Leopard Waffen-Camo (7 dni)
  • 1 x Tiger Waffen-Camo (7 dni)
  • 1 x Woodland Waffen-Camo (7 dni)

Czas wziąć się do roboty

;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przedstawiam wam sposób na kilkakrotne użycie kodu :)

Jak już użyliśmy raz kodu należy wykonać ten 1 krok:

By dostać kolejny kod trzeba zmienić poczte do swojego konta w grze. Czynność możemy powtarzać bez końca :)

Pamiętaj o robieniu nowych kodów!

Pomogłem?

Zostaw tego LIKE :P

Czas wziąć się do roboty

;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy mam podać im swoje hasło i mój nick do S.K.I.L.L'a? nie chcę żeby mi ukradli konta. prosze o szybką odp ;)

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy mam podać im swoje hasło i mój nick do S.K.I.L.L'a? nie chcę żeby mi ukradli konta. prosze o szybką odp ;)

Konto możesz zarejestrować na jaki tylko chcesz nick, tak samo jest z hasłem.

Jesli zrobisz wiele kodow na koncie zmieniajac e-meil to jest ban ?

Szczerze, wątpię w to - potwierdza to również fakt, że żaden użytkownik nie został zbanowany.

Opublikowano

Nigdy nie wiadomo.

Szczerze, wątpię w to - potwierdza to również fakt, że żaden użytkownik nie został zbanowany.

lel. Masz jakieś info dot. zbanowanych użytkowników? :D

Opublikowano

lel. Masz jakieś info dot. zbanowanych użytkowników? :D

Właśnie chodzi o to, że nie mam, nie słyszałem, ażeby to ktoś został za to zbanowany.

Opublikowano

mi ten sposob nie dziala zmienilem maila ale do logowania i tak nadal uzywam starego i w grze i na stronie... Tak Tak klikalem we wiadomosci na poczcie xD

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

pomoże ktoś ? nie moge wpisać kodu na nowe konto - jak wpisuje to pisze ze niewlasciwy kod

Wpisz kod na stronie SKILL, nie w grze. Dodatkowo, po skopiowaniu kodu ze strony masz za nim spory odstęp, usuń go.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, zrobiłem konto, potem clan, dodałem grę itp, wysłali mi kod który po wpisaniu pisało że jest ok, ale nic nie dostałem, zrobiłem, restart gry i nadal nic nie ma, nazwe klanu dałem tą samą co w grze więc nie ma mowy o pomyłce, pomoże ktoś ? chciał bym dodać że grę mam na steam i kod wpisałem bezpośrednio w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...