Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, konkretna osoba z umiejętnościami. 

Człowiek, z którym idzie się dogadać. 

Bardzo ładne ogłoszenie, Kirito. ;) 

Opublikowano

Polecam Paweł robi konkretną robotę, nie zawiedziecie się na jego usługach. 

11136348493818868344.png

Fanapge (Kliknij w sygnaturkę.)

Opublikowano

powiedzmy że polecam, dosyć ładnie przerabia skiny + dobra cena, adekwatna do włożonego czasu.

Opublikowano

Gdybym miał wybierać, wybrałbym właśnie Jego.
Nie musiałbym czekać w nieskończoność, zawsze mógłbym się skontaktować i poprosić o pomoc.
Spodziewałbym się profesjonalizmu i wszystkiego, na czym mi zależy.
Po co stawiać na niepewnych ludzi oraz ryzykować, skoro tutaj nie możesz się rozczarować?
Wybór chyba prosty.

1z739yo.png

Opublikowano

Owszem, dużo umie, ale.. Kontakt z Nim jest średni, czasami nawet słaby, jego głowa do pomysłów jest bardzo słaba. Dużo kombinuje, czasami zwleka z pracą, od kilku dni czekam na odzew w sprawie mojej prośby i zero reakcji. Wnioski pozostawiam Wam.

Polecam Paweł robi konkretną robotę, nie zawiedziecie się na jego usługach. 

Nie? No jak widzisz, ja się zawiodłem.

@down: Widzę ból dupki, mam prawo to oceniam. Popłacz mi na GG, masz w profilu. Jeżeli nie napiszesz to przegrałeś.

Opublikowano

Owszem, dużo umie, ale.. Kontakt z Nim jest średni, czasami nawet słaby, jego głowa do pomysłów jest bardzo słaba. Dużo kombinuje, czasami zwleka z pracą, od kilku dni czekam na odzew w sprawie mojej prośby i zero reakcji. Wnioski pozostawiam Wam.

Mam Ci przypomnieć Twoje zachowanie na forum, panie Administratorze?

Nie rozumiem po c**j się wpierdalasz między przysłowiową Wódkę a zakąskę. Paweł robi starannie forum, nie mam żadnych zażaleń.

11136348493818868344.png

Fanapge (Kliknij w sygnaturkę.)

Opublikowano

@down: Widzę ból dupki, mam prawo to oceniam. Popłacz mi na GG, masz w profilu. Jeżeli nie napiszesz to przegrałeś.

Kontakt ze mną jest bardzo dobry.

Kontakt jest stale, tylko jak ktoś strzela focha bo nie chcę mu dać rangi to mi się czasem nie chce odpisywać :D

Usunąłem Ci te posty żebyś nie miał żalu.

Pomysłów nie mam dla swojego forum, to fakt :D

Nie wiem co tam mogę dodać więc się radzę innych osób co by chciały zobaczyć.

Ale popatrz, pomysł na zrobienie paru dodatkowych dupereli w profilu dla AoM były, trudziłem się troszkę z tym, ale zrobiłem.

Potem Administratorzy którzy się oferują na MPC pytali się mnie jak to zrobiłem i czy im powiem.

Sam dobrze wiesz że jestem dobry :D

////

Dalej możecie się kontaktować :)

Opublikowano

Kontakt ze mną jest bardzo dobry.

Kontakt jest stale, tylko jak ktoś strzela focha bo nie chcę mu dać rangi to mi się czasem nie chce odpisywać :D

Usunąłem Ci te posty żebyś nie miał żalu.

Pomysłów nie mam dla swojego forum, to fakt :D

Nie wiem co tam mogę dodać więc się radzę innych osób co by chciały zobaczyć.

Ale popatrz, pomysł na zrobienie paru dodatkowych dupereli w profilu dla AoM były, trudziłem się troszkę z tym, ale zrobiłem.

Potem Administratorzy którzy się oferują na MPC pytali się mnie jak to zrobiłem i czy im powiem.

Sam dobrze wiesz że jestem dobry :D

////

Dalej możecie się kontaktować :)

Nie strzeliłem focha z powodu jakiejś głupiej rangi, tylko poprosiłem Cię o usunięcie postów, tematów i konta, miałem prawo, a ty mnie olałeś. A ranga jest innym tematem.

Opublikowano

No, Algade fajne robi fora, tutaj taki przykład: x

Polecam jak najbardziej, wszystko ładnie i starannie wykonane.  <3

Dzięki :D

Akurat z tego forum jestem w sumie zadowolony, skin ludziom się podoba :)

Opublikowano

reffik :)

Niedługo włączę swoje forum.

Raczej pojawią się skiny które kiedyś "przerabiałem" jeśli to przeróbką można nazwać :D

Parę rzeczy tam się doda, tak forum dla pokazu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...