Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferta wydaję się spoko.

Kiedyś miałem z Tobą współpracować, ale coś nie pykło.

Grafika ładna. 

Jesteś jakimś sajko fanem Tonego Starka?

Grafika będzie do zmiany, ze względu na poszerzenie usług.

A co do tego czy jestem sajko to można powiedzieć że w sumie tak :D

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam zaszczyt współpracować z Algade, jego praca jest bardzo dobra, wszystko bez zarzutów. Forum zostało bardzo dobrze skonfigurowane, bardzo dobrą opiekę nad forum prowadzi jego kumpel ( Reygras ). Myślę, że Algade to jest bardzo dobry wybór. Jako jedynego Technika Forum polecam z czystym sumieniem. 

Opublikowano

Polecam pana jak najbardziej. Ma duże doświadczenie, forum elegancko zrobione.

Oferta również ładnie zrobiona.

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Chyba wystarczy sam skrinik:

1160014441422311413125.jpeg

Algade jako "technik" wyjebał mnie z forum (administrator) ponieważ albo ma wszystkie prawa albo "wypierdalam"

Opublikowano

Algade jako "technik" wyjebał mnie z forum (administrator) ponieważ albo ma wszystkie prawa albo "wypierdalam"

Dobra, drogi "kolego". Ty naprawdę masz problemy psychiczne. :) Nie wyjebał cię bez powodu. Obrazy które lecą w stronę teamu; k***o, dziwko, szmato (i inne) są karane. 

Zacznij się leczyć na rozdwojenie jaźni: 

http://screenshot.sh/n9h5wnSSJf8m6<- miły, etc., zaraz - "wypierdalaj".

http://screenshot.sh/ofjM7LPUVtPHG<- po tym jak nałożył mi bana za zablokowanie na gg, gdzie powodem były ciągłe obrazy.

Just please - shut up. :} 

Pawła polecam, profesjonalista. 

Opublikowano

przeciez ty gowno umiesz

topic. 

polecam, jedyny ogarnięty z tego działu i potrafi wykonać większość, a nie jak to gówno @Reygras XDDDDDDd

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

przeciez ty gowno umiesz

topic. 

polecam, jedyny ogarnięty z tego działu i potrafi wykonać większość, a nie jak to gówno @Reygras XDDDDDDd

Chcesz się przekonać, pajacu? xD

Opublikowano

Chcesz się przekonać, pajacu? xD

po pierwsze to szacunek gówniarzu bo nigdy nie osiagniesz tego co ja, jestem pewien ze potrafie wiecej niz ty pseudo techniku/administratorze for za dyche gdzie jedyne co potrafisz to wgrywanie hookow gotowych wiec morda w kubel:)

na hamachi pracujesz???????????? @Algade

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

po pierwsze to szacunek gówniarzu bo nigdy nie osiagniesz tego co ja, jestem pewien ze potrafie wiecej niz ty pseudo techniku/administratorze for za dyche gdzie jedyne co potrafisz to wgrywanie hookow gotowych wiec morda w kubel:)

na hamachi pracujesz???????????? @Algade

Nazywasz mnie pseudo, bo bardziej lubisz jego? Weź wyjdź. Liż mu się dalej. :D

@antywarn: może wyjaśnisz sytuację, która zaszła na pewnym forum, gdzie byłeś technikiem?

Opublikowano

Dzień Dobry.

Niezły syf mi próbujesz zrobić w ofercie :)

Więc przejdźmy do rzeczy, trochę wyjaśnień.

Nexus na szybko nie potrzebował forum, a ja miałem trochę zajęć, sam chciałeś pomóc więc dałem Ci prawa, powiedziałem co zrobić, a następnie 3 razy poprawiałem najprostsze rzeczy po Tobie. Rangi miałeś zrobić bo ja czasu nie miałem, no zrobiłeś, ale trzeba było poprawiać więc nie zrobiłeś tak jak powinieneś.

Udostępniłem Ci hosting na Twoje forum, stronę, wszystko za darmo. Dostałeś szansę wykazania się, bo Ty uważając się za FIRMĘ! Ten meil biurowy itd. Nie miałeś żadnych zleceń, bo opinie masz wyrobioną.

Jesteś wybuchowy, dziecinny i niedoświadczony. Nie dostając rangi na forum Age Of Metin, zacząłeś innych wyzywać i "usuń mi k***a konto", ta sama akcja na Kamelisie.

Nic nie obiecywałem, miałeś napisać podanie, napisałeś, a żeby dostać rangę trzeba być dalej aktywnym, to że się znamy nie oznacza że będziesz dostawał wszędzie gdzie mam admina jakąś rangę.

Znajomości znajomościami, ale do czasu.

Proszę Cie abyś zaprzestał robić syf w moim temacie, każdy Twój post będzie raportowany bo jest to XXX post w temacie, a to jest zabronione, jeśli nie zmieniasz zdania o ofercie.

PS. Wyciągając rozmowy z GG o to jak zapytałem o coś gówno zdziałasz, tak na przyszłość mówię, bo pisząc do Ciebie o coś chciałem mieć tylko wzór do zrobienia, a większość sam robię, bez niczyjej pomocy.

@.imaguś. Dziękuję Ci za opinie

@Nevastia Tobie również dziękuję :)

Opublikowano

Dzień Dobry.

Niezły syf mi próbujesz zrobić w ofercie :)

Więc przejdźmy do rzeczy, trochę wyjaśnień.

Nexus na szybko nie potrzebował forum, a ja miałem trochę zajęć, sam chciałeś pomóc więc dałem Ci prawa, powiedziałem co zrobić, a następnie 3 razy poprawiałem najprostsze rzeczy po Tobie. Rangi miałeś zrobić bo ja czasu nie miałem, no zrobiłeś, ale trzeba było poprawiać więc nie zrobiłeś tak jak powinieneś.

Udostępniłem Ci hosting na Twoje forum, stronę, wszystko za darmo. Dostałeś szansę wykazania się, bo Ty uważając się za FIRMĘ! Ten meil biurowy itd. Nie miałeś żadnych zleceń, bo opinie masz wyrobioną.

Jesteś wybuchowy, dziecinny i niedoświadczony. Nie dostając rangi na forum Age Of Metin, zacząłeś innych wyzywać i "usuń mi k***a konto", ta sama akcja na Kamelisie.

Nic nie obiecywałem, miałeś napisać podanie, napisałeś, a żeby dostać rangę trzeba być dalej aktywnym, to że się znamy nie oznacza że będziesz dostawał wszędzie gdzie mam admina jakąś rangę.

Znajomości znajomościami, ale do czasu.

Proszę Cie abyś zaprzestał robić syf w moim temacie, każdy Twój post będzie raportowany bo jest to XXX post w temacie, a to jest zabronione, jeśli nie zmieniasz zdania o ofercie.

PS. Wyciągając rozmowy z GG o to jak zapytałem o coś gówno zdziałasz, tak na przyszłość mówię, bo pisząc do Ciebie o coś chciałem mieć tylko wzór do zrobienia, a większość sam robię, bez niczyjej pomocy.

@.imaguś. Dziękuję Ci za opinie

@Nevastia Tobie również dziękuję :)

Nie piszę nic o Kamelisie, porposiłem o usunięcie konta, gdyż było mi niepotrzebne (nie gram tam), a ty je ZBANOWAŁEŚ. Co do rangi - pisałem to wpół serio, tak samo jak wyzwiska, które leciały w Twoją stronę - to też było na żarty. A z drugiej strony leciały wyzwiska w MOJĄ stronę, adresatem byłeś Ty.

Z tego, co wiem, forum mi ODDAŁEŚ, a to, że niedoprecyzowałeś nie upoważnia Cię do tego, co zrobiłeś. Zauważ tylko, że z punktu widzenia użytkowników forum Technik nadał sobie prawa administratora przez PMA i wywalił administratora gorzkimi słowami "wypie**alaj". Mało poważne zachowanie. I tylko dlatego, że nie miałeś dostępu do modułu "użytkownicy", bo nie spodobało mi się, że nadawałeś sobie prawa "global moderator".

To tylko pokazuje, jak bardzo się wywyższasz i chcesz mieć więcej i więcej, jak zdrajcy narodu w sejmie. A Twój atak agresji skierowany w moją stronę po całym zajściu jest oznaką problemów psychicznych, proponuję udać się do psychiatry (psycholog nie pomoże). Zapytałem się, czy nie chciałbyś możę wziąć ze mną małego PvP w Warszawie, ale mnie wyśmiałeś. Jeszcze śmieszniejsze.

PS: Nic po mnie nie poprawiałeś, a style które teraz wgrałeś są syfami, ten pseudo-deflection widzę ripowany z ruskiego forum. ;)

Opublikowano

Serio się kłócicie kto potrafi więcej przestawić w ACP ipb?

K***a tego jeszcze nie grali.

Nie, zauważ, że wykorzystał dostęp do PMA, by zwiększyć Swoje uprawnienia i mnie "skasować" bo mu ograniczenia nie pasowały. A później mnie zbluzgał.

Opublikowano

Nie piszę nic o Kamelisie, porposiłem o usunięcie konta, gdyż było mi niepotrzebne (nie gram tam), a ty je ZBANOWAŁEŚ. Co do rangi - pisałem to wpół serio, tak samo jak wyzwiska, które leciały w Twoją stronę - to też było na żarty. A z drugiej strony leciały wyzwiska w MOJĄ stronę, adresatem byłeś Ty.

Z tego, co wiem, forum mi ODDAŁEŚ, a to, że niedoprecyzowałeś nie upoważnia Cię do tego, co zrobiłeś. Zauważ tylko, że z punktu widzenia użytkowników forum Technik nadał sobie prawa administratora przez PMA i wywalił administratora gorzkimi słowami "wypie**alaj". Mało poważne zachowanie. I tylko dlatego, że nie miałeś dostępu do modułu "użytkownicy", bo nie spodobało mi się, że nadawałeś sobie prawa "global moderator".

To tylko pokazuje, jak bardzo się wywyższasz i chcesz mieć więcej i więcej, jak zdrajcy narodu w sejmie. A Twój atak agresji skierowany w moją stronę po całym zajściu jest oznaką problemów psychicznych, proponuję udać się do psychiatry (psycholog nie pomoże). Zapytałem się, czy nie chciałbyś możę wziąć ze mną małego PvP w Warszawie, ale mnie wyśmiałeś. Jeszcze śmieszniejsze.

Jaka elokwencja. Zaraz napiszesz coś w stylu "dobra, rucham ci matkę".

Btw. skończyłeś...

5420314441501271362602.jpeg

Tyle w temacie.  xD

Opublikowano

Jaka elokwencja. Zaraz napiszesz coś w stylu "dobra, rucham ci matkę".

Btw. skończyłeś...

5420314441501271362602.jpeg

Tyle w temacie.  xD

Adekwatne zachowanie. Godne podziwu i szacunku.

Instalujesz nulleda czy retaila?

Ogarniasz ipb 4.0?

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Adekwatne zachowanie. Godne podziwu i szacunku.

Instalujesz nulleda czy retaila?

Ogarniasz ipb 4.0?

Instaluję retail 3.4.8 ze wszystkimi aktualizacjami.

Ogarnąć pewnie bym ogarnął, mam zamiar się również tym zająć, na pewno wszelkie podstawy bym zrobił, bo silnik nie jest trudny w obsłudze po tym jak instalowałem u siebie.

Jeśli możesz sprecyzuj pytanie dotyczące 4.0 bo ogarniać może mieć wiele znaczeń :D

Opublikowano

Polecam Pawełka. ^^ 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Nie polecam :D

miałem z nim styczność na jednym z forum metina :D
Strasznie słaba psychika xD wystarczy cos napisac ze algade jak tam forum na php by przemo - ban xD
w sumie ma wielki ból dupska jak smieje sie z jego zdjec które sam wstawia do tematów xD

­

Opublikowano

Nie polecam :D

miałem z nim styczność na jednym z forum metina :D

Strasznie słaba psychika xD wystarczy cos napisac ze algade jak tam forum na php by przemo - ban xD

w sumie ma wielki ból dupska jak smieje sie z jego zdjec które sam wstawia do tematów xD

Mylisz chyba ludzi :D

Nigdy nikogo nie zbanowałem za napisanie "jak tam forum na php by przemo" wgl nawet takiej akcji nie było.

Zdjęć nigdy żadnych nie zamieszczałem, chyba że screen pulpitu, ale pls co może być śmiesznego w pulpicie.

Ja rozumiem ból dupy od pewnego użytkownika i nasyłanie ludzi by spróbowali mi popsuć reputację, ale przykro mi to nie tu :)

Zero uzasadnień i dowodów, nie pozdrawiam :)

Opublikowano

Nigdy nikogo nie zbanowałem za napisanie "jak tam forum na php by przemo" wgl nawet takiej akcji nie było.

Zdjęć nigdy żadnych nie zamieszczałem, chyba że screen pulpitu, ale pls co może być śmiesznego w pulpicie.

Ja rozumiem ból dupy od pewnego użytkownika i nasyłanie ludzi by spróbowali mi popsuć reputację, ale przykro mi to nie tu :)

Słabą psychikę już uzasadniłeś tym, że nie tylko mnie wyje*ałeś, ale też zamierzasz banować każde moje kolejne konto, które tam założę. Ku**a beka z typa.

Małe info do BeHoldera oraz przeglądających ten temat: Zgadniecie chyba, co zrobił Algade, jak zobaczył "nie polecam" od niego? Zaczął mi płakać na GG, żebym nie napuszczał na niego ludzi. xD

Opublikowano

dowody bym dostarczył jak bym nie dostał 4 permów na forum :)xD

serdeczne nie polecam

Słabą psychikę już uzasadniłeś tym, że nie tylko mnie wyje*ałeś, ale też zamierzasz banować każde moje kolejne konto, które tam założę. Ku**a beka z typa.

Małe info do BeHoldera oraz przeglądających ten temat: Zgadniecie chyba, co zrobił Algade, jak zobaczył "nie polecam" od niego? Zaczął mi płakać na GG, żebym nie napuszczał na niego ludzi.  xD

btw. moze mnie kojarzysz ale tutaj dzejdi beholdera ni mo w sensie jest ale jest anonimowy po tym jak go pocisnelo 30 osob xD

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...