Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget - Ilnezid Script

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam inaczej wojny. 

Wbij gg, wkurwiłeś mnie. Ważne.

To co z tego, że inaczej? Wojny są więc dubel jest zbędny. Chodzi aby coś działało i było, a nie o wyścig kto pierwszy udostępni, bo tak to teraz wygląda.

Nie mam gg, jak coś chcesz to złap mnie na skype/ts.

Opublikowano

To co z tego, że inaczej? Wojny są więc dubel jest zbędny. Chodzi aby coś działało i było, a nie o wyścig kto pierwszy udostępni, bo tak to teraz wygląda.

Nie mam gg, jak coś chcesz to złap mnie na skype/ts.

Nie udpisujesz na skype.

Mogę udostępnić co chcę, to inni zdecydują co użyją.

Opublikowano

Wojny gildii jak najbardziej :)

Co z tego, że już są?

Autor tematu ma ogromne umiejętności programistyczne i na pewno ma napisane lepiej wojny.

Możesz jeszcze wiedźmę (marzę o niej :D), ale pewnie się nie zgodzisz bo z tego co wiem to tylko kilka osób ja ma.

Portale. Niby są udostępnione w plikach, ale sporo osób nie potrafi tego ogarnąc (sam miałem z tym problem :P)

To samo z pomocnikami :P

Lustro?

Możesz udostępnić wszystko tak szczerze mówiąc :D

P.S

Najlepiej udostępnij swoje pliki :D

Opublikowano

Wojny gildii jak najbardziej :)

Co z tego, że już są?

Autor tematu ma ogromne umiejętności programistyczne i na pewno ma napisane lepiej wojny.

Możesz jeszcze wiedźmę (marzę o niej :D), ale pewnie się nie zgodzisz bo z tego co wiem to tylko kilka osób ja ma.

Portale. Niby są udostępnione w plikach, ale sporo osób nie potrafi tego ogarnąc (sam miałem z tym problem :P)

To samo z pomocnikami :P

Lustro?

Możesz udostępnić wszystko tak szczerze mówiąc :D

P.S

Najlepiej udostępnij swoje pliki :D

Czekam na gila na skype. Pewnie udostępnię całe pliki, nie wiem kiedy, muszę lochy gildii dopisać.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSfPrivatePl

Serio chcesz je udostępnić??

Pracowałeś nad nimi tyle czasu i tak poprostu je oddasz?

Nagle pojawi się masa ludzi, którzy postawią serwer skończony w 100% bez jakiej kolwiek wiedzy i wysiłku.

Wcale bym się nie zdziwił gdyby nie potrafili wgrać ich na hosting...

Opublikowano

Serio chcesz je udostępnić??

Pracowałeś nad nimi tyle czasu i tak poprostu je oddasz?

Nagle pojawi się masa ludzi, którzy postawią serwer skończony w 100% bez jakiej kolwiek wiedzy i wysiłku.

Wcale bym się nie zdziwił gdyby nie potrafili wgrać ich na hosting...

Nie chcę, ale masz rację pracowałem nad nimi tak długo, a taki Gilu, specjalnie zrobił to co zrobił. Nie ma sensu abym dalej pracował nad projektem... Nie mam już chęci. Jak udostępnili pliki on-rain się wkurwłem, a teraz...

Opublikowano

kiedy mniej wiecej pliki zosta udostepnione, czy mogl bys udostepnic to co masz, pewnie nie tylko ja byl bym wdzieczny 

Opublikowano

A może próbuj zrobić coś sam tak jak ja czy większość ludzi?

Nie rozumiesz, że on włożył w to rok ciężkiej pracy i jest wkurwiony bo jego praca poszła na marne?

Opublikowano

nie bede nikogo oszukiwal, nie znam sie na tym i chce sie tylko pobawic na serwerze, nie potrafil bym tego co on zrobic, podziwiam go i szanuje za to ;)

Opublikowano

Walnij cały req i bazę danych.

Już, pędzę.

A może próbuj zrobić coś sam tak jak ja czy większość ludzi?

Nie rozumiesz, że on włożył w to rok ciężkiej pracy i jest wkurwiony bo jego praca poszła na marne?

Oni liczą, że im serwer jeszcze postawię....

@edit:

I po ciul ja nieraz wg nie spałem jak siedziałem nad skryptem?... Eh... Nic już nie ma sensu...

Opublikowano

Nie chcę się mieszać w Twoje sprawy.

Ale dzięki Tobie i Gilowi mam najcenniejsze skrypty. Na przykład wojny gildii czy wiedźmę.

Jestem z tego zadowolony. Mam nadzieję, że pliki dotrą do jak największego grona i nadal będą rozwijane :)

Opublikowano

Jestem z tego zadowolony. Mam nadzieję, że pliki dotrą do jak największego grona i nadal będą rozwijane :)

Przynajmniej pliki mogą się rozwijać, bo taki Gilu to już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...