Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ace MU Season 8 // 100xp // NO-RR // NO WEBSHOP // OTWARCIE 31/07/2015 10:00 //

AceMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję że nie będzie problemów i serwer wystartuje zgodnie z planem : / 

Bez obaw :)

Wszystko jest gotowe, jedyne na co czekamy to 10:00 ! 

Widzimy sie w grze.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na 96% mi zatrzymuje sie downolad;/

mi 76%  i stop

Sprawdze inny download

Uploaduje sie client nosounds na mediafire

Opublikowano

pisze start 31.07.2015 godz 10.00 a nic sie niezmienilo niemozna wejsc a juz po 10.00 czasu pl. Sorka ze jestem troche upierdliwy ale mam wolne dzis i chcjalby juz zaczac :)  > Jakies info co sie dzieje <

Opublikowano

pisze start 31.07.2015 godz 10.00 a nic sie niezmienilo niemozna wejsc a juz po 10.00 czasu pl. Sorka ze jestem troche upierdliwy ale mam wolne dzis i chcjalby juz zaczac :)  > Jakies info co sie dzieje <

Serwer jest online od 10 minut.

Nie mozesz sie polaczyc?

Opublikowano

Niestety nie scjagam no sound moze wtedy. Pokazuje mi sie lanczer ale jak chce wlonczyc nic sie niedzieje kreci sie tylko w kolko lacznik. zaraz konczy mi sie scjaganie no sound moze z niego wejde

ok no sound zadzialal zaczynam:)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAceMU Jak myślicie co może być przyczyna, w ekranie wyboru postaci nie mam nic po za czarnym ekranem dzwiekiem(pobrałem no sound) nazwy postaci i nic po za tym

Sprobuj zainstalowac ten plik, jezeli nie pomoze to napisz mi PW, rozwiazemy problem. 

sgtsud.png

Dodatkowo sprobuj zrobic nowa postac, moze cos sie u Ciebie zwiesilo. 

Opublikowano

u mnie all działało i teraz jakies dc nick SamSeGraj pozdrawiam

Na no sound dziala ale 3 dc mam

DC bylo spowodowane crashem servera "game server"

Uzywalismy nowego od kilku dni na testach i nie crashowal. Uwazalismy ze jest stabilny, jezeli sytuacja sie potworzy wrocimy do starego, dla was zmiana gs nie bedzie widoczna. Dziala w nim kilka funkcji ktore chcielismy w przyszlosci wprowadzic. 

Miedzy innymi "summon scroll" i "custom chaos machine". W przyszlosci go naprawimy i dodamy te funkcje.

Opublikowano

Wiadomosc pisze z telefonu:

Bardzo przepraszam wszystkich ktorzy czekali na event, internet mi rozlaczylo i nie moge sie polaczyc do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...