Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do CS:GO za 200zł

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rival to gówno ;) nie bierz jej, gumka mi się starła po 1,5 roku od trzymania na niej kciuka ;) Scroll się zaczął zacinać i czasami nie działa, a czasami klika 3 razy :p. Nie polecam. Osobiście teraz kupuje zowie fk2

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Zowie EC1-A, EC2-A, FK1, FK2 ogarnij sobie (która ci ksztaltem pasuje). Jak doplata wchodzi w gre to: Roccat Kone Pure Military (Nie jakies Kone, Kone pure itp. - to jest szajs) albo logitech g502. Jak nie mozna przekroczyc budżetu to SS Rival na avago3310 albo CM Storm Alcor na avago3090 (Jakosc wykonania lepsza u CM Storma, sensor u rivala(jezeli ci nie przeszkadzaja latwo scieralne gumki, koledze po niecalym roku sie starły, to bierz rivala))

Opublikowano

Rival w tej cenie będzie najlepsza, jak dziennie używasz myszki po 8h przez 1.5 roku to nie dziwne że jakaś gumka się zetrze czy coś. Kolega ma i poleca :)

Opublikowano

Rival w tej cenie będzie najlepsza, jak dziennie używasz myszki po 8h przez 1.5 roku to nie dziwne że jakaś gumka się zetrze czy coś. Kolega ma i poleca :)

Ta myszka ma juz z rok a nazwa jej logitech m185 kupilem za 50zl i 1 typek napisal mi ze zapewne hujowe dpi

@Edit ta myszka rival posiada ja pashabiceps? ps: jesli chodzi o rivala to lepiej go zakupic niz inne? wyglada na dobra myszke.

Co sądzicie o tym? http://allegro.pl/mysz-steelseries-rival-6500-dpi-podkladka-gratis-i5569352786.html

76561198230710648.png

Opublikowano

Ta myszka ma juz z rok a nazwa jej logitech m185 kupilem za 50zl i 1 typek napisal mi ze zapewne hujowe dpi

@Edit ta myszka rival posiada ja pashabiceps? ps: jesli chodzi o rivala to lepiej go zakupic niz inne? wyglada na dobra myszke.

Co sądzicie o tym? http://allegro.pl/mysz-steelseries-rival-6500-dpi-podkladka-gratis-i5569352786.html

Nie wiem czy posiada ją pashabiceps, ale polecał ją Izak na streamie jak ktoś w donate zapytał. Pasha używa/używał chyba Kinzu, ale Rivala używają/używali GeT_RiGht, olofmeister, flusha.

Opublikowano

Nie wiem czy posiada ją pashabiceps, ale polecał ją Izak na streamie jak ktoś w donate zapytał. Pasha używa/używał chyba Kinzu, ale Rivala używają/używali GeT_RiGht, olofmeister, flusha.

Mam ostatnie pytanie, na moim miejscu jaką myszke byście wzieli? ps: chyba zakupię Rivala ale się chcę dopytać

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...